2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
دوستان من دیروز ۳ تا جنین انتقال دادم. امروز فهمیدم خواهرم یکم ناخوشه و من نگرانشم   میخوا ...

عزیرم چند روز اول بهتره پرواز نداشته باشی باز از دکترت بپرس.....

ایشالله خواهرتم به زودی سلامتیشو به دست میاره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانوما لطفا راهنمائییییییییی، تو روز یازدهم انتقال(ivf) با بی بی چک تست کردم منفی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم به خدا اگه قرار بود به بی بی اعتباری باشه دکترا میگفتن فلان روز بی بی بزنین.....

تورو خدا با روح و روانتون بازی نکنین تا آز صبر کنین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازون ممنونم یعنی تا روز پانزدهم صبر کنم ، چون دکتر گفته روز 15 آز بدم.

بله عزیزم تا روز آز صبر کن....

من که آیوآی انجام دادم.چند روزبعدش خواستم باهواپیمابرم مشهد.دکتر بهم اجازه داد برم اماگفت از وسیله ن ...

عزیزم منم عید میخواستم برم شهرستان دکتر گفت به جزء هواپیما با هر چی دوست داری برو.....

به خاطر بحث اختلاف فشار توصیه نمیشه.....

سلام . آنا جان یه پستت خوندم که ازمایش های تکمیلی انجام دادی فهمیدی چرا  میکرو جواب نداده .. او ...

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون!!!!
MTHFR *
PAI1 *

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16 *
CD56 *
CD16+CD56 *
CD5
CD19 *
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

عزیزم برا من * دارا مشکل داشتن!!!!

سلام . آنا جان یه پستت خوندم که ازمایش های تکمیلی انجام دادی فهمیدی چرا  میکرو جواب نداده .. او ...

راستی ما همه۵ نسخه رو انجام دادیم که همسرم دی اف آیش بالا بود منم که ستاره دارام مشکل داشتن.....

والا دفعه اولم انجام بدی بد نیست من یادمه یکی از دوستامون قبل اولین میکرو انجام داد و از شانس معلوم شد مشکل داره و برا همین اولین میکروش از شر منفی شدن خلاص شدو به سلامتی مامانم شد که اگه انجام نداده بود منفی میشد.....

اما خوب خیلیام هستن شاید اصلا مشکل نداشته باشن و با همون میکروی اول+ بشن.....

بستگی به خودت داره که بخوایی همچین گامی رو برداری با نه.....

من بودم و زمان به عقب بر میگشت قبل از میکروی اول انجام میدادم.....

نهایت حدود یه میلیون بیشتر هزینه میکنم و شانس + شدنم بالا میره.....

اگه انجام دادم و دیدم مشکل داشتم که خوشحال میشم که کلی جلو افتادم.....

اگه هم میدیدم مشکلی ندارم با خیال راحتتر جلو میرفتم و به خودم میگفتم شکر خدا از این جهات مشکل ندارم.....

این دو مربوط به جهش ژنی ای هسته نشون میده ژن غلظت خون داری یا نه..... مثلا برا من هر دوش نشون میده ...

من دو تا سقط فراموش شده اونم تو هشت هفتگی ب علت عدم رشد داشتم و اصلا هم ن لک و ن درد و هیچیم نداشتم وقتی میرفتم سونو میگفت ک بچه دو هفته هستش ک تو شکمت مرده و منم اصلا علایم نداشتم . کل آزمایشای سقط مکرر انجام دادم و ایمنی و انعقادی هم انجام دادم و الان ک نگاه میکنم تا اینکه اصلا تکمیل نیستش یعنی چرا دکترم بهم تکمیل تر نداده یا شاید نیاز نبوده یا اینکه اول اینا میدن و اگه ک مشکل داشت اونوقت تکمیلی تر میدن ؟؟ اینها مال من بهم دادش ک نرمال بودش :

ایمنی :

Anti- DS DNA

Anti - cardiolipin Ab

ANA

Anti TPO

Anti - phospholipid IgG

Anti- phospholipid IgM

انعقادی :

PT

PTT

INR

Control

فقط اینا بهم داده . یعنی اینا کافیه ؟ یا باید همون تکمیلی ک شما گذاشتین بدم . آخه میترسم برم ب دکتر بگم ک قبل میکرو بهم بدین میترسم بام دعوا کنه و بگه ک هر چ نیاز بوده دادم و دعوام کنه و دیگه تحویلم نگیره . میترسم از سقط دوباره بخدا داغون میشم . این آزمایشای کلی ک شما دادین زیاده همش تو ی نسخه جا میشه یا اینکه تو دو تا نسخه باید نوشت ؟ آخه تعدادشون زیاده تو ی نسخه جا نمیشه .

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام عزیزانم خوبین.  ببخشید که حال ندارم جواب تک تک احساسات دلسوزی شما عزیزانم بدم نه حال روحی ...

وای مامان سبحان جان چقدر غصه خوردم و. ناراحت شدم فکرشم نمیکردم 

انشالله خدت. بهت قوت و. توان بده که با انگیزه و. انرژی مجدد تلاش کنی

🙏❤️

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
عزيزم من اصلا دكتر ايمونوژ نرفتم بعني دكترام ميگفتن نيازي نيست تا اين كه دكتر آخرم برام سرم و تجوي ...

عزیزم سی دی مارکراتو نگاه کن یا برا من بذار.....

عزیزم جالبه برا من این دو آیتم مشکلی نداشتن و فقط مشکلم با همون دو فاکتور جهش ژنی (ژن غلظت خون) و سی ...

عزیزم اونا که داخل پرانتز نوشتم منظورم این بود جلوی آنتی فوسفولیپید نوشته 

Anti - phospholipid IgG

Anti- phospholipid IgM

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
من دو تا سقط فراموش شده اونم تو هشت هفتگی ب علت عدم رشد داشتم و اصلا هم ن لک و ن درد و هیچیم نداشتم ...

چه زحمتی کشیده دکترت با این آزها.....

خصوصا انعقادیات.....

لااقل پروتئین سی و اس و هموسیستئینم نیست بگم بازم شکر اینارو نوشته.....

یعنی آخر لطف رو کرده یه پی تی تی نوشته.....

عزیزم قلب تشکیل شده بود؟

من دو تا سقط فراموش شده اونم تو هشت هفتگی ب علت عدم رشد داشتم و اصلا هم ن لک و ن درد و هیچیم نداشتم ...

عزیزم اینایی که من گذاشتم دقیقا طبق نسخه هایی که دکترم جدا نوشته بود جدا کردم.....

یعنی هر دسته تو یه نسخه بوده.....

عزیزم اونا که داخل پرانتز نوشتم منظورم این بود جلوی آنتی فوسفولیپید نوشته  Anti - phospholipid ...

عزیزم برا من اینام مشکل نداشتن.....

اما هم مشکل انعقادی داشتم هم ایمنی.....

عزیزم برا من اینام مشکل نداشتن..... اما هم مشکل انعقادی داشتم هم ایمنی.....

پس اون دو تا که مشکل ندارم نمیتونه تضمین کنه که تو سی دی ها و بقیه فاکتورهای ایمنی مشکل نداشته باشم ؟؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
راستی ما همه۵ نسخه رو انجام دادیم که همسرم دی اف آیش بالا بود منم که ستاره دارام مشکل داشتن..... وا ...

آنا جون تو تاپیک سقط مکرر استارتر گفت چون آسپرین و آنوکساپارین تجویز شده نیاز نیست بقیه فاکتورهای انعقادی بدی فقط ایمنی هارو بده ؟؟؟ 

با این حساب میتونم آسپرینمو بخورم ؟؟؟؟