2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب مگه رشدش خوب نیست؟ بتای قبلت روز چند چه قدر بود؟

آنا جون بتای اولم روز ۱۳ انتقال بود امروز ۲۱ انتقال بودم مشکل اینجاست خونریزی و درد شدید گاهی میگیره تا نیم ساعت طول میکشه دردم خودم فکر میکنم هورمونام به  مشکل برخورد با این حال ۵ روزه من درد و خونریزی دارم هنوز ساک بارداری هست خودمم موندم دلیلش چی بود

راستی تو رنج ازمایشگاه بتای من تا هفته ۵هنوز تو رنج نرماله اما من ۵ هفته و سه روزمه

سه روزه میشه عزیزم.....

سلام آنا جون...من هرچی تماس میگیرم با مطب دکتر طرازی جواب نمیدن..

●میشه روز و ساعات کاری مطب رو بگید ممنونم

اگه بشه ویزیت بشم میخوام ویزان شروع کنم چون تصمیم دارم یه مدت از این قضیه دور باشم اما بابت اندومتریوز و..نگرانم گفتم شاید بهتر باشه دارو بگیرم

●نوبت دهی شون طولانیه اگه شرایطم رو توضیح بدم ممکنه تاثیر داشته باشه؟

● به نظرتون با دکتر طرازی ویزیت شم یا همون دکتر رزاقی؟از نظر شما هر رو دریک سطح هستن؟ واقعا تصمیم گیری سخت شده واسم 

ممنون

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

خانم ها بهترین زمان خوردن قرص اووبوست چه وقت از روزه...من روزی دوتا دکترم گفته یادم رفت بپرسم ازش کی بخورم.هنین طور قرص فریتیل اید به همسرم داد روزی یکی اونو کی بخوره؟؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
آنا جون بتای اولم روز ۱۳ انتقال بود امروز ۲۱ انتقال بودم مشکل اینجاست خونریزی و درد شدید گاهی میگیره ...

عزیزم نگران خونریزی نباش.مهم اینه بتات رشدش عالی بوده.ساک هم داخل رحم دیده شده‌.استرس الان برات سمه...فقط آروم باش و استراحت کن

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
خانم ها بهترین زمان خوردن قرص اووبوست چه وقت از روزه...من روزی دوتا دکترم گفته یادم رفت بپرسم ازش کی ...

من روزی س تا می خوردم صبح ظهر و شب

ساعت خاصی نداره

ولی قرص خوبیه واسه کیفیت تخمک 

من روزی س تا می خوردم صبح ظهر و شب ساعت خاصی نداره ولی قرص خوبیه واسه کیفیت تخمک 

به شما هم دکتر داده؟؟برای من گفت روزی دوتا.روی قوطی نوشته برای یک ماه صد و بیست تا.یعنی روزی چهار تا.‌‌میگم کم نباشه من دوتا میخورم.این ماه فقط روز چهارده یه فولی دوازده داشتم البته بدون هیچ دارویی