2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره پریا جون راستی  شما سقط داشتی؟آخرین تیتر بتا چند بود؟

والا من تیترم تا هفتاد رفت بعد خود به خود اومد پایین.حتی ساک هم تشکیل نشده بود.دکتر گفت بارداری شیمیایی...تیترت رشدش چطور شد؟؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام خانما توروخدا بیایین بگیدمن چیکار کنم امروز نهم انتقالمه دل پیچه گرفتم هی میگیره ول میکنه خیلی ...

نگران نکن خودتو فکر نکنم چیز مهمی باشه.....

اگه خیالت راحت نیست زنگ بزن دکترت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کم خونی میتونه هموگلوبین ببره بالا ،من غلظت ندارم

عزیزم احتمال کمتره اما فکر کنم غیر ممکن نیست.....

مثلا ممکنه حجم کم باشه تعداد بالا باشه یا برعکس البته این حدس منه ممکنه غلط باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ی حالتی شدم انگار رو  تخته نوشتن خوب ها بد ها😂

خودتو بذار تو لیست خوبها......

امروز تیتر بتا دادم امروز ۲۱ انتقال عدد تیتر ۲۸۲۷ بود یکساعت دیگه دکترم میگه داروها رو قطع کنم یا دس ...

خوب مگه رشدش خوب نیست؟

بتای قبلت روز چند چه قدر بود؟

پنج شنبه پانکچر  یکشنبه انتقال میشه 4روز یعنی؟

سه روزه میشه عزیزم.....

۱۲ اسفند بود عددش ۱۱۷ بود رنج آزمایشگاه از ۱۰ تا ۱۵۶ بود واسه دوهفته بارداری 

خوب عزیزم عالیه که بتات؟؟؟؟؟؟

به هیچ وجه داروهاتو قطع نکنیا!!!!!!

تو نه روز حداقل باید ۹۷۰ میشد که خیلی بیشترم شده!!!!!!

ببین ۱/۶ رو به توان نصف ۹ یعنی ۴/۵ برسون ضرب در ۱۱۷ کن میشه ۹۷۰ این یعنی فعلا همه چی داره عالی پیش میره!!!!!!

امروز تیتر بتا دادم امروز ۲۱ انتقال عدد تیتر ۲۸۲۷ بود یکساعت دیگه دکترم میگه داروها رو قطع کنم یا دس ...

ببین تازه هر ۴۸ ساعتم دو برابر میشد ۲۶۴۷ میشد بتات عالیه تورو خدا التماست میکنم عجله نکنیا!!!!!!!