2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047549 بازدید | 684607 پست
خب اصلا چرا میخوان تو محییط آزمایشگاه بلاست کنن بزارن تو رحم . من هیچی نمیدونم بهم نخندین   &n ...

عزیزم خوب میخوان مطمئن شن اصلا جنینات به مرحله بلاست میرسن یا نه.....

یعنی میخوان ببینن اصلت خان اول رو رد میکنه جنینت یا نه همون خان اول مردود میشه....

معمولا وقتی یکی چند انتقال غیر بلاست منفی داره به شک می افتن که نکنه اصلا جنینا به مرحله بلاست نمیرسن برا همین عملا یه تسته ولی خوب وقتی تعداد جنین کم باشه این کار ریسکه چون ممکنه هیچ کدوم تو محیط بیرون به مرحله بلاست نرسن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خوب میخوان مطمئن شن اصلا جنینات به مرحله بلاست میرسن یا نه..... یعنی میخوان ببینن اصلت خان او ...

پس آی وی اف قبلی که از آزمایشگاه گفتن لقاح انجام دادیم باید ببینیم رشد میکنه یا نه منظورش همین بلاست بوده ؟؟ اون موقع از 5 تا تخمک دو تا جنین تشکیل شد 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی. خیلی کلافه کننده س. انگار هر لحظه میخوام پریود بشم. بی انرژی و مودی هم شدم. فکر کنم بدنم عادت ...

منم وقتی ال دی میخورم همین حس رو دارم...علاوه بر اون درد سینه و احساس نفس تنگی تو خواب هم دارم

د 

سلام دوستاي خوبم

اميدوارم حال دلتون خوب باشه

و بزودي بهترين معجزه خدا براتون اتفاق بيافته🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹🌸🌸🌸🌸🌺🌺🌺🌺

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 

سلام عزیزانم خوبین. 

ببخشید که حال ندارم جواب تک تک احساسات دلسوزی شما عزیزانم بدم نه حال روحیم خوبه و جسمی. نمیدونم زندگی با من چکار میخواد بکنه 

الهی همیشه دلتون خوش لبتون خندون که این روزا باهام بودین ودعاکردین شرمنده ی همتون هستم. مدیونتونم اگه دعاگویتان نباش. گرچه صدای من نه خدا و نه پیامبران و نه ائیمه اطهار نمیشنوند 

الهی به حق برکت قرآن که برکتش ازمن دریغ کرد 

برکت ونعمتهای  زندگیتان که یکیش هم بچه است زیاد کنه 

ببخشید که دیشب خیلی بهم ریخته بودم.نتونستم بهتون خبر بدم.

واینکه سوالی دارم شاید هم دنبال کور سوی امید میگردم که دلم خوش کنم .بتای مثبت ۱ و رنج آزمایشگاه ۱ دو دهم میفته تو رنج مشکوک آیا میخواد اگر پری نشدم دوباره تکرار کنم یا نه 

العان جواب از میفرستم آزمایش 

عزیزم تخمک ها رو بکش از هیچی بهتره اگه خواست باز یه بار دیگه پانکچر کنه که تعداد جنین ها بیشتر بشه ...

عزیزم منم با کلی آمپول و قرص سایز و تعداد فولیام بیشتر نمیشه . البته من ماهی دیگه میخوام برم برا سیکل میکرو . آمپول پرگووریس برا منم خوبه ؟ قیمتش چنده ؟ لطفا کمکم کنین دعاگوتون هستم . 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام عزیزانم خوبین.  ببخشید که حال ندارم جواب تک تک احساسات دلسوزی شما عزیزانم بدم نه حال روحی ...

عزیزم سلام بخدا خیلی برات ناراحت شدم خدا برات جبران کنه ب حق حضرت زهرا.ببخشید رک میگم ولی عدد 1 فک نمیکنم زیاد بشه بهش دل خوش کرد

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم منم با کلی آمپول و قرص سایز و تعداد فولیام بیشتر نمیشه . البته من ماهی دیگه میخوام برم برا سیک ...

عزیزم پرگووریس ک خیلی خوبه ولی باید دکترت برات آمپول تجویز کنه طبق شرایطت.قیمتشو نمیدونم گلم بچه ها بیان میگن بهت

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

دوستاي خوبم ميشه بهم بگيد كدوم آزمايش كه نشون ميده ما بايد سرم آي وي آي جي بزنيم؟؟؟؟

من ميخوام ببينم تو اون آزمايش اصلا مشكلي وجود داشته كه سرم آي وي آي جي برام تجويز شد يك روز قبل انتقال و يكماه بعد از انتقال 

و الان دكترم ميگه ديگه لازم نيست بزني

ولي يه دكتر ديگه من و ترسوند گفت اگه لازم نبوده كه چرا تجويز شده و اگر لازم داري چرا دو مرحله فقط اصولا تا ٥ و٦ ماهگي دارن؟؟؟ !!!!!

نظرتون چيه دوستاي خوبم؟؟؟؟

از كجا بفهمم مشكل ايمني دارم يا نه آزمايشش چيه و چطور نوشته؟؟؟؟؟

و يه سوال ديگه من هم اسپرين ٨١ خارجي روزانه ميخورم هم سلكسان ميزنم 

ميخوام بدونم اين مشكلم براي كدوم آزمايشمه 

ميشه راهنماييم كنيد

فردا وقت دكترمه برم و باهاش صحبت كنم از اين سردرگمي دربيام

قربون محبت تك تكتون الهي از ته دلتون شاد بشيد و هيچ وقت غصه تو دل مهربونتون نباشه🙏🙏🙏🙏

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 
سلام عزیزانم خوبین.  ببخشید که حال ندارم جواب تک تک احساسات دلسوزی شما عزیزانم بدم نه حال روحی ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم . میتونم بگم سنگین ترین روزیه که ما منتظرا تجربه می کنیم . شما هم آزمایشهای تکمیلی دادین ؟؟ شاید یه جای کار اشکال داره ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

سلام عزیزم خوبی؟نی نیت خوبه؟

من فقط میدونم آسپرین برا مشکل انعقاد خون هست ک چون خون تو بارداری غلیظ میشه اینو میدن ک خون لخته نشه

دوستاي خوبم ميشه بهم بگيد كدوم آزمايش كه نشون ميده ما بايد سرم آي وي آي جي بزنيم؟؟؟؟ من ميخوام ببين ...

سلکسان و آسپرین برای مشکل انعقادیه