2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست

دکتر گف گونالو بین ساعت 5 تا 7 بزنی خوبه.ساعتش تاثیری داره؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
والا خیلی آزمایش ها زیاد بوذن ولی هم نشون دکتر توکلی دادم هم زرنانی هر دو با اطمینان گفتن اصلاااا نی ...

باران بهاری جون

ولی دکتر زرنانی برای من تجویز کرد یک ماه قبل از IVF باید پرد رو شروع کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان سلام میخاستم بپرسم هزینه آی وی اف و میکروواینجکشن  چقدره؟؟

سلام عزیزم برا هر کسی متفاوته بین 5 تا 8 تومن تقریبا

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
دوستان سلام میخاستم بپرسم هزینه آی وی اف و میکروواینجکشن  چقدره؟؟

عزیزم من با دارو و سونو توی بیمارستان آبان کلا هشت تومن شد...من داروهام خارجی بود بیشترش و گرون شد...بستگی به دوز دارو هم داره ولی نهایت فکر کنم هشت نه تومن میشه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام به همه دوستای عزیزم مرسی از همتون که از ته دل باهام همدردی کردین،راستش خیلی حال و احوال خوشی ند ...

سلام لی لا جون، ان شاءالله که خوب باشی و خدا دلتونو آروم و شاد کنه و عزیزانت رو برات حفظ کنه...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
در کل منم پرد رو خصوصا تنهایی قبول ندارم..... با سرم باشه لااقل بهتره تنهایی پدر آدمو در میاره..... ...

دکتر زر نانی هم برای من پرد نوشته بود با سرم ،بعدم برای دکتر زنان نوشته بود که اگر صلاح دونستن.. که دکتر زنانم به من گفت پرد به تنهایی کافیه... خدا کنه به خیر بگذره..

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
دکتر زر نانی هم برای من پرد نوشته بود با سرم ،بعدم برای دکتر زنان نوشته بود که اگر صلاح دونستن.. که ...

امید زندگی جان من ک پرد داشتم اصلا سال پیش سرما نخوردم نمیدونم برای من بر عکس کار کرد بدنمو مقاوم کرد ولی انتقال دوم ک سرم داشتم دقیقا روزی ک آزمایش دادم و مثبت بود فرداش ی سرمایی خوردم ک تلافی همه چیو برام کرد و بتام اومد پایین😁

فکر کنم اندازه هر دو رو میگن اما اندازه جنین رو که میدونم میگن.....

آنا جون سلام میگم من قرار وارد سیکل میکرو بشم امروز روز ۸ ام سیکلم زنگ زدم دکتر گفت شروع کن به قرص ضد بارداری خوردن و هر موقع تموم شد روز اول یا دومت بیا .به نظرت از روز ۸ ام قرص خوردن دیر نیست ؟؟! 

من 6 تا آمپول دارم کلا.هر بار ی پودر و ی مایع فک کنم باید تزریق شه چون گفت تو6 روز تزریق کن.فقط من ت ...

عزیزم واقعا تزریقش کاری نداره کافیه به اون ترسه غلبه کنی تزریق کنی تازه میفهمی چه قدر راحت بوده.....

اصلا سختترین مرحلش همون غلبه به ترسه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com