2777
2789
عنوان

اخروزمان

113 بازدید | 3 پست

هروز دارم به اين درك نزديك ميشم دين داري چقدر سخته و واقعا اخرزمان دين داشتن مثل تيكه ذغال اتيشي روي دست كه هر زمان ممكنه از دست بره 

و چقدر ما غرق اين دنيا شديم و بازيچه دست اينو اون 

كافيه به زندگي خودمون نگاه كنيم به اطراف نگاه كنيم ببينيم چقدر غرق شديم واقعا محرك هامون چقدر كوچيك تر و پست تر از استعداد ها و سرمايه هاي ماست و چقدر به كم ها قانع شديم و به چيزهاي پست مومن شديم مومن يعني گرايش و اين گرايش ها مارو اين ور اون ور ميبرن 

و من چقدر بازيچه بحران ها و حادثه ها شدم 

خدايا خودت فقط بهم قوتي بده تا خودم و سرمايه هام رو به كمتر از خودت نفروشم تو اين بازار مفت خر ها كه چيزي جز ضرر به من نميدن و هروز من رو كمتر ميكنن و من فكر ميكنم لذت ميبرم مثل بچه اي كه در مقابل كاكائو برگه پول صد هزاري ميده و چنان ذوق ميكنه و فرار ميكنه و لذت ميبره كه مبادا طرف پشيمون بشه و معامله رو خراب كنه ع.ص

اکثرا بی اعتقاد و حتی بعضیا بی دین شدن!!!

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
اکثرا بی اعتقاد و حتی بعضیا بی دین شدن!!!

بخاطر اينكه محدود به همين هفتاد هشتاد سال زندگي شديم و يادمون رفته بميريم تازه شروع راهه 

سرمايه هايى روداريم مفت ميدم كه حتي بهشتم كمه براي يك لحظه ما , سرمايه زمان و عمر,فكر ,عقل و...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخاطر اينكه محدود به همين هفتاد هشتاد سال زندگي شديم و يادمون رفته بميريم تازه شروع راهه سرمايه هايى ...

آفرین شما درست میگی به معاد هم اعتقاد ندارن

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...