2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم به خدا به این چیزا نیست..... مگه نمیبینی من چه رو هوا مامان شدم؟ هیچی له هیچی اما بهترین نتی ...

میبوسمت آنا جون. خدا بچه هات رو زیر سایه اول خودش، بعدم شما و همسرت به سلامت حفظ کنه.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
فدات شم آنای عزیزم. باور میکنی فقط به این خاطر میام تاپیک سرمیزنم که تیکرای بارداری رو ببینم ذوق کنم ...

فدات بشم عزیزم.....

هیچ منتی نیست منم که مدیونتونم.....

من این دو معجزه رو مدیون شماهام.....

تا نفس و توان دارم در خدمتتونم.....

دعا کنین به هدف والایی که تو این راهم دارم بتونم برسم و بیشتر بتونم خدمتگذاری کنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فدات شم آنای عزیزم. باور میکنی فقط به این خاطر میام تاپیک سرمیزنم که تیکرای بارداری رو ببینم ذوق کنم ...

فدات بشم عزیزم.....

هیچ منتی نیست منم که مدیونتونم.....

من این دو معجزه رو مدیون شماهام.....

تا نفس و توان دارم در خدمتتونم.....

دعا کنین به هدف والایی که تو این راهم دارم بتونم برسم و بیشتر بتونم خدمتگذار باشم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یکی مثل من که بعد از 21 روز فردا میخوام ازمایش بدم اگه منفی باشم دیگه فکر میکنم 100درصده

عزیزم ایشالله ۱۰۰% مثبته!!!!!!

میبوسمت آنا جون. خدا بچه هات رو زیر سایه اول خودش، بعدم شما و همسرت به سلامت حفظ کنه.

فدات عزیزممممممم....

عزیزم روزای کاریشون ظاهرا شنبه یکشنبه سه شنبه ساعت ۳-۴ به بعد هستن ولی فکر کنم ۹ به بعد به تلفن جواب ...

سلاااام بر مامان گلی..وای امان از این تیکر عجب هیجانی داره بخدااا...اصلا حال و هوای تاپیک عوض شده انگار جان تازه ای گرفته. ..مرسی واقعااا بابت توضیح کامل...

دو روزه دارم تماس میگیرم فقط بوق آزاد میخوره جواب نمیدن..نمیدونم چراااا

بابت ویزان هم میخوام حتما با دکتر آصف جاه که قبلا جراحی شدم باهاشون مشورت کنم و همینطور اندومتریوز اما تو نوبتم و مشخص نیست کی؟؟گفتم قبلش با پزشک زنان هم ویزیت شم شاید راهکاری داشته باشن

در هر صورت ممنونم ازتون

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
فدات بشم برای مادر شدن هیچ وقت دیر نیست ...ببین من اعتقاد دارم نحوه رفتار اطرافیان با ما ب خاطر اون ...

آره اما از رو نمیرن که. دیدی بعضی از ما آدما برای اینکه نقطه ضعف خودمونو بپوشونیم، نقطه ضعف دیگران رو بولد میکنیم، اینایی هم که میگم از همین دسته هستن! همسرم بنده خدا خیلی وقتا به من نمیگه که کی چی گفت. چون من ترکی متوجه نمیشم، اونایی که ترکی ازش میپرسن رو به من نمیگه، مگر اینکه از حالت جواب دادنش خودم چیزی متوجه شم.

فدات بشم عزیزم..... هیچ منتی نیست منم که مدیونتونم..... من این دو معجزه رو مدیون شماهام..... تا ن ...

قطعا که مدیون ما نیستی، و البته مدیون دل و نیت پاک خودتی بی اغراق عزیزم.