2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
خیلی ممنون آنا جون ،،، من آمپولارو صبح میزنم ، بنظرت الانکه‌کفته ۲ تا ، شب آخر وقت بزنم ۲ تاشو ؟ یا ...

عزیزم ایرادی نداره....

آمپولاتو کی میزنه؟

حتی از فردا میتونی سه تاشو با هم برنی اما بازم میخوایی بپرس.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون ببخشید من ایزوکسوپرین میخورم ،،همون ایزوپرین هستش ؟

آره یکیه.....

ایزوپرین نام تجاریه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهارشنبه خونریزی داشتم ، ۵ شنبه لکه بینی بود ، دیگه لکه بینی نداشتم ، دیروز یه کم ترشحات قهوه ای داش ...

عزیزم همه ما ترس و نگرانی شما رو درک میکنیم عزیزم ، اما ترو خدا قبول کن این استرس وحشتناک و از حد گذشته خودت و اون بچه رو خیلی اذیت میکنه
عزیزم هماتوم چیز وحشتناکی نیست واقعا
فقط باید یه مقداریش دفع بشه یه مقداریش هم جذب بشه
اون مقداری که دفع میشه خب باید از راه خونریزی دفع بشه دیگه عزیزم
چرا هر بار که خونریزی داری فکر میکنی سقط شد و تمام؟
عزیزم سقط به این راحتی ها نیست که ، دردش ادمو داغون میکنه ، یه درد پریودی سبک نیست ،نفس ادم قطع میشه تو سقط

سلکسانت هم قطع بشه مشکلی نداره  ، خود انا جون بار ها گفتن دو ماه قطع کردن تا هماتوم بر طرف بشه !!
شکر خدا مشکلی هم پیش نیومد

هم خودتو اذیت میکنی هم بچه رو
و اگه پیش همسرت هم این همه نگرانی میکنی و سوال میپرسی و استرس داری اون بنده خدا رو هم حیرون و سرگردان میکنی
ترو خدا نکن این کارو
یه کم به خودت مسلط باش

هماتوم باید دفع بشه و کاریش هم نمیشه کرد این لک ها و خونریزی ها رو
پس صبر داشته باش

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مرسی عزیزان . من هفته دیگه بالاخره وقت نوبتم با طرازی می رسه بعد دو ماه . مطبش وقت گرفتم . حالا من ...

بستگی به سونوی اولت داره....

آنا جون وخه من قبلا یه سقط داشتم همینجوری خونریزی داشتم ، رفتم سونو گفتم ساک بارداریت دفرمه شده ، سق ...

عزیزم الان فرق داره.....

قلب تشکیل شده.....

همش احساس انقباض دارم توو رحمم

ایزوکسوپرین برای از بین رفتن انقباضه دیگه
با مصرفش بازم حس انقباض داری؟
دقیقا چه حسی داری که فکر میکنی انقباضه؟ میشه توضیحش بدی؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بچها اينجا كسي پلي كيستيك شديد داشته و كارش ب ميكرو و غيره بكشه

دویتان زیادی هستن پلی کیستیک باشن اما صرفا پلی کیستیک بودن باعث تجویز میکرو فکر نمیکنم بشه.....

برا فقط پلی کیستیک خوب آی یو آی هم مبتونه جواب بده.....

درسته ممنون عزیزم از راهنماییت .نمیدونستم نه شکر خدا سونوهام عالی بوده همیشه

اگه عالی بودن که خب مشکلی نیست شکر خدا

البته با دکتر نصر هم وقت گرفتم که وقتش یک ماه و نیم بعد از طرازیه . فکر کنم جفتشون خوب باشن نه ؟ ن ...

عزیزم طر ازی خودش همه کارتو میکنه و فقط برا کنترل بارداری یه سری کارارو ماما انجام میده.....

همسرتم میتونه بیاد باهات داخل اتاق.....

تکیم ویزیت میکنه و میتونی همه سوالاتو بپرسی و تا سوالات تموم نشه میتونی تو اتاق باشی.....

امیدوارم تو هم حس خوبی باهاش داشته باشی.....

آنا جون وخه من قبلا یه سقط داشتم همینجوری خونریزی داشتم ، رفتم سونو گفتم ساک بارداریت دفرمه شده ، سق ...

عزیزم اون موقع هم هماتوم داشتی؟