2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
آره اما از رو نمیرن که. دیدی بعضی از ما آدما برای اینکه نقطه ضعف خودمونو بپوشونیم، نقطه ضعف دیگران ر ...

عزیزم ببین به خدا این حرفها هست حتی اگه یکی دو تا داشته باشی.....

به منم همش میگفتن بذار یکی دیگه بیاد فاصله نده.....

تو دلم میگفتم خدایا اینا کی دست بردارن.....

منم میگفتم همین یکی کافیه.....

حالا میخوان کلی تیکه بندازن که پس کافی بود.....

ببین جماعتی که بخوان حرف بزنن میزنن تو ملق هم بزنی میزنن پس بی خیال باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قطعا که مدیون ما نیستی، و البته مدیون دل و نیت پاک خودتی بی اغراق عزیزم.       ...

فداتتتتتتتتتت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه انا جان فکر نمیکنم دوتا بی بی چک زدم کاملا منفی شد

ایشالله سورپرایزت میکنه آزت.....

سلام دوستان من طاقت نیاوردم رفتم آزمایش دادم روز 15بتا 218.7شد

خدایا شکرتتتتتتتتت.....

گوارای وجودت عزیزممممممم.....

به سلامتی بغلش کنی......

خدایا شکرتتتتتتتتت..... گوارای وجودت عزیزممممممم..... به سلامتی بغلش کنی......

مرسی عزیزم ،به امید خدا شما هم نی نی خوشمزتو بغل کنی 

باید تا شنبه صب کنم واسه شادی 

مرسی عزیزم ،به امید خدا شما هم نی نی خوشمزتو بغل کنی   باید تا شنبه صب کنم واسه شادی  ...

عزیزم برو به استقبال شادی دم غنیمت شمررررررر.....

از لحظه لحظه این حس زیبا لذت ببر.....

گریه امونم نمیده که لذت ببرم  😁

عزیزم اینا اشک شوقه بذار ببارن خستگی راهو از تنت در میارن.....

روح خستتو شستشو میدن.....