2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
لاله جون سلام، لاله منم دکتر زرنانی با دکتر توکلی متخصص ایمونولوژی گفت پرد نیاز نداری، ولی دکتر رزاق ...

کدوم ایتم مشکل داشتی عزیزم؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

سلام ،،، تورک آنا ما تا چه ماهی پروژسترون داریم ،،،   و اینکه بنظرت دوز پروژسترون من بالا نیست ؟ سه تا شیاف و ۲ تا آمپول ؟ این مشکلی برا‌جنین بوجود نمییاره ؟ آخه میگن پروژسترون زیادی اختلال جنسی میاره ،،، بعد من خونریزیم شکر خدا قطع شده ، دیگه دکتر هم نمیرم ، ولی هنوز لخته کوچیک و ترشحات خونی دارم ،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کدوم ایتم مشکل داشتی عزیزم؟

والا خیلی آزمایش ها زیاد بوذن ولی هم نشون دکتر توکلی دادم هم زرنانی هر دو با اطمینان گفتن اصلاااا نیاز نیست بخوری پرد هیچ تأثیری تو ای وی اف نداره، گفت اگه بخوری سبستم ایمنی بدنتو خراب میکنی و برات مشکل پیش میاد، این دوتا دکتر از دکترهای خیلی خوب هستن توکلی رو انا میشناسه و قبولش داره

آنا جون می دونی IVM در ایران انجام می شود یانه؟ واگر انجام می شود ممنون می شم نظرت رو در این رابطه ...

اره عزیزم انجام میشه
اما برای هر کسی انجام نمیشه انگار
بیشتر اونایی که عدد ذخیره خیلی بالا دارن و تحریک تخمدان براشون خطرناکه استفاده میشه این روش

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سوگلی جون خداروشکرررررررررر که از اتظار درومدی خیلی مبارکا باشه عزیزززززززم چن بار ای وی ف کرده ...

ممنون عزيزم، انشاالله خودت به زودي از انتظار دربياي، من قبل از عيد پانكچر شدم كه ارديبهشت انتقال بدم، لطف خدا شامل حالم شد و طبيعي باردار شدم

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
لاله جون بنظرت من خودم قرص لووتیروکسین مصرف کنم مشکلی پیش نمیاد؟عوارضی نداره؟آخه تی اس اچم 5 بود ولی ...

نیوا جان خب دکتر تجویز کنه بهتره
من نمیتونم بگم خودت مصرف کنی
اما من خودم مصرف کردم
مال من 4 بود و من چند ماه یه روز در میون نصف خوردم
بعدش آز دادم دیدم شده 1
البته شرایط بدن هم مهمه و اینکه چه طور به دارو جواب بده

کساییکه گونال اف خودتون تزریق کردین اگه همون چهارانگشتو در نظر بگیریم و تزریق کنیم امکان اشتباه تزری ...

همون عمود باشه و 4 انگشت فاصله مشکلی نیست
دو تا سرنگ داره یکی برای کشیدن اب مقطر و تزریق داخل ویال پودر ، اون یکی برای کشیدن محلول دارو
اما من با همون سرنگ دو میل تزریق میکردم ، فقط نیدل سرنگ انسولین رو جا بجا میکردم
چون با سرنگ انسولین کشیدن مواد سخته
حواست باشه با نیدل کوتاه مواد رو نکشی که نیدل کند میشه و تزریقت دردناک

سلام ،،، تورک آنا ما تا چه ماهی پروژسترون داریم ،،،   و اینکه بنظرت دوز پروژسترون من بالا نیست ...

عزیزم خوب بستگی به شرایطت داره و اینکه کی هماتومت رفع بشه.....

مثلا من هماتومم غربالگری اول رفع شد اما خوب جفتم پایین بود.....

از ۱۲ هفته به بعد پروژسترونت تبدیل به پرولوتون هفتگی میشه معمولا.....

شیافاتم بسته به شرایطت به مرور کم و قطع میشه.....

مال من هفته ۱۵-۱۶ شیافام قطع شدن.....

پرولوتونم هم هفته ۳۲ فکر کنم قطع شد.....

نگران نباش پرنسس من سالمه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا خیلی آزمایش ها زیاد بوذن ولی هم نشون دکتر توکلی دادم هم زرنانی هر دو با اطمینان گفتن اصلاااا نی ...

میدونم دکتر تولکی دکتر خوبیه ، میخواستم ببینم کدوم ایتم مشکل داشتی که دکتر زنان گفته پرد بخوری

دوستان میدونید انداره جنین نسبت به ساک حاملگی در هر ماه چقدره ؟ یعنی توو سونوگرافی که به ما میگن اند ...

ساک بارداری رو جدا میگن سایز جنین هم جدا میگن 

والا خیلی آزمایش ها زیاد بوذن ولی هم نشون دکتر توکلی دادم هم زرنانی هر دو با اطمینان گفتن اصلاااا نی ...

در کل منم پرد رو خصوصا تنهایی قبول ندارم.....

با سرم باشه لااقل بهتره تنهایی پدر آدمو در میاره.....

به قول تو کلی سرم جلوی مریض شدنو میگیره.....

من این سری فقط پرد داشتم داغون شدم.....

البته خوب به شرایط فردم بستگی داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان میدونید انداره جنین نسبت به ساک حاملگی در هر ماه چقدره ؟ یعنی توو سونوگرافی که به ما میگن اند ...

فکر کنم اندازه هر دو رو میگن اما اندازه جنین رو که میدونم میگن.....

آهان همون دیگه یه پودر و یه آبه..... هر دفعه چند تاشو تزریق میکنی..... مثلا من یه زمانی گونال داشت ...

من 6 تا آمپول دارم کلا.هر بار ی پودر و ی مایع فک کنم باید تزریق شه چون گفت تو6 روز تزریق کن.فقط من تا حالا اصلا آمپول دستم نگرفتم باره اولمه ک میخوام تزریق کنم تا حالا برا هیشکی تزریق نکردم نمیدونم میتونم یا نه.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین