2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
به نظرم خوب یه مدتی به خاطر آثار تزریق قبلیه و یه مدتم به خاطر اینکه هنوز به اون غلظت بالا برنگشته م ...

عزیزم ببخشید ،، شما بعد از غربالگری اول که سلکسانو شروع کردین ،، دیگه خونریزی یا لکه بینی نداشتین ؟

آنا جان سلام. من از روزی که انتقال جنینم نشد و منفی شد دارم فکر میکنم. این آزمایشها مال ۶ یا ۷ سال پیشه. اونموقع من مشکوک به لوپوس بودم. ببین این فاکتورهای ایمنی رو پیدا کردم. ANAبالاست. یعنی من مشکل ایمنی دارم. فکر میکنی این باعث ناباروری من هست؟؟؟

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای من تا علایم نداشتم غمی نداشتم. از روزی که کمر درد و دل درد پریودی اومده سراغم خودمو باختم. الهی ...

انشالله که بارداری عزیزم اروم باش توکل به خدا من به خدا دو روزه تو فکرتم همش دعا کردم برات انشالله به حق فاطمه زهرا مامان میشی و میای خبرش را میدی 

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین  
عزیزم ببخشید ،، شما بعد از غربالگری اول که سلکسانو شروع کردین ،، دیگه خونریزی یا لکه بینی نداشتین ؟

نه دیگه نداشتم عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان سلام. من از روزی که انتقال جنینم نشد و منفی شد دارم فکر میکنم. این آزمایشها مال ۶ یا ۷ سال پ ...

عزیزم به نظرم بعید نیست.....

حتما از نظر ایمنی مجدد چک کن.....

انعقادی چی چک کردی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خب پس دو روز دیگه اینجا جشن داریم😍

انشالله 

ما با بیچارگی پول جور کردیم خیلی سخته واقعا اگه نشه و دوباره کلی پول بخوایم بدیم . 

خدا خودش به برکت این ماه دامن هممون را سبز کنه و بالاخره ما هم طعم مادر شدن را بچشیم

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین  

سلام به همه ی دوستای مهربون 

مینو جون عزیزم خیییییلی خوشحال شدم اومدی از زایمانت خبر دادی باور کن به فکرت بودم ایشالا نی نی به خوشی و سلامتی بزرگ بشه مارو هم دعا کن 

من بایه بدبختی رفتم سونو دادم اونم آزاد سر همین موضوع هم با شوهرم دعوام شد اون میگفت مشکلی نیست نیاز نیست انجام بدی سونو خودش ضرر داره منکه تحمل نداشتم و رفتم که اونجا هم کلی دکتر سونو دعوام کرد گفت واسه چی اومدی سرخود نمیدونی ضرر داره و ازین حرفا .

خدارو شکر همه چیز خوب بود و اینکه کند شدن حرکتش مال همون دیفن بود چون الان چند روز از خوردنش گدشته بهتره . دکترم میگفت نگران نباش طبیعیه من تو یه ساعت بالای ۸ بار تکون میخوره بعد یکی دو ساعت خبری نیست که میگن استراحت میکنه . فقط یه چیزی ۴ هفته پیش رفتم سونو سفالیک بود الان بریج شده اینکه دیگه مشکلی واسه جنین نداره ؟ ههههه اینم استرس جدیدم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم به نظر میرسه انزال رتروگرید به علت مانع فیزیکی هست که نیاز به جراحی داره و با طب سنتی قابل درم ...

عزیزم بر اثر برگشت منی توی مثانه هست که از طریق ادرار دفع میشه دکتر بهم گفت فقط میکرو تنها راهشه باور کن ایقد گریه کردم از اون روز دیگه حالم از زندگیم بهم میخوره هروزم که قیمتا میره بالا من باید همه ارزوهام و جووتیمو تو گور ببرم برام دعا کنین بمیرم یا درس بشه مشکلام چون تحمل ندارم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
عزیزم به نظرم بعید نیست..... حتما از نظر ایمنی مجدد چک کن..... انعقادی چی چک کردی؟

آنا جون اونموقع این آزمایشها به هدف مشخص شدن لوپوس بود. ولی درست میگی باید الان به این دلیل(ناباروری) چک بشه. مرسی عزیزم

سلام به همه ی دوستای مهربون  مینو جون عزیزم خیییییلی خوشحال شدم اومدی از زایمانت خبر دادی باور ...

نه عزیزم تغییر موقعیت میده.....

نگران نباش.....

شیطونه دیگه.....

داره جولان میده.....

دوستان عزیز منتظرم ایشالا ک ب حق همین ماه خدا لطف و معجزه خدا شامل حال همتون بشه و یکی یکی بیاین و خ ...

الهی آمین. دریا جون امیدوارم که خودت هم هرچه زوتر یجفت نینی خوشکل خدا بزاره تو دلت که همه خاطرات تلخ گذشته فراموش کنی عزیزم. چقدر خوبه که شماها هستین دلمون با دعاهاتون گرم میشه 

عزیزم بر اثر برگشت منی توی مثانه هست که از طریق ادرار دفع میشه دکتر بهم گفت فقط میکرو تنها راهشه باو ...

عزیزم ایشالله همه چی به بهترین نحو ممکن پیش میره.....

توکلت به خدا باشه عزیزم.....

دوستاتم کنارتن عزیزم.....

عزیزم به نظرم بعید نیست..... حتما از نظر ایمنی مجدد چک کن..... انعقادی چی چک کردی؟

فاکتور های انعقادی چی هستن؟ میخوام نگاه کنم ببینم تو اینا هست یا نه؟

عزیزم ایشالله همه چی به بهترین نحو ممکن پیش میره..... توکلت به خدا باشه عزیزم..... دوستاتم کنارتن ...

ممنونم  عزیزم راجب دکتر افلاطونیان اگه اطلاعاتی داری در اختیارم بزار اگه هم دکتر خوبی برای میکرو میدونی خوبه برام شماره مطبشو بده چقد قبله میکرو باید نوبت بگیری

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون