2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
آره عزیزم برا تعداد و سایز فولیکولا و ضخامت آندومتر

نیوای قشنگم مرسی جواب دادی. آهان آخه من هیچ دارویی هنوز مصرف نکردم گفته برای شروع دوره روز 14 سیکل برم پیشش

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بله عزیزم کوکیوتن و سلن پلاس و ال کارنیتین . امگا ۳ و فرتیل اید و ویتامین ای و فولیک اسید . اسپیرو ...

عزیزم من همسرم تحرک کلاس آ نه درصد آ+ ب چهل و خورده ایی....مورفوش یادم نیست ولی از نرمال کمتر بود ولی دی اف آ عالی بود زیر پانزده بود که تو رنج عالی قرار داره

پس امیدوار باش و ربطی نداره به نظرم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها یه سوال؟ روز 14 سیکل برا چی میگن بیاین؟ ضخامت رحم؟ وضعیت تخمگ گذاری یا چیزای دیگه؟

عزیزم اگه سیکلت لانگ باشه احتمالا بخوان زمان تزربق دکاپیتیل و دیفیرلین و سبنافکت و امثالهم رو شروع کنن فکر کنم با بررسی شرایط رحمت تشخیص میدن دقیقشو نمیدونم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نیوای قشنگم مرسی جواب دادی. آهان آخه من هیچ دارویی هنوز مصرف نکردم گفته برای شروع دوره روز 14 سیکل ب ...

یعنی ال دی هم هنوز شروع نکردی؟

اگه شروع نکردی میخواد کلا ببینه شرایطت چطوره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان من امروز ميرم مطب دكتر نصر ببينيم خدا جي ميخاد🙏

عزیزم انشالا موفق باشی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
یعنی ال دی هم هنوز شروع نکردی؟ اگه شروع نکردی میخواد کلا ببینه شرایطت چطوره....

نه آنا جون.هیچی هیچی.خداکنه ال دی نده، من نمیتونم بخورم متاسفانه.به حال مرگ میوفتم قشنگ

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نه آنا جون.هیچی هیچی.خداکنه ال دی نده، من نمیتونم بخورم متاسفانه.به حال مرگ میوفتم قشنگ

خب اگه خواست الدی بده بگو حساسیت داری یه قرص دیگه بهت بده جاش

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
دوستان من امروز ميرم مطب دكتر نصر ببينيم خدا جي ميخاد🙏

ایشالله خیره عزیزم.....

عزیزم یه سوال داشتم برا انتقال جنین فریز یه روز قبل جنین را از فریز در میارن اگه رشد کرد روز بعد انتقال میدن یا همون لحظه انتقال از فریز در میارن

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .

ایشالله نمیده ولی بهش بگو حتما که برات خوب نیست.....

عزیزم یه سوال داشتم برا انتقال جنین فریز یه روز قبل جنین را از فریز در میارن اگه رشد کرد روز بعد انت ...

بستگی داره عزیزم.....

که مثلا جنینت ۳ روزه بوده قبل فریز اگه بخوان همون ۳ روزه انتقال بدن همون روز در میارن بخوان ۴-۵ روزه یا بلاست بشه باید زودتر در بیارن.....

بستگی داره عزیزم..... که مثلا جنینت ۳ روزه بوده قبل فریز اگه بخوان همون ۳ روزه انتقال بدن همون روز ...

عزیزم جنین های من کیفیتشون معمولی بود ممکنه از فریز در نیان ؟ یه دونه 18 سه تا 16 بودن 

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .
بستگی داره عزیزم..... که مثلا جنینت ۳ روزه بوده قبل فریز اگه بخوان همون ۳ روزه انتقال بدن همون روز ...

ولی آنا جون جنینهای من یکی بلاستو سیت بود یکی مورولا همون لحظه هم در آوردن