2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
این آزمایش هورمونی همسرم هست خوبه یا بد؟

عزیزم اف اس اچ پایینه که اصولا براش کلومیفن + امپولایی مثل گونال میدن 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آخه لاله جون شوهر من ، خودت میدونی چقدر مشکل داشت . و پارسال عمل کرد . انقدر شرایطش بد بود که عارفی ...

خب شرایط حال همسرت رو گفته آزی جون
در حال حاضر شرایطش برای میکرو خوبه

در مورد عدد ذخیره نمیدونم چرا این طور گفته به خودت و دوستت
خیلی ها رو میشناسم با عدد ذخیره 6 دهم و 4 دهم رفتن پیشش نتیجه هم گرفتن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جالبه ذخیرت نسبت به اف اس هاشت خوبه...... اف اس هاش من حدودای ۱۱ بود و ذخیرمم پایینتر بود..... پس ...

انا جون اف اس اچ پایین نمیاد فقط میشه اگه کم بود بالا بردش

آره دو تا دوره قطره ویتاگنوس مصرف کردم آزمایش دادم  fshاومده بود رو 7 ولی دکتر میگه شاید ذخیره ...

عزیزم همه ی ازهات رو تو یه ازمایشگاه دادی؟

برا من که جواب داد شنیده بودم قطره ویتاگنوس fsh   رو میاره پایین البته من آزمایش دومی رو تو یک ...

عزیزم به اتست از دو ازمایشگاه مختلف اصلا قابل مقایسه نیستن 

مرسی عزیزم... اینجا تحت نظر هستم و چند بار پرسیدم که میتونه رو ناباروری اثر داشته باشه میگن نه. فقط ...

ماری جان میتونه عامل سقط بشه
حتی سقط زود هنگام
اینجا حتما کنترلش میکنن همون جور که دوستمون گفتن با پرد نیزولون و یه داروی دیگه مثل هیدروکسی کلروکین یا مثلا آزارام و داروهای مشابه

امروز رفتم یه عطاری خوب که مریض ویزیت میکنه گفت سرت گرمه (بلغم) کل بدنت سرده (سودا).  سودا هم ب ...

عزیزم اگه مطمئنی همینی که نوشتی  گفته غلط گفته چون هم بلغم هم سودا هر دو سرد هستن
فقط بلغه یعنی سرد و تر و سودا یعنی سرد و خشک

نه گلم زایمان نکردم هنوز و واقعا این آخرا اذیت شدم. دعا کنید به تاریخ زایمان صحیح و سالم برسم و اورژ ...

سوگل جان خوشحالم که دیگه به اخرش رسیدی عزیزم
هرگز اذیتی که شدی دو سال قبل رو فراموش نمیکنم
خدا دسته گلت رو برات نگه داره زیر سایه خودت و همسر

لاله عزیزم دکتر به من هر دوازده ساعت ی دونه شیاف فرتژست ۴۰۰ داده یعنی کمه. ؟

اصولا اگه شیاف بدن 3 تا میدن 400 میلی و اگه امپول بدن دو تا امپول میدن
شاید علت درد هات همین باشه

آره میدونم متاسفانه.فقط تنها درمان پیش خداس معجزه شه

میفهمم شرایط سخت و انتخاب سختیه
امیدوارم اونچه خیرتون هست خداوند به دلتون بندازه

دوستای خوبم التماس دعا موقع سحر و افطار
من که امسال از ضیافت ماه رمضون فقط خوردن افطار و سحریش قسمتم شده
شماهایی که روزه میگیرید ما رو هم دعا کنین

میفهمم شرایط سخت و انتخاب سختیه امیدوارم اونچه خیرتون هست خداوند به دلتون بندازه

ممنون عزیزم.ان شاالله بارداری سالم و تابه دنیااومدن نی نی ادامه بدی

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

سلام دوستای گلم

میگم ک ازمایشات ایمنی و انعقادی  رو کی جدیدن داده؟؟

چقدر هزینه شون شده؟؟

جوابش کی حاضر میشه؟؟

من نظرم اینه تهران انجام بدم.

باز اگه اهواز جایی معتبر داره ..اگه سراغ دارید هم بگید ک کجا برم بدمشون....

.

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰