2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
سلکسان و آسپرین برای مشکل انعقادیه 

ميدونم عزيزم براي مشكل انعقادي و ايمنيه سلكسان و سرم 

من اسم آزمايش و دقيق ميخوام تو آزمايشام پيدا كنم

ميخوام ببينم مشكل دارم يا نه اگه دارم چرا داره قطع ميكنه

بعد از ٧ سال بدبختي دوباره مشكلي پيش نياد

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 
ميدونم عزيزم براي مشكل انعقادي و ايمنيه سلكسان و سرم  من اسم آزمايش و دقيق ميخوام تو آزمايشام ...

عزیزم پست آنا بالای همین صفحه نوشته کدوما انعقادیه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ميدونم عزيزم براي مشكل انعقادي و ايمنيه سلكسان و سرم  من اسم آزمايش و دقيق ميخوام تو آزمايشام ...

Protein c

Protein s

Anti thrombin III

APCR

Homocystein

Beta 2 Glycoprotein (IgG)

Beta 2 Glycoprotein (IgM)

Igm

IgA

CD4

CD8

CD4/CD8

CD16

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم پست آنا بالای همین صفحه نوشته کدوما انعقادیه

عزيزم كلي نوشته شده نميدونم كدومه

اون يه آزمايشي و كه بايد سرم بزنيم كدومه؟

و اون يه آزمايشي كه نشون ميده انعقاد خون داريم؟؟

نگرانم كه داروهامو ميخواد قطع كنه

نميتونيد تصور كنيد چقدر بدبختي و سختي تو اين ٧ سال كشيدم البته همه ما با هم همدرديم كمتر و بيشتر الهي همتون جواب بگيريد و ديگه اين پرونده سخت براي تك تكمون بسته بشه 

پس حق دارم حساس شدم رو قطع كردن داروهام

🙏🙏🙏🙏🙈🙈🙈

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 
عزيزم كلي نوشته شده نميدونم كدومه اون يه آزمايشي و كه بايد سرم بزنيم كدومه؟ و اون يه آزمايشي كه نش ...

آره قربونت برم حق داری والا.ببخشید دقیق نمیدونم کدومه ولی ببین اگه انجام دادی کدومو مشکل داری؟

Protein c Protein s Anti thrombin III APCR Homocystein Beta 2 Glycoprotein (IgG) Beta 2 Glycop ...

اون دو تا آزمايشي كه مربوط به اين دو تا داروم ميشه

از اعصاب دكترا خارجه بخوايم راجبه اين همه آزمايش و جوابشون متقاعدشون كنيم 

دو تا مهمترينشو ميخوام

مرسي نيوا عزيزممم🌺🌺🌺🌺🌺

اون دو تا آزمايشي كه مربوط به اين دو تا داروم ميشه از اعصاب دكترا خارجه بخوايم راجبه اين همه آزمايش ...

😞😞

😗😗

عزیزم سلام بخدا خیلی برات ناراحت شدم خدا برات جبران کنه ب حق حضرت زهرا.ببخشید رک میگم ولی عدد 1 فک ن ...

گلم خودمم میدونم. اما نمیدونم دنبال چی میگردم که هرساعت آزمایش برميدارم نگاه میگم شاید معجزه ای قرار اتفاق بیفته 

مامان سبحان عزیز نمیدونم چی بگم و چکار کنم تا یه کم از این حالت رو خوب کنه فقط میدونم خدا بنده هاشو هیچ وقت فراموش نمیکنه مطمینم روزی به بهترین نخو ممکن معجزه اش رو نشونت میده فقط امید وارم خدا کمکت کنه تا از این مرحله هم گذر کنی 

انشالله

گلم خودمم میدونم. اما نمیدونم دنبال چی میگردم که هرساعت آزمایش برميدارم نگاه میگم شاید معجزه ای قرار ...

عزیزم ایشالا ک ماه بعد آزمایشتو از خوشحالی مثبت شدنش همش چک کنی.با قسمت نمیشه جنگید حتما ی حکمتی توش بوده گلم ایشالله ک خیلی زود ی آز مثبت میگیری عزیزم

عزیزم پرگووریس ک خیلی خوبه ولی باید دکترت برات آمپول تجویز کنه طبق شرایطت.قیمتشو نمیدونم گلم بچه ها ...

پرگووریس آمپول خارجی هستش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: برای همسرتون!!! لطفا کاریوتایپ انجام شود. نسخه دوم: برای خو ...

عزیزم این ک نوشتی مربوط ب چ آزمایشی هستش ؟MTHFR و PAI1 مال چیه ؟؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

Anti Phospholipid (IgG و IgM) و آنتی تی پی او که جز ایمنی هاست هم دادم  اولی مشکلی نداشته دومی بالا بوده (137) چون کم کاری تیرویید دارم و قرص میخورم ماما گفت همون لووتیروکسین کافیه

یه فایل گوش دادم دکتر مریم توکلی صحبت میکرد و میگفت یکی از مشکلات انعقاد خون به خاطر اشکال در سیستم ایمنیه . یعنی ممکنه تو سی دی ها مشکل داشته باشم یا بیشتر اشکال در آنتی تی پی او هستش ؟ 

نکنه دکترم دیده این سه تارو دادم گفته نیاز نیست ؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
آنا جون یه سوال من ذخیره تخمک خیلی بالایی دارم ولی تو سیکل قبلی من همش ۹ تا تخمک داشتم آمپولام هم گو ...

کلا رو هم رفته چن تا آمپول زدی ؟