2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

سلام دوستان اميدوارم همتون خوب باشيد من خطر بزرگي از بيخ گوشم گذشت ديروز ظهر يهويي تپش قلب شديد گرفتم طوريكه نفس نميتونستم بكشم رفتيم دكتر قلب كفت حالت بشدت بده برو بيمارستان بستري بشو رفتيم بينارستان سريع دارو زدن قلبم داشت ميتركيد ازدرد دوبار دارو زدن تا تپش قلبم از ١٦٠شد ١٠٠ولي بستري شدم تا امروز ظهر و دكتر برام داروي قلب داد ضد تپش دكتر زنان هم اوند واي اولش كفت ختم بارداري ميدم سكته كردم بعد خداروشكر دكتر قلبم كفت نياز نيس و دوباره رقيق كننده خون ميزنم دكتر زنان كفت استراخت مطلق كم ابي باعث ميشه كفت استرس هيجان ممنوع

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشكر بخير گذشت ولي خيلي بارداري پرماجرايي دارم تاحالا فقط سه ميليون پول بيمارستان خصوصي داديم بجز هزينه داروها خدا بخير كنه نتيجه بگيريم خيلي ازلحاظ روحي صفر شدم قلبم مشكل پيدا كرد الكي داروي قلب هم ازحالا مصرف ميكنم😢دكتر كفت برا جنين مضر نيست ولي نگرانم اسيبي بهش نرسه ديروز وقتي امپول ادرنوزين رو زد مرگ رو ديدم دوز اول جواب نداد دوباره زد قلبم از درد داشت ميتركيد كلي ازدرد گريه كردم توروخدا برام دعا كنيد

خداروشكر بخير گذشت ولي خيلي بارداري پرماجرايي دارم تاحالا فقط سه ميليون پول بيمارستان خصوصي داديم بج ...

اخی عزیزم خیلی ناراحت شدم.انشاله بخیر میگذره اصلا بخودت استرس وارد نکن بسپار بخدا

خداروشكر بخير گذشت ولي خيلي بارداري پرماجرايي دارم تاحالا فقط سه ميليون پول بيمارستان خصوصي داديم بج ...

عزیزم برات ناراحت شدم بحق آقاامام رضاکه هم خودت وهم نی نیت سالم وتندرست باشیدعزیزم ذکرزیادبگوتاآرامش بگیری معنی دعای مشلولوبخون نمیدونم چقدآرامش میگیرم من 

بچها یهسوال فوری..کسی میدونه هچینگ جنین چیه   و co culture تخمک یا جنین..کسی میدونه یعنی چی؟؟تو پروندم اینا رو تیک زده؟؟مگه جنین یه روزه هم هچینگ میسه؟؟لطفا کسی میدونه جواب بده

همش دامن میپوشم .حالا ژل بهداشتی زدم به نظرت خوب میشه 

نمیدونم من استفاده نکردم فقط ان ان زدم بعدازدوروزخوب شدم خودتوخوب خشک کن احتمالاحساسیت داری من آمپول میزنم شیاف ندارم

مینو جانم مراقب خودت باش. بعد زایمان احتمالا یواش یواش داروهای قلب رو قطع کنن برات نگران اون نباش. تا میتونی آب بخور. برات صدقه میدم و دعا میکنم.خودتم هرروز صبح صدقه بذار کنار، آیه الکرسی و چهارقل بخون و به خودت و نی نی فوت کن نازنینم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
والا به خدا درمونده شدم اینقدر که استرس داره نمیتونه خوب نمونه بده. 

ببین گلم ما هم این مشکل رو داشتیم لا دکتر صحبت کردیم قرص تادالافیل نوشت راحت شدیم ما حتی وقتی با هم بودیم همسرم نمی تونست نمونه بده چون تو شرایط اونجا استرس می گیره همیشه

ولی با این دارو مشکل حل شد فقط تا دو سه روز بعدش کل عضلات بدنش درد داره که از عوارض دارو هست و مجبور بود بنده خدا تحمل کنه. تادالافیل رو یک ساعت قبل نمونه گیری باید مصرف کنه

تورک آنا ، سرم آی وی آی جی رو چه کسی تشخیص میده باید تزریق بشه ؟ از رو چه آزمایشی ؟ دکتر ناباروری یا ...

عزیزم برا من هم دکتر زنانم تشخیص داد هم ایمونولوژم تجویز کرد و هم نظر بودنشون خیالمو تخت تخت کرد....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ساناز جون طالقانی هم میشه زن بره تو ولی مشکل اینجاست که ما نمیدونیم که میشه نزدیکی طبیعی داشت یا نه؟ ...

نه مشکلی نیست بزاق نخوره بهش فقط دیگه چاره ایی نیست فقط مراقب باش حتما تو ظرف تخلیه بشه

تورک آنا ، الان روز ۷ انتقالمه ، سرم خیلی درد داره بنظرت میتونم استامینوفن بخورم ؟ چیکار کنم به جای ...

ببین سعی کن بدون دارو پیش بری یه روز دو روز نیست شاید چند ماه سرت درد کنه.....

من کمپرس یخ برام جواب میداد.....

بعضیا پیشونیشونو خیس میکنن و زنجفیل می مالن باید ببینی کدوم برات جواب میده.....

بعضیا میبندن.....

بعضیا تو تاریکی میرن.....

خلاصه استامینوفن اصلا نخوررررررر.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من جنین فریز سه روزه داشتم فردا روز 15انتقاله برم یا صب کنم تا چهارشنبه؟ دل تو دلم نیس 

اگه میتونی صبر کن.....

بچه ها روز آزمایش من صبح استرادیول و لووتیروکسین بخورم یا نه؟ 

عزیزم اصلا ربطی نداره به داروهات.....