2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
عزیزم انتقال دادی؟ مبارکت باشه نازنینم.به حق آبروی مومن،نی نی هات رو به سلامتی بغل بگیری.من همه پست ...

سلام لی لا جون،قربونت ،ان شاءالله که خوب باشی...

آره عزیزم،ان شاءالله ،با دعای مهربونایی مثل خودت... برام دعا کن لی لا جون....

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
عزیزم انتقال دادی؟ مبارکت باشه نازنینم.به حق آبروی مومن،نی نی هات رو به سلامتی بغل بگیری.من همه پست ...

عزیزم ان شاءالله به زودی مامان بشی و خوشحالمون کنی ...  

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام لی لا جون،قربونت ،ان شاءالله که خوب باشی... آره عزیزم،ان شاءالله ،با دعای مهربونایی مثل خودت.. ...

خداروشکر خوبم عزیزم.اگه قابل باشم حتما دعا میکنم برات

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام مهربونااا من دومین جنینم رو هم انتقال دادم. حالا دو تا جوجه دارم تو دلم . خدایا یعنی میشه منم ...

به سلامتی عزیزم
ان شاء ا... یکی یا هر دو شون میشن مهمون 9 ماهه دلت

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام مهربونااا من دومین جنینم رو هم انتقال دادم. حالا دو تا جوجه دارم تو دلم . خدایا یعنی میشه منم ...

مبارکت باشه عزیزم، ان شاءالله که خدا نگهداره برات...

برای منم دعا کن، فکر کنم آزمایشمون با هم باشه...

ممنون عزیزم که جواب دادی . همسرم ۵ ماهه داره مکمل میخوره  ( هرچی که فکرش رو بکنید ) و آمپول می ...

خب پس با این حساب حتما دی اف ای هم نرماله
انتی اکسیدان هم داشت؟
مثل کیوتن سلن پلاس و..

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خداروشکر خوبم عزیزم.اگه قابل باشم حتما دعا میکنم برات

قربونت خاله لی لا، مطمئنم که برای خدا عزیزی با این دل پاکت...

ان شاءالله منم به زودی خاله جینگولیات بشم...

خواهرهای مهربون من یه سوالی دارم. در دوران بعد از انتقال جنین نوشیدنی گرم چی میشه خورد؟ آیا چای سبز ...

هیچ کدومش رو نمیتونی بخوری عزیزم
فقط چای معمولی و ترجیحا کمرنگ
قهوه و نسکافه هم بهتره خیلی کم مصرف بشه

خب پس با این حساب حتما دی اف ای هم نرماله انتی اکسیدان هم داشت؟ مثل کیوتن سلن پلاس و..

بله عزیزم کوکیوتن و سلن پلاس و ال کارنیتین .

امگا ۳ و فرتیل اید و ویتامین ای و فولیک اسید .

اسپیرونلا . آمپول hcg

یعنی میشه کسی آز اسپرمش خیلی بد باشه ولی دی اف آیش نرمال باشه ؟؟؟

دو هفته دیگه جوابش میاد ای خداااا 

بچه ها یه سوال؟ روز 14 سیکل برا چی میگن بیاین؟ ضخامت رحم؟ وضعیت تخمگ گذاری یا چیزای دیگه؟

آره عزیزم برا تعداد و سایز فولیکولا و ضخامت آندومتر

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین