2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
ممنون عزیزم ان شاء ا... انتقال خرداد ماهت به بهترین شکل انجام میشه و میشه سر آغاز مامان شدنت

قربونت برم عزیزم به دعای شما انشالله 🙏❤️

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ماهی جون. اتفاقا من اونروز یادت میکردم. . خداروشکر که بهتری و باز اینجا سری زدی. ❤

سلام عزیزم ممنونم از محبتت

سلامت باشی و. دلخوش دوست مهربونم ❤️💋

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
چکارکنم .عکس میگیرم واضح هست .میفرستم اینجا .ناخوانا میشه 😣😣

عزیزم از نزدیک بگیر. من سی دی هارو تاحدودی دیدم. فکر کنم نیاز به دارو داری. اگه تهران هستی، برو پیش دکتر رزاقی. همه میگن برای مشکل ایمنی و انعقادی بهترین تصمیم رو میگیره و داروی مناسب رو میده. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
سلام عزیزم ، من دکتر مادر و کودک شیراز انتقال دادم ، تخمک کشی با دکتر شمالی بود و انتقالم دکتر عمویی ...

برای ضخامت رحم چیز خاصی قبل انتقال خوردی داروهات چیا بودن من بار دوم هست که انتقالم کنسل شد

خدایا شکرت😙

سلام آنا جون من خیلی آزمایش میدم ولی هر آزمایشگاهی ی عدد در میاد یعنی آز هام مثل هم نیستن.نمیدونم ب کدوم اطمینان کنم.تو یکی از آز هام ک یه جای معتبرتر بود تیروئید4.9 بوده این ماه میخوام آی یو آی کنم و الان روز 3 پری هستم.میدونم اگه ب دکترم بگم میگه خب تو رنج نرمال هست و دارو نمیخواد چون نرمالش تا5و6 هست.بنظرت خودم دارو بگیرم برا تیروئید یا نمیشه سر خود خورد؟سری قبلم آز دادم 5 بود ک گفت تکرار کن تو تکرارش 2.5 بود.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
فدات شم آنا جون. ممنونم عزیزم شکر خدا بهترم  💋💋

خدارو شکر عزیزم.....

ایشالله با اولین انتقالت مامان میشیو و همه سختیایی که کشیدی فراموشت میشه.....

به حرمت همین معجزه تو دلم از خدا برات یه بارداری راحت و ختم به خیر آرزو میکنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون من خیلی آزمایش میدم ولی هر آزمایشگاهی ی عدد در میاد یعنی آز هام مثل هم نیستن.نمیدونم ب ...

عزیزم آزهاتو کلا یه جا انجام بده.....

اینطوری سردرگم میشی.....

یه جای معتبر پیدا کن و اونجا انجام بده.....

بعد جواب آزتو نشون دکتر غدد بده.....

برات دارو میده فقط بهش بگو تو اقدام هستی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

تورک آنا ببخشید داروخانه پایین مطب برام خیلی دوره ،‌میشه عکس قوطی کلسی کر که استفاده میکنیو برام بزاری ، میخاستم بخرم ، میترسم اشتباهی بخرم یا اگه نداری میشه لطفا از اینترنت دربیارب لینکشو برام بزاری ،؟ ممنون میشم

https://darokhaneh.ir/4/products/رژیمی-غذایی-C616/قرص-کلسی-کر-P1372.aspx?type=p ببخشید تورک آنا ...

عزیزم اینم میتونی استفاده کنی من تو بارداری قبلیم این بود.....

یه لینکم من میذارم کلسی کر الانمه.....

https://www.darousara.com/product/سوپراکلsupracal/

برای ضخامت رحم چیز خاصی قبل انتقال خوردی داروهات چیا بودن من بار دوم هست که انتقالم کنسل شد

نه رژیم خاصی نداشتم، فقط قبل از تخمک گذاری شیر سویا و مربا به زیاد خوردم 

خانمهای گل یه سوال دارم، من طبعم سرد و خشکه بنظرتون سیاهدونه قبل پانکچر خوبه برام؟

عزیزم سیاه دونه پریود رو باز میکنه ، بنابراین برای قبل از پانکچر شما مناسب نیست چون میتونه باعث لک بینی و ریزش اندومتر بشه 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام لاله جان،انشاءالله قلب کوچولوش صدهاسال بتپه خیلی خوشحال شدم مامان لاله عزیزم قبل ازانتقال چندن ...

ممنون ماهی ناز عزیزم
ان شاء ا... کوچولوی شما هم خدا براتون حفظ کنه

لب شکری به خاطر ویتامین آ زیاد هست که تو بارداری به بدن میرسه
با یه دونه هویج در روز این اتفاق نمیوفته ، ولی اب هویج روزانه خوردن خیلی ضرر داره
من میخواستم مطمئن بشم کسی اینجا استفاده کرده و به سلامتی کوچولوش دنیا اومده باشه و مطمئن بشم این مقدار روزانه مشکل نداره کهخب انا جون گفتن مصرف روزانه نداشتن

حالا این سری از دکترم میپرسم حتما

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو