2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
شوهرم الان داره دارو مصرف میکنه : پروکسید پلاس (کیو ده، ال کارنتین، ویتامین مینرال) -     ...

به نظر به جای پروکسید پلاس اگه هر کدوم از اون انتی اکسیدان ها که داخل پرانتز نوشتی جدا جدا مصرف میکرد بهتره
چون دوز اینا تو مکمل ترکیبی کمه اصولا
یه چک بکن البته ببین دوز هر دکوم چقدره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
به نظرم حتما اکوی قلب جنین رو که هفته 20 حدودا انجام میدن ، انجام بده در مورد قرص هم اونایی که خارج ...

عزیزم انشاءالله همه چیز برای خودت وهمسرت ب خوبی وخوشی بگذره،همیشه سلامت باشین وسایتون رو سر دردونتون پایدارباشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من تو بارداری قبلی ضربان قلب جنین تو هفته 9 متوقف شد متخصص اورولوژی کلینیک گفت شوهرت آزمایش d ...

بهارجون شما آزمایش های ایمنی و انعقادی رو انجام دادین؟ اگه انجام ندادین آناجون لیستشو تو تاپیک گذاشتن، حتما انجام بدین اگه مشکلی نبود اونموقع برین سراغ اسپرم همسرتون. یه تاپیکی هست به اسم از سقط مکرر، پیگیری تا درمان. اونجابرین میبینین که همه اوناییکه مثل شما جنینشون تو هفته های پایین رشدشون متوقف شده مشکل ایمنی یا نعقادی یا هردورو داشتن. البته اسپرم هم خیلی مهمه اما بشرطیکه شما هم درکنارش آزمایش بدین. شاید همسرتون اینو بدونه  باخیال راحتتر قبول میکنه که DFI رو انجام بده. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
ستاره جان این آز کواد مارکره،معمولاوقتی آزغربال اول مشکل داره مینویسن،منم آز اولم ریسک داشت دکتربرام ...

ممنون عزیزم.من آز غربالگری اولم اصلا مشکلی نداشت. نمیدونم واسه چی الکی این را نوشت دکترم. ما ته جیبمون را خالی کردیم تا هزینه میکرو جور شد.با قرض و قوله پول شیاف و دارو و هزار آزمایش و سونو را تا حالا دادیم. 140 گذاشتم واسه سونو هفته دیگه. 20 هزار تومان ته حسابمون مونده.تا اوایل ماه دیگه که دوباره حقوق بدن.

آخه هزینه سل فری و آمینو که بالای یک میلیونه😢😢😢😢😢😢😢😢😢

تو را خدا اگه کسی سر در میاره بگه این آزمایشم چی میگه؟آنومالی بوده. دارم دیوونه میشم😢😢😢😢😢😢😢

ستاره جان به دکتر نشون دادی عزیزم؟
مربوط به مجرای لوله ی عصبی میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ممنون عزیزم.من آز غربالگری اولم اصلا مشکلی نداشت. نمیدونم واسه چی الکی این را نوشت دکترم. ما ته جیبم ...

عزیزم نگران نباش
سونو و از باید در کنار هم تفسیر بشن
اصلا خودت رو نگران نکن و استرس نده به خودت
ان شاء ا... تو سونو همه چیز عالیه

عزیزم بستگی به شرایطت داره..... اگه همین کافیته و مشکلی نداری و لک و اینا نداری یعنی کافیه.....

سلام آنا عزیز من لکه بینی ندارم خداروشکر فقط درد پری داشتم شدید. از دیروز صبح که استراحت داشتم خیلی کم شده خداراشکر. چون همون روز دو روزی بود که خونه بابام ختم قرآن هست میرفتم ۴ ساعتی مینشستم. امیدوارم ک فردا دست پر برگردم. آنا جون فردا میشه ۱۴ روز که انتقال دادم اما میترسم برم آزمایش از یک طرف من ۱اردیبهشت پریدم بوده. میخواستم تا ۵شنبه صبر کنم اما آمپول انوکسان امروز آخرینش زدم. به نظرت اگه فرد نزنم اشکال داره 

دوستای گلم نمیدونم حسم درسته یا نه اما دو روزه فکر میکنم تکونای وروجکمو حس میکنم..... با هر تکون بر ...

ای جیگرش بره خاله الهی آمین. آنا جون محتاج دعاتونم عزیزم. الهی پرنس وپرنسست سالم و سرحال باشن همیشه 

عزیزم منم قبل از آزمایشم فقط دلدردپریودی داشتم هیچ علایمی هم نداشتم ولی چون شنیده بودم این دلدردو خی ...

خداراشکر گلم که مثبت بودی الهی به زودی تکون خوردنشو حس کنی الهی آمین محتاج دعاهای شما هستم. اشتباه بزرگ من بیبی زدن بود. الهی مال منم مثبت بشه