2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جان من الان شیاف واژینال گذاشتم البته ببخشید دستکش یکبار مصرفی که استفاده میکنم وقتی در اوردم یکم حالت خون ابه خیلی کم بود!!! این یعنی چی؟!!!!!! توروخدا جوابم بدین دارم سکته میکنم

سلام دوستان من طاقت نیاوردم رفتم آزمایش دادم روز 15بتا 218.7شد

سلام مبارکه عزیزم انشالله سالم و سلامت نی نیتو بغل بگیری 

برای منم دعا کن پنجشنبه آز دارم 

خداجونم شکرت       
انا جان من الان شیاف واژینال گذاشتم البته ببخشید دستکش یکبار مصرفی که استفاده میکنم وقتی در اوردم یک ...

روز چندی عزیزم اولا اروم باش

بعدا اگ ادامه دار بود زنگ بزن دکترت یا شیاف زیاد می کنه یا امپول

روز چندی عزیزم اولا اروم باش بعدا اگ ادامه دار بود زنگ بزن دکترت یا شیاف زیاد می کنه یا امپول

امروز روز 20 انتقالم با سنم تا پاهام خیلی درد میکنه بعد هم اصلا دسترسی به دکترم ندارم تلفن هم به هیچ عنوان جوابگو نیستن.یعنی اگه چیزیه داره سقط میشه؟؟!!!

امروز روز 20 انتقالم با سنم تا پاهام خیلی درد میکنه بعد هم اصلا دسترسی به دکترم ندارم تلفن هم به هیچ ...

ببخشید من یادم نیست شما ازمایش دادین؟

اک نه الان دیگ حتما نشون میده نگرانم نباش

استراحت کن

برگه ای چیزی بعد انتقال بهت ندادن بخون ببین چی نوشتن

معمولا یا شیاف اضافه میشه

یا امپول اضافه میشه شیاف. قطع میشه

یا هردو استفاده میشه

ببخشید من یادم نیست شما ازمایش دادین؟ اک نه الان دیگ حتما نشون میده نگرانم نباش استراحت کن برگه ا ...

نه عزیزم چون امپول hcg داشتم ازمایش نمیتونستم بدم.اتفاقا برگه نگاه کردم ولی در این مورد هیچی ننوشته لعنتی

بنظرتون پریوده؟؟! لانه گزینی که دیگه نمیتونه باشه

ما داشتیم خیلیم زیاد داشتیم ک باردار بوده و لک دیده حتی خون ریزی کرده طرف 

اروم باش فقط می دونم سخته قران بخون

انشالله  ک بند بیاد 

بچه ها پیازم نخورین خام من سری قبل خیلی خوردم حس می کنم می خورم خوب نیست برام چون دل درد می گیرم بعد ...

من پیاز نخوردم از موقع انتقال تا حالا هندونه و توت فرنگی خوردم 

البته دوروزه دوغم زیاد میخورم 😁😁😁😁

خداجونم شکرت