2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
عزیزم همه ما ترس و نگرانی شما رو درک میکنیم عزیزم ، اما ترو خدا قبول کن این استرس وحشتناک و از حد گذ ...

لاله جون ممنون که وقت ذاشتی اینهمه توضیح دادی خواهر ،،،، یعنی خون روشن باید دفع بشه تا هماتوم بره ؟ هربار آخه خون روشن هستش و برا همین ترس برمیداره منو ... بخاطر عدم اطلاع کافی از اینجور چیزا ،،، چون فکر میکردم هماتوم فوقش یه بار خون روشن نشون بده ، بقیش باید خودش جذب بشه ،،، پس اینکه خونریزی روشن داشته باشیم نشانه اینه که خون هماتوم داره تخلیه میشه ؟ ببخشید یعنی همانوم لخته خون نیست ؟ یه تجمع خون تازه هستش؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ایرادی نداره.... آمپولاتو کی میزنه؟ حتی از فردا میتونی سه تاشو با هم برنی اما بازم میخوایی ب ...

عزیز ، همسرم میزنه ، پرسیدم ، گفت همون فردا صبح بزن آمپولاتو سر وقت قبلی، امشب نمیخاد بزنی

نه ۳ تا نشد ، یکی بود ، گفت یکیو بکن ۲ تا

سلام دوستان
من اسفند دومین آی وی افم منفی شد. با دکتر عارفی
الان میخوام خیلی زود دوباره سیکل شروع کنم. فقط واقعا نمیدونم با چه دکتری باید ادامه بدم. دکتر عارفی کارشون خیلی خوبه ولی خب به دلیل اینکه سرشون شلوغه نمیتونن وقت بذارن و بدون توجه به شرایط فردی ، مراحل رو پیش بردن که برای من خوب نبود. البته برای کسایی که سابقه سقط دارن عالیه.
با دکتر طرازی ، دکتر تهرانی ، دکتر نصر وقت گرفتم. البته وقت دکتر نصر خیلی دیره برام. من سنم بالاست و یک ماه هم یک ماهه برام
نمیتونم تصمیم بگیرم . برام جنین شناس خیلی مهمه چون تعداد و کیفیت تخمکهام کمه و نمیخوام حتی یدونه ش هم هدر بره. کیفیت اسپرمها هم خوب نیست و مهارت زیادی لازمه برای بدست آوردن حداکثر جنین. این برام خیلی مهمه .خواهشا هرکسی نظری داره بهم بگه . حتی یه خط نوشته هم برام ارزش داره و مهمه
میدونم قبلا زیاد صحبت شده ولی تعداد صفحات بالاست و یک جا نیست مطالب. از این به بعد رو می خونم حتما
راستی اولین نوبتم با دکتر طرازی هست برای چندروز دیگه ولی متاسفانه میخوره به تاریخ پریودم. جلسه اول معمولا سونو میکنن؟یا تاریخمو عوض کنم البته به سختی وقت گرفتم.

خدایا شکررررررر
سلام دوستان من اسفند دومین آی وی افم منفی شد. با دکتر عارفی الان میخوام خیلی زود دوباره سیکل شروع کن ...

سلام دوست عزيز، من به شخصه اين دكترايي كه اسم بردين رو ويزيت نشدم، فقط طبق گفته هاي دوستان دكتر نصر و دكتر طرازي از بهترين ها هستن و بيمارستاني كه دكتر نصر هستن جنين شناس قابلي دارن و دكتر طرازي هم كه پزشك آنا جون هستن و ازشون راضي هستن، اينكه گفتين توي پري نوبتتون ميفته كه عاليه چون اولين ويزيت و سونو بهتره اول تا سوم پري باشه

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
سلام دوستان من اسفند دومین آی وی افم منفی شد. با دکتر عارفی الان میخوام خیلی زود دوباره سیکل شروع کن ...

من تقریبا با همه ی مریض های دکتر رزاقی تو نی نی سایت با تل گرام اشناهستم، دکتر خیلی به روز و خیلی با تجربه ، تمام ازمایشهای پیشرفته برای سقط مکرر یا ای وی اف ناموفق رو بررسی میکنه با اعتماد پیشش برو  با اینکه سرش شلوغه برای هر مریض نیم ساعت وقت میزاره و اصلا بهت هول نمیزنه

بله البته با میکروی دوم

لاله جان یادمه شما یبار در مورد اینکه آمپول پروژسترون کامل جذب بشه واذیت نکنه توضیح داده بودین  من اینسری تازه سه روز تزریق کردم ولی هم جاشون درد میکنه هم انگار خوب جذب نشدن

بعد تزریق چیکار کنم؟

من تقریبا با همه ی مریض های دکتر رزاقی تو نی نی سایت با تل گرام اشناهستم، دکتر خیلی به روز و خیلی با ...

ممنون که جواب دادین :*
البته من از همه نظر بررسی شدم البته با کمک دوستان و آنا جون. تمام آزهای انعقادی و ایمنی و ... رو دادم. و تو هر دو انتقالم سرم و سلکسان و پردنیزول و اسپرین و .... داشتم. از این نظر دکتر عارفی هم تکمیل انجام میده که من قبلش همه رو انجام داده بودم. ولی خب با این حال خیلی دلم میخواد دلیل منفی شدن هامو بدونم. 
دکتر رزاقی کدوم بیمارستان میکرو میکنن؟

خدایا شکررررررر
سلام دوست عزيز، من به شخصه اين دكترايي كه اسم بردين رو ويزيت نشدم، فقط طبق گفته هاي دوستان دكتر نصر ...

ممنون که جواب دادین :*
البته فکر کنم بیفته روز 5 و 6 ... برای سونو به درد نمیخوره دیگه  ولی حتما میرم ببینم نظر ایشون چیه. 

خدایا شکررررررر
عزیزم اینم میتونی استفاده کنی من تو بارداری قبلیم این بود..... یه لینکم من میذارم کلسی کر الانمه... ...

سلام به همه 

انا جون منم دقیقا همین نوع قرص کلسی رو استفاده میکنم ..

اطرافیانم منو از مصرف قرص کلسیم ترسوندن برا همینه یه روز در میونش کردم ..

یادمه شما این قرصو با پردنیزول شروع کردی 

مطمئنی قبل از پردنیزول هم مصرف میکردی ؟

همش فکر میکنم دکترم بعلت سقط این قرصو نوشت وهمون مقداری که نوشت کافی بود ...اما خودم سرخورد تمدید کردم ..خدا بگم منشی رو چکار نکنه که سوالا رو نمیپرسه 

آنا جون و دوستان ببخشید فکر کنم فقط ۱۰۰ صفحه من تاپیکتونو پر کرذم با دل نگرانیهام و سوالام ، اگه میتونستم پاک میکردم که صفحات نره بالا ،،، 

ببخشد فقط اینجور مواقع آدم دلش میخاد با یکی حرف بزنه، با یکی که این راهو رفته .. به سختی میتونم خودمو کنترل کنم ،،، چون همین جنین تا این مرحله به سختی به دستم اومده ،،، یه جورایی برام معجزه حساب میشه بعد از چند بارداری طبیعی منفی و چندین انتقال منفی ،،، برا همین وحشت دارم برا از دست دادنش ، چون دیگه توانشو ندارم این راهو دوباره برم و برام غیرممکنه دوباره برم توو پروسه ،،،،چون دیگه نه همسرم راضی میشه نه پولشو داریم و نه اعصابشو ،،،  هنوز خونریزی دارم و دردهایی شبیه درد پریود و دیگه میدونم کاری نه از من برمیاد ،نه دکترم ،،، چشم امید به خدا دارم که با لطفش یه معجززه دیگه نشونم بده .،،و نیاز به دعاهای شما دوستان دارم تا ختم به خیر بشه