2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست

دوستان من دارم جنینهامو. از. ابن سینا میبرم گاندی اونجا دکتر نصر برام انتقال بده از بعد. از اون اتفاق لعنتی و. وحشتناک دیگه پام نمیکشه برم اونجا 

انشالله اردیبهشت ماه آمپول روز ۲۱پریودم رو میزنم و خرداد انتقال دارم 

محتاج دعاهاتون هستم 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من باز علائم پریود دارم دوم پریودشدم هیجده بازشدم چهارروز طول کشید الان باز بیست وپنجم علائم پریوددارم یعنی باز میخوام پریود بشم سینه هام وزیردلم تیرمیزنن نکنه با این آی وی اف بیماری بدی گرفته باشم نگرانم

ببخشید یه سوال دیگه، لبنیات واسه بعد پانکچر هم بده؟ شیر سویا چطور؟

عزیزم نمیشه قطعی گفت.....

بستگی به طبعت و بدنت داره.....

مثلا من سری قبل تا ۳ ماه اول بارداریم لبنیات نخوردم اما این سری زودتر شروع کردم چون حس کردم سردی طبعم کمتره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببخشید یه سوال دیگه، لبنیات واسه بعد پانکچر هم بده؟ شیر سویا چطور؟

سویا هم کلا برا کسی که کم کاری تیروئید داره یا آندومتریوز خوب نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله آنا جون فکر کنم شما درست میگی ...چشم زنگ میزنم میپرسم ...آنا جون شما آندو گرید چند داشتی؟؟ من گر ...

عزیزم پس برا خاموش کردن آندو تجویز شده.....

عزیزم گریدشو یادم نیست اما میدونم شدید بود.....

لاپراسکوپیمم ۳ ساعت طول کشیده بود.....

خانما من ابن دفعه با س روز تاخير بريود شدم ولي دو روزه در حد لك تيرس خون نيومده فعلا جي كار كنم قشنك ...

عزیزم باید به خونریزی بیفتی.....

برا محاسبه روز چند سیکلت منظورته؟

راستي دوفاستونم ميخورم دو روزش مونده بعد دكترم كف از روز سوم بريود اج دي بخورم الان من بريودم يا باي ...

عزیزم لک بینی جزء پریود حساب نمیشه باید خونریزی شروع بشه.....

سلام دوستان، من ماه آینده قراره وارد سیکل آی وی اف بشم،یه 5 روزی میشه همسرم دندون عقلش را کشیده و و ...

به سلامتی عزیزم......

ایشالله جشن مامان شدنتو بگیریم......

عزیزم لاله جون بهتر میتونه کمکت کنه.....

ممنون ازهمه انا جون من اونقدر شجاعت ندارم که خودم تزریق کنم همین الانشم هر موقع همسرم میزنه اشکم در ...

عزیزم منم انقدر جسارت ندارم اما وقتی تو شرایط سخت قرار گرفتم خودمم نفهمیدم چه جوری تزریق کردم.....

یادمه اولین تزریقمم ستروتاید بود......

دو روز اولش خورد به پنجشنبه جمعه همسرم تزریق کرد سومی افتاد شنبه باید میرفتم تزریقاتی.....

با خودم گفتم خوب خودت تزریق کن.....

یادمه بازش کردم تزریق کنم ترسیدم بعد گفتم چیکار کنم اینو بازم کردم.....

بعد زدم به سیم آخر و تزریق کردم.....

بعد تزریق دیدم کاری نداشته.....

اما هنوزم وقتی خودم بخوام تزریق کنم استرس میگیرم.....

حتی چند رور پیش برا همسرم به د۳ عضلانی تزریق کردم.....

خخخخخخخخ.....

دوستان من دارم جنینهامو. از. ابن سینا میبرم گاندی اونجا دکتر نصر برام انتقال بده از بعد. از اون اتفا ...

عزیزم کار خوبی میکنی ایشالله دست دکتر واست خوبه و به زودی یه جشن عالی برات میگیریم.....

سلام من باز علائم پریود دارم دوم پریودشدم هیجده بازشدم چهارروز طول کشید الان باز بیست وپنجم علائم پر ...

عزیزم حتما برو دکتر.....

اگه پریود باشه فاصلش خیلی کمه نیاز به بررسی داره اما خودتو نگران نکن......