2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
چه بچه خوبیه.... با مامانش میخوابه و با مامانشم بیدار میشه..... ایشالله بعدا هم همینطوری باشه و بی ...

☺خداکنه، راستی چند  وقت پیش شوهرم صدای ضبط ماشینو خیلی زیاد کرد بچه خیلی تکون خورد منم نمیدونستم صدای بلند واسش بده،تو نت خوندم شنوایی بچه رو کم میکنه،وای من هر دفعه ی نگرانی جدید دارم😩

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
☺خداکنه، راستی چند  وقت پیش شوهرم صدای ضبط ماشینو خیلی زیاد کرد بچه خیلی تکون خورد منم نمیدونست ...

عزیزم منم روزی نیست که یه حریان حدید و ماجرای حدید نداشته باشم ،،، عنی هر روز و هر روزش برام یه چیزی بوده توو این ۳۰ روز ،، یه روز بدون ماجرا یا مساله نداشتم ،،، فکر کنم عادیه ،،، یعنی یه روز نبوده من سرمو بی دغدغه بزارم زمین و بخابم،خودمم دیگه دارم تعحب میکنم از اینهمه حریان و ماجرا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سونوی اول چه روزی از پریود باید باشه ؟ بستگی به چیش داره آنا جان ؟

سونوی اول روز اول تا سوم پریودیه.....

بر اساسش نوع سیکل و پروتکل مناسبت چبه و اینکه شروع کنی یا نه رو تخمین میزنه دکتر.....

اینکه کیست داری یا نه.....

اینکه شرایط کلیت چیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیز ، همسرم میزنه ، پرسیدم ، گفت همون فردا صبح بزن آمپولاتو سر وقت قبلی، امشب نمیخاد بزنی نه ۳ تا ...

همون من اشتباه کردم منظورم این بود همون موقع تزریق آمپولت تعدادش یکی بیشتر بشه.....

مال من چون دو تا بود حواسم رفت به دو تا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان من اسفند دومین آی وی افم منفی شد. با دکتر عارفی الان میخوام خیلی زود دوباره سیکل شروع کن ...

عزیزم خوب با پریودی سونو کنه.....

بهترم هست شرایطت رو بهتر میتونه تخمین بزنه.....

مگه نه اینکه سونوی اول روز اول تا سوم پریودیه.....

بهترم هست واست.....

در مورد جنین شناس آبان اگه هنوزم دکتر سعیدی باشن که عالیه......

اون زمان سعیدی و غفاری بودن.....

هر دو خوبن ولی در کل تعریف سعیدیو تو تاپیک زیاد شنیدم.....

برا من یکی روز پانکچرم بود و یکی روز انتقالم.....

برا جنین شناس فکر کنم روز پانکچر مهمتره.....

یعنی روز پانکچرت سعیدی باشه فکر کنم مطمئن تری اما این به این معنی نیست اگه غفاری باشه بده.....

فقط رو این حساب که تعریف سعیدی زیاد میشه شاید بهتر باشه روز پانکچرت اون باشه اما خوب روز پانکچر خیلیم دست خودمون نیست.....

حالا رفتی از خانوم دکتر بپرس ببین نظرش چیه.....

ببین امکانش هست حتما پانکچرت و حتی هر دوش با سعیدی باشه؟

لاله جان یادمه شما یبار در مورد اینکه آمپول پروژسترون کامل جذب بشه واذیت نکنه توضیح داده بودین   ...

۲۴ ساعت اول کمپرس سرد و از فرداش گرم اما بهتره منتظر بمونی خودش بیاد دقیق توضیح بده.....

سلام به همه  انا جون منم دقیقا همین نوع قرص کلسی رو استفاده میکنم .. اطرافیانم منو ا ...

عزیزم من قبل دکتر زنانم روماتولوژم هم واسم نوشته بود.....

قبل پردنیزولون رو الان دقیق یادم نیست شایدم نداشتم اما چون من کلا کلسی کر از قبلنا هم داشتم شاید برا همین دقیق یادم نمیاد با قاطی میکنم.....

اما عزیزم به نظرم یه بار دیگه زنگ بزن با تاکید بپرس.....

من وقتی جواب سوالمو درست نمیداد کچلش میکردم تا مجبور بشه بپرسه واسم.....

آنا جون و دوستان ببخشید فکر کنم فقط ۱۰۰ صفحه من تاپیکتونو پر کرذم با دل نگرانیهام و سوالام ، اگه میت ...

عزیز دلم هزار صفحه پر بشه اینش مهم نیست.....

همه دلنگران استرس زیادیتن نه اینکه چرا زیادی میپرسی.....

همه دوست دارن کمکت کنن استرست کم بشه چون واست سمه.....

همه درکت میکنن حتی یه بار تجربه سقط یا منفیم دردناکه چه برسه چند بار باشه....

اما ته تهش مهم اینه همه تلاشمونو کرده باشیم اما باید نتیجه رو سپرد به خدا چون اونه که تهش باید بگه باش!!!!!

اون به بودنش اوکی بده دیگه هیچ چیزی نمیتونه مانع بشه و زلزله ۲۰ ریشتریم بیاد نمیتونه یه تکون کوچولو به دردونت بده.....

هماتوم که چیزی نیست.....

پس دلت رو قرص کن و دستورای دکترتم مو بهمو اجرا کن و هر جا سوالی بود بپرس.....

یعنی خواست به شرایطت باشه ولی دیگه به دکترت اعتماد کن و نتیجه رو هم با تمام وجود به خدا بسپار.....

مطمئنم خدا ناامیدت نمیکنه و صحیح و سالم میذاره بغلت.....

☺خداکنه، راستی چند  وقت پیش شوهرم صدای ضبط ماشینو خیلی زیاد کرد بچه خیلی تکون خورد منم نمیدونست ...

نه عزیزم نگران نباش.....

دخمل من چه صداهایی که نشنیده.....

اینا گلدن بی بی هستن.....

بیدی نیستن به این بادها بلرزن......

اما از این به بعد رعایت کن که دلت آروم باشه.....

سلام بچه ها من امروز روز5 پری هستم بنظرتون اگه ب دکتر بگم از فردا داروی تقویتی ب شوهرم بده ک میشه روز ششمم فایده ای داره؟خودش داره ویتامین ای و دی و امگا3 میخوره ولی برای تقویت اسپرم چیزی نداده دکتر.تو سیکل آی یو آی هستم بنظرتون فردا ب دکتر بگم برا شوهرم دارو بده؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام بچه ها من امروز روز5 پری هستم بنظرتون اگه ب دکتر بگم از فردا داروی تقویتی ب شوهرم بده ک میشه رو ...

عزیزم به دکترت بگو ولی در کل زمان میبره تاثیر داروها رو ببینی.....

عزیزم به دکترت بگو ولی در کل زمان میبره تاثیر داروها رو ببینی.....

باشه مرسی عزیزم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
باشه مرسی عزیزم

ببین اگه اشتباه نکنم اسپرم الان همسرت مال ۷۲ روز قبله یعنی مال شرایط اون زمانشه.....

اگه الان مکمل بخوره رو اسپرم تقریبا سه ماه بعدش تاثیر داره....

ببین اگه اشتباه نکنم اسپرم الان همسرت مال ۷۲ روز قبله یعنی مال شرایط اون زمانشه..... اگه الان مکمل ...

اوووووه پس بیخیال دارو میشم.مرسی ک جواب دادی