2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684662 پست
تویه سطر جدا نوشتم عزیزم

پس برا من قاطی پاتی نشون میده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس برا من قاطی پاتی نشون میده.....

Vitamin D 11

TSH 2.48

FSH 3.4

LH 7.6

AMH 5.0

LH/FSH 2

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیرم سیب که من یکی دو تا میخوردم..... الانم میخورم..... هویج خام نه نخوردم اما ما خورشتشو زیاد در ...

سیب که مشکل نداره
من هویج منظورم بود
فکر کردم میخوردین شما خامش رو
ممنون عزیزم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
راستی من ۱۵ فروردین سونو .برای ساک حاملگی به نظرتون یکشنبه برم برای سونوی قلب به امید خدای مهربون&nb ...

سعی کن پایان 7 هفته بری
حساب کن ببین کی میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من امروز شدیدا معده درد داشتم دردش بدجور پخش شده بود تو کل شکمم . دارو میشه خورد ؟

دکتر من گفت الومیونیوم ام جی میشه خورد
اما مداوم و هر روزه نباشه بهتره

اره عزیزم برام از روز سوم سیکل 3تا مریونال نوشت که از روز 5 زدم روزی 1دونه تا 3روز .روز 9 که دیروز ب ...

دکتر رزاقی قطعا سونو میکنه
فولیکول ها هم ان شاء ا... رشد میکنن
ضخامتت هم با استرا رشدش نرمال میشه نگران نباش

دکتر رزاقی قطعا سونو میکنه فولیکول ها هم ان شاء ا... رشد میکنن ضخامتت هم با استرا رشدش نرمال میشه ن ...

خداکنه من که رسما قاطی کردم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انتقال من دوباره کنسل شد دکتر گفت صخامت رحم 4 هست روز ده پریودیم چیکار کنم بره بالا برای دفعه بعد چ ...

نادی جون تا حالا دکتر سیلدنافیلد رو برات امتحان نکرده؟
خودت ازش بخواه برای ضخامت اینو برات امتحان کنه

در ضمن بادکش گرم و خشک تخمدان هم میتونه خیلی موثر باشه
فقط باید جایی بری که کارشون رو بلد باشن
بادکش گرم و خشک هم با دستگاه نیستا
با پنبه الکل و لیوان هست

پیاده روی میکردم میگم اناجون اگه صبر میکردن ممکن بود ضخامتم بره بالا آخه من قبلا بدون دارو روز 13 پر ...

نادی جان کاش همینا رو میپرسیدی از خود دکتر
یا شاید علت دیگه داشته کارش
مثلا بافت اندومترت یکدست نبوده و یه جا نازکتر بوده یه جا ضخیم تر که کنسل کرده

سلام دوستان.لاله جون شما چون از دارو اینا بهتر سر در میاری من میخوام سوالمو دوباره از خودت بپرسم منتظر بودم بیای

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ذخیره تخمدانم پایینه و همسرم خدا رو شکر سالمه.ولی من.... نمیدونم جواب میگیرم یا نه.سردرگمم نمیدونم ...

خوش اومدی عزیزم
ان شاء ا... به زودی همین جا مامان میشی و خبر مامان شدنت رو میذاری برامون

خوش اومدی عزیزم ان شاء ا... به زودی همین جا مامان میشی و خبر مامان شدنت رو میذاری برامون

لاله جون جواب آزمایشم رو گذاشتم برا آنا جون دیدی؟

من چند وقت پیش آمپول گونال اف گرفتم ک ب زور گیر آوردم بعدش چون کار برام پیش اومد تقریبا 2 ساعتی همینجوری تو کیفم بودن البته ساعت بین 8تا10 صبح بود و هوا هم خنک بود.الان از چند روز دیگه باید تزریقشونو شروع کنم برای آی یو آی.بنظرت همینا رو میتونم استفاده کنم یا دوباره باید بگیرم؟بعدش تزریقش دور ناف باشه یا بازو؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
من چند وقت پیش آمپول گونال اف گرفتم ک ب زور گیر آوردم بعدش چون کار برام پیش اومد تقریبا 2 ساعتی همین ...

دیروز من سینال اف گرفتم داروخونه گفت نهایتا تا نیم ساعت بیرون میتونی نگهداری با اینکه غروب بود و هوا سرد.

دیروز من سینال اف گرفتم داروخونه گفت نهایتا تا نیم ساعت بیرون میتونی نگهداری با اینکه غروب بود و هوا ...

اوووووفففف الان از کجا دوباره بگیرم😥😥