2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

مامان سبحان جان،اسم دخترگلتو دیدم کلی ذوق کردم برا خوشگل خانمت،ان شاء الله نامدارباشه عزیزم ،ان شاء الله بعدزایمانت بیای خبربارداری زنداداشت روهم بدی 🙏عزیزم وقت زایمانت خیلی خیلی دعام کن 

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
من استرادیول نداشتم اما سینه هام درد میکنن هر چند کم شده نسبت به قبل اما هنوزم  درد دارن

من قبل انتقالم استرادیول میخوردم سینه هام درد میکرد تا الان 

خداجونم شکرت       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه دوستان عزيزم ، از همه كساني كه نسبت به اسم دختر من اظهار محبت داشتن خيلي خيلي ممنونم ، ان شا الله خيلي خيلي زود روزي همه عزيزان باشه . 

ارمغان جون يه موقع داروهات رو قطع نكنيها ، بتات خيلي هم عاليه ، هنوز براي تشكيل قلب خيلي زوده كه رفتي سونو ، داروهات رو ادامه بده و استراحت كن مطمئن باش همه چيز خوب پيش ميره برات .

سلام بچه ها نذر40تا حدیث کسا دارم که برای40نفر بخونم 29تا دیگه مونده هرکی خواست بگه براش بخونم.

عزیزم ممنون میشم واسه نی نی دار شدن منم بخونی،عید امسالمون همراه با نی نی مون باشه،انشالله خدا شمارو هم حاجت روا کنه❤

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
انشاالله

سلام خانوما.من یک سوال دارم. ببخشید که یه همچین سوالی رو میپرسم ولی واقعا مجبور شدم. 

برا آزمایش اسپرم یا حتی روز پانکچر اگه از روش نزدیکی منقطع استفاده کنی اشکال داره؟  آخه همسرم میگه نمیتونم خوب نمونه بدم. 

سلام خانوما.من یک سوال دارم. ببخشید که یه همچین سوالی رو میپرسم ولی واقعا مجبور شدم.  برا آزما ...

نزدیکی میشه انجام بدی اتاق مخصوص دارن فقط شرایط داره نزدیکی کردن ک بری نوشتن به دیوار زدن

سلام خانوما.من یک سوال دارم. ببخشید که یه همچین سوالی رو میپرسم ولی واقعا مجبور شدم.  برا آزما ...

برای از اسپرم فکر نکنم.دیدم که زوج برای میرن برای نمونه گیری ولی اینکه کمک میکنه یا همراه با نزدیکی هست نمیدونم.ولی برای نمونه گیری نمیدونم

برای از اسپرم فکر نکنم.دیدم که زوج برای میرن برای نمونه گیری ولی اینکه کمک میکنه یا همراه با نزدیکی ...

والا به خدا درمونده شدم اینقدر که استرس داره نمیتونه خوب نمونه بده. 

رویان هم واسه ازمایش میشد خانم بره هم تخمک کشی 

ساناز جون طالقانی هم میشه زن بره تو ولی مشکل اینجاست که ما نمیدونیم که میشه نزدیکی طبیعی داشت یا نه؟  آخه شنیدم محیط واژن رو کیفیت اسپرم تاثیر بد داره. 

ساناز جون طالقانی هم میشه زن بره تو ولی مشکل اینجاست که ما نمیدونیم که میشه نزدیکی طبیعی داشت یا نه؟ ...

ااهان من  نرفتم واسه ازمایش عزیزم  فکر کردم میشه اونم اخه تخمک کشی ک مهم تره نمونه اسپرمش ولی میشه نزدیکی کرد