2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047544 بازدید | 684607 پست

دوستان من دیروز ۳ تا جنین انتقال دادم. امروز فهمیدم خواهرم یکم ناخوشه و من نگرانشم   میخواستم بدونم ایا میتونم با هواپیما برم یا ممکنه مشکل ساز بشه برام. ممنون میشم راهنمایمم کنید

گلم خودمم میدونم. اما نمیدونم دنبال چی میگردم که هرساعت آزمایش برميدارم نگاه میگم شاید معجزه ای قرار ...

عزیزم کاملا حق داری. امیدوارم خدا بزودی دلتو شاد و غرق در ارامش کنه. قوی باش و امیدتو از دست نده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان من دیروز ۳ تا جنین انتقال دادم. امروز فهمیدم خواهرم یکم ناخوشه و من نگرانشم   میخوا ...

عزیزززم به سلامتی ان شائ الله که این سری مامانی. خدا خواهرت رو هم ان شائ الله شفا ی عاجل بده. نمیدونم مشکل خواهرت چیه و چقدر جدیه اما اگه اوضاع وخیم نیست به نظرم نرو این تغییر فشار هوا اصلا خوب نیست

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
سلام عزیزانم خوبین.  ببخشید که حال ندارم جواب تک تک احساسات دلسوزی شما عزیزانم بدم نه حال روحی ...

مامان سبحان جان خیلی برات ناراحت شدم ما همه درکت میکنیم امیدوارم خدا به زودی دلت رو شاد کنه امیدوار باش. عزیزم جواب آزمایشت کمتر از یک دهم هست نه یک. اگه آزمایشت رو روز 17 انتقال انجام دادی نیاز به تکرار نیست.

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
سلام خانوما لطفا راهنمائییییییییی، تو روز یازدهم انتقال(ivf) با بی بی چک تست کردم منفی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بی بی چک اصلا قابل اعتماد نیست فقط آز خون

دوستان من دیروز ۳ تا جنین انتقال دادم. امروز فهمیدم خواهرم یکم ناخوشه و من نگرانشم   میخوا ...

من که آیوآی انجام دادم.چند روزبعدش خواستم باهواپیمابرم مشهد.دکتر بهم اجازه داد برم اماگفت از وسیله نقلیه ای بجز هواپیما استفاده کن.

دلیلش ر وقت نشد ازش بپرسم.من تو ذهن خودم فکر میکردم الآن میگه هواپیما بهتره😁ولی نذاشت سوارهواپیماشم.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام خانوما لطفا راهنمائییییییییی، تو روز یازدهم انتقال(ivf) با بی بی چک تست کردم منفی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آن شاالله روز تعیین شده برآزمایشت مثبت میشی

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

عزیزم مبارکت باشه.اگه با رفتنت اتفاق خاصی قراره بیفته برو اگه نه و هیچ کاری ازت برنمیاد ک پرواز برات خوب نیس اگه دلت آروم نمیشه زنگ بزن و بهش بگو دوس داری پیشش باشی ولی نمیتونی.خواهرت انشالله ب امید خدا خیلی زود شفا میگیره پس زحمتایی ک کشیدی رو بخاطر رودروایسی یا هر چیزی ب باد نده.اگه خدایی نکرده مشکلش جدیه ک اون دیگه بحثش جداس

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم خیلی ناراحت شدم . میتونم بگم سنگین ترین روزیه که ما منتظرا تجربه می کنیم . شما هم آزمایشهای تک ...

نمیدونم به دکتر گفتم که هرکاری لازمه انجام بدم گفت همچی خوبه. من دیگه جنین ندارم عزیزم که به اینجیزا فکر کنم من اولین واخرین میکرو برام بود 

سلام . آنا جان یه پستت خوندم که ازمایش های تکمیلی انجام دادی فهمیدی چرا  میکرو جواب نداده .. اون ازمایش ها چیه ؟ لازمه دفعه اول انجام بدم؟

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
سلام عزیزانم خوبین.  ببخشید که حال ندارم جواب تک تک احساسات دلسوزی شما عزیزانم بدم نه حال روحی ...

😔😔😔😔😢 خیلی خیلی متاسفم عزیزم. سعی کن قوی باشی

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا