2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684662 پست
امینو سنتز یه مقدار ریسک داره ممکنه خدای نکرده کیسه اب سوراخ بشه و مشکل ساز بشه

منم میخواستم اینو بگم فقط ترسیدم مجبور باشه آمینوسنتز انجام بده استرس بگیره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام اناجون من تزریق سیتروتایدم هر روز حدود ۹ صبح بوده ،فردا باید برم سرکار،میتونم ۷ صبح بزنم ؟؟احت ...

ولی در کل مونیکا جون ستروتاید تزریقش راحته و زیر جلدیه و راحت میتونی خودت تو سرویس بهداشتی بری بزنی.....

اگه برات ممکنه و برا اینکه خیالت راحت بشه ببر سر کار بزن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این تجویزی واست شده احتمالا برا این بوده دو دوره پریود نشی..... البته اگه اشتباه نکنم..... ف ...

بله آنا جون فکر کنم شما درست میگی ...چشم زنگ میزنم میپرسم ...آنا جون شما آندو گرید چند داشتی؟؟ من گرید۳ هستم😢

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 

سلام دوستان، من ماه آینده قراره وارد سیکل آی وی اف بشم،یه 5 روزی میشه همسرم دندون عقلش را کشیده و و چند بسته چرک خشک کن داره مصرف میکنه، میخواستم بدونم این داروهاکیفیت اسپرم پایین میاره؟

لاله جون ممنون از جوابت،دو ساعت جابجایی اشکال نداره؟کاره سیتروتاید چیه؟تخمکام ازاد نشن؟؟

کار ستروتاید مهار کردن هورمون ال اچ هست که زودتر از موقع بالا نره
دو ساعت اشکال نداره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ببخشید یه سوال دیگه، لبنیات واسه بعد پانکچر هم بده؟ شیر سویا چطور؟

بعد از پانکچر برای کسی که هایپر شده اتفاقا خوب هم هست مخصوصا دوغ طبیعی
شیر سویا هم گفتم برای کسی که مشکل تیروئید داره خوب نیست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
راستي دوفاستونم ميخورم دو روزش مونده بعد دكترم كف از روز سوم بريود اج دي بخورم الان من بريودم يا باي ...

از روزی که خونریزی روان دارین حساب کنین 

سلام دوستان، من ماه آینده قراره وارد سیکل آی وی اف بشم،یه 5 روزی میشه همسرم دندون عقلش را کشیده و و ...

بعدش یه کم تقویتش کنین
مکمل دارن دیگه؟

بعدش یه کم تقویتش کنین مکمل دارن دیگه؟

ممنون، نه متاسفانه هیچ مکملی نداره، از نظر تغذیه ای سعی میکنم تا حدی که بلدم تقویت کنم، ول گفتم با وجود این داروها شآید کیفیت اسپرم بیاد پایین، کمی نگران شدم

ممنون ازهمه

انا جون من اونقدر شجاعت ندارم که خودم تزریق کنم همین الانشم هر موقع همسرم میزنه اشکم درمیاد خیلی سختمه 

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
خدارو شکر عزیزم..... ایشالله با اولین انتقالت مامان میشیو و همه سختیایی که کشیدی فراموشت میشه..... ...

الهی قربونت برم 

با خوندن پیامت اشک چشام جاری شد من خیلی دلشکسته شدم و حساس بودم و حساس ترهم شدم 

الهی فدای خودت و معجزه ت بشم من ممنونم از دعای قشنگت الهی آمین 

الهی همه منتظرا به مراد دلشون برسن ❤️❤️

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس