2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
دقيقا به منم گفتن ١.٥ دارو ميشه واي الان حساب ميكنم شايد نزديك ٥ داروهام بشه

از کدوم داروخانه گرفتی داروهاتو ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آناجون ولاله عزیز من الان 18هفتمه وچندروز بود زیردلم تیرمیکشید پنج شنبه سونو غربال دوم رو دادم جفتم ...

عزیزم به دکترت بگو شاید به جای ایزوکسوپاربن داروی دیگه بده.....

مثلا هیوسین بده.....

نگران قلب دردونتم نباش اگه جای نگرانی بود دکترت میگفت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
توسونوی غربال اول طول سرویکس32بود سونوی دوم شده۳۱،دکترم دستورسونوی واژینال داد، بنظرتون توهفته ۱۸خطر ...

عزیزم نگران سونو نباش اگه ضرر داشت نمینوشت واست.....

فقط جای مطمئن انجام بده.....

عزیزم فعلا طول سیروکست خوبه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام من تا روز ۱۳ هیچ علامت و حسی نداشتم روز ۱۴ و ۱۵ پا درد شدید گرفتم از ساق پاهام شروع شد و اومد ت ...

ایشالله مامان شدی عزیزم.....

شما الان تو چه پروسهاي هستي داروهات چي هست؟! ميخواي انتقالت ٤ روز بعد باشه يا يه ماهه ديگه

من که هفته پیش عمل هیسترو کردم . فردا باید دکتر ببینم . پریودمم 4-5 روزی مونده .

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم به دکترت بگو شاید به جای ایزوکسوپاربن داروی دیگه بده..... مثلا هیوسین بده..... نگران قلب درد ...

ممنون عزیزم،آناجان شماهم قرص ایزوکسوپرین مصرف میکنید؟هیوسین همون کارایی رو داره یاضعیفتره؟

عزیزم اگه مطمئنی همینی که نوشتی  گفته غلط گفته چون هم بلغم هم سودا هر دو سرد هستن فقط بلغه یعن ...

سلام عزیزم . نسخه رو نگاه کردم اشتباه از من بود . نوشته سرد و خشک -سرد و تر (بدترین مزاج)

نگران نباش ایشالله چیزی نیست..... دکترت نوشت واست ابن تست رو؟ منظورم دکتر زنانته؟ چون ممکنه تو با ...

اره دکتر زنان، به درخواست خودم، سعی میکنم نگران نباشم اما میدونم طبیعی نیست فقط توکل کردم به خدا 

بچه ها من تو بارداری قبلی ضربان قلب جنین تو هفته 9 متوقف شد متخصص اورولوژی کلینیک گفت شوهرت آزمایش dfi بده . اگه مشکلی باشه از بیضه اسپرم میگیرن به خاطر همین شوهرم میگه به هیچ عنوان نمیدم خیلی از این عمل و ... میترسه . نمیدونم چکار کنم ؟؟ از همون اسپرم فریز شده میشه خودش آزمایش کنن ؟ یا نمونه دوباره بده ؟

ایشالا اولین نشانه های مادر شدنت هست عزیزم

انشالله مرسی از دلگرمیتون 

کل بدنم یخ کرده دستام سرده سرده میترسم از جواب منفی من خیلی بی جنبه ام اصلا طاقت ندارم 

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین