2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
عزیزم جنین های من کیفیتشون معمولی بود ممکنه از فریز در نیان ؟ یه دونه 18 سه تا 16 بودن 

عزیزم اصلا نمیشه چیزی گفت.....

بعضا جنین عالی از فریز در نمیاد بعضا هم جنین گرید پایین در میاد.....

به این چیزا فکر نکن چون معمولا از فریز در میان....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی آنا جون جنینهای من یکی بلاستو سیت بود یکی مورولا همون لحظه هم در آوردن  

عزیزم خوب اونارو باید همون روز در میاوردن.....

گفتم که بستگی به جنینم داره.....

خوب جنینات تقریبا رشدشون رو کرده بودن دیگه باید وارد رحم میشدن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام. کسی اینجا صارم ای وی اف کرده؟و نتیجه گرفته؟

عزیزم بله بودن اما فکر کنم تعدادشون کم بوده.....

لااقل دوستانی که اینجا اومدن کم دیدم از صارم باشن اما خوب بودن....

خوب اونجا مرکز معتبریه اما خوب فکر کنم کلا هزینه هاش بالاتره.....

آنا جون یه سوال ، البته خیلی خیلی ببخشید که اینو میپرسم...

من شدیدا مستعد یبوستم و تا امروز از بعد انتقالم اجابت مزاج نداشتم با اینکه آلو و انجیر و روغن زیتون و آب هر روز میخورم، امروز بعد از دو سه روز معذرت میخوام احساس کردم باید برم دستشویی،ولی اینبار فرنگی نرفتم ،از دستشویی ایرانی استفاده کردم، سوالم اینه که به رحم فشار نمیاد؟

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
عزیزم بله بودن اما فکر کنم تعدادشون کم بوده..... لااقل دوستانی که اینجا اومدن کم دیدم از صارم باشن ...

من پروندم اونجاست

خیلی ناراحتم

خیلی دلم گرفته

اشکم میاد همین طور

باید برم میکرو

فقط دوس دارم بدونم نتیجه گرفته کسی؟😢😢😢

هزینه ش مهم نیست 

خیلی ناامیدم.دلم شکسته

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
من پروندم اونجاست خیلی ناراحتم خیلی دلم گرفته اشکم میاد همین طور باید برم میکرو فقط دوس دارم بد ...

ناراحت نباش عزیزم، داری برای مادر شدن قدم بر میداری، توکل کن به خدا...

صارم هم خوبه، خیلیا اونجا رفتن و نتیجه گرفتن، فقط به قول آنا جون یکم گرونتره...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
من پروندم اونجاست خیلی ناراحتم خیلی دلم گرفته اشکم میاد همین طور باید برم میکرو فقط دوس دارم بد ...

عزیزم من یبار رفتم اونجا ی خانومی گفت سی نفر بودیم برا آی وی اف فقط مال دوتامون نگرفته ک یکی از منفیا هم خودش بود.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ناراحت نباش عزیزم، داری برای مادر شدن قدم بر میداری، توکل کن به خدا... صارم هم خوبه، خیلیا اونجا رف ...

دست خودم نیست.غصه قلبمو گرفته.دعا کنید منم نتیجه بگیرم .

عزیزم من یبار رفتم اونجا ی خانومی گفت سی نفر بودیم برا آی وی اف فقط مال دوتامون نگرفته ک یکی از منفی ...

خداکنه اینطور باشه .هرروزم شده استرس .😢

آنا جون یه سوال ، البته خیلی خیلی ببخشید که اینو میپرسم... من شدیدا مستعد یبوستم و تا امروز از بعد ...

نه نگران نباش.....

ببین من خودم تو این مدت خیلی پیش اومده مجبور شدم از ایرانی استفاده کنه...

نه نگران نباش..... ببین من خودم تو این مدت خیلی پیش اومده مجبور شدم از ایرانی استفاده کنه...

ممنون عزیزم..

آره، لاله جون هم گفت کلا از فرنگی استفاده نکرده اگر اشتباه نکنم...