2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

آنا جون عزیزم من از اول بارداری فقط کمر درد دارم تیر میکشه استخونهای کمرم درد میکنه . تو خواب هم همش ماهیچه های رون پام میگیره خودم رو هم که هر صب کش و قوس میدم بدنم رو منقبض میکنم دست خودم نیست نمیدونم چکار کنم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

خانما من ۱۲ هفتگی ان تی رفتم و ازمایش خون دارم حالا نمیدونم کی دوباره باید برم سونو و اژمایش 

میسه۱۶ هفتگی رفت غربالگری و همون موقع هم تعیین جنسیت بشه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه دیروز یا فردا از میدادی بهتر بود ببین 14 اسفند: 234 16 اسفند:468 18اسفند: 936 20 اسفند: 1872 22 ...

لاله جون دیروز سونو واژینال شدم بنظرت ممکنه اگه یه ساک دیگه داخل لوله باشه خدای نکرده دیده نشه ؟

نزدیکی میشه انجام بدی اتاق مخصوص دارن فقط شرایط داره نزدیکی کردن ک بری نوشتن به دیوار زدن

ساناز جون وگل جون ممنون ازاینکه برسوالم وقت گذاشتین. 

اگه کسی سوال منو خوند و چیزی دراین باره میدونست لطف کنه راهنماییم کنه چون میخوایم دوباره برا آزمایش بریم. دعاکنید مورفولوژی همسرم 1 باشه و میکرو رو شروع کنیم 

سلام به همه دوستان عزيزم ، از همه كساني كه نسبت به اسم دختر من اظهار محبت داشتن خيلي خيلي ممنونم ، ا ...

منم موافقم
نمیدونم تو 5 هفته و 3 روز چطور دکتر گفته همچین چیزی رو که بر اساس بتای امروز میگه داروها رو قطع کنه یا نه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام خانوما.من یک سوال دارم. ببخشید که یه همچین سوالی رو میپرسم ولی واقعا مجبور شدم.  برا آزما ...

اصولا میگن نزدیکی نباشه
به خاطر شرایط داخل واژن و احتمال عفونت و اینا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آنا جون عزیزم من از اول بارداری فقط کمر درد دارم تیر میکشه استخونهای کمرم درد میکنه . تو خواب هم همش ...

عزیزم رحمت رتروورسه نیست؟
یعنی برگشته به عقب

خانما من ۱۲ هفتگی ان تی رفتم و ازمایش خون دارم حالا نمیدونم کی دوباره باید برم سونو و اژمایش  ...

غربالگری هفته 18 هست
اما تو 16 هفتگی بهتره طول سرویکس چک بشه

تو عکسای سونوی غربالگری اول هم میشه جنسیت رو فهمید اگه عکسش اون قسمت رو بذاره
مال دوستم داشت عکسش رو
من از رو عکس فهمیدم اما دکترش خودش نگفته بود
نمیگن چون به خاطر جنسیت بعضی ها سقط میکنن

لاله جون دیروز سونو واژینال شدم بنظرت ممکنه اگه یه ساک دیگه داخل لوله باشه خدای نکرده دیده نشه ؟

بستگی به مهارت سونو گرافت داره عزیزم
دکترت کیه فدات شم؟کی سونو کرد؟

عزیزم دوباره چهارشنبه باید تیتر تکرار کنم 

خوب میکنی عزیزم
امروز داده بودی دیگه؟
حتما به فاصله 48 ساعت تکرار کن

ساناز جون وگل جون ممنون ازاینکه برسوالم وقت گذاشتین.  اگه کسی سوال منو خوند و چیزی دراین باره ...

فدات شم نمونه گرفتن با نزدیکی تاثیر رو مورفو نداره عزیز
از این بابت خیالت جمع
اما برای روز تخمک کشی دکترا میگن بهتره از راه نزدیکی نباشه