2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047254 بازدید | 684583 پست
دوستان خيلي خيلي ممنون از دعاهاي قشنگتون ، من رفتم سونو خدا رو هزاران بار شكر حال دخترم هم خوب بود و ...

مامان صبحان جان خدارو شکر که چند روز دیگه دخترتو بغل میکنی. کل تاپیک 95 خوندم واز کل مراحل و سختی هایی که کشیدی باخبرم. خدا میدونه که چقدر برات خوشحالم 

مامان صبحان جان خدارو شکر که چند روز دیگه دخترتو بغل میکنی. کل تاپیک 95 خوندم واز کل مراحل و سختی ها ...

ممنون عزيزم ، ان شا الله كه به زودي قسمت خودتون باشه ، زياد هم نگران نباش ، ميبيني كه آنا جون هم با شرايطي مشابه شما نتيجه گرفته و تازه الان هم معجزه خدا شامل حالش شده .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنا جون خوبی.امروز پیش دکترم بودم...خیلی باهام حرف زد.گفت احتمالا تخمک هات کیفیتش پایینه چون شوهرت مشکلی نداره و به دارو خوب جواب ندادی..قرص اووبوست داد روزی دو تا.این آزمایش ها رو هم واسم نوشت.گفت بعد از سه تا منفی اینا رو میدم ولی من گفتم بنویسه برام...گفت خیالم از ذخیرت راحت شه بعد  شش ماه طبیعی البته با کلومفین و آمپول هاش سی جی دو دوره دو بار هم ای یو ای واست انجام میدم بعد اگه نشد دوباره میکرو...البته گفت اگه نظر منو بخوای میکرو ولی جای طبیعی داری..منم گفتم توان میکرو منفی رو ندارم...حالا لطفا بگید این آزمایش ها کافیه؟؟؟مرسی

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

من اصلا یادم رفت بپرسم قبل از این آزمایش ها باید چه کار کنم...بعد گفت ابن سینا بده...به نظرتون با دفترچه خدمات درمانی چقدر میشه توی ابن سینا؟؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
دوستان خيلي خيلي ممنون از دعاهاي قشنگتون ، من رفتم سونو خدا رو هزاران بار شكر حال دخترم هم خوب بود و ...

خدارو صد هزار مرتبه شکرررررر....

ایشالله صحیح و سالم بغلش که کردی خیالت تخت تخت میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی اگه اون دوتا فاکتور برا ما نرمال باشه با مورفولوژی صفر میکرو رو شروع میکنن یا باز دارو میدن؟؟

عزیزم نرمال باشه که عالیه.....

تازه میبینی برا ما نرمالم نبود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون خوبی.امروز پیش دکترم بودم...خیلی باهام حرف زد.گفت احتمالا تخمک هات کیفیتش پایینه چون شو ...

اینا انعقادیان و کاملن بعلاوه کاریوتایپ.....

ایمنیارم انجام بده حتما.....

من اصلا یادم رفت بپرسم قبل از این آزمایش ها باید چه کار کنم...بعد گفت ابن سینا بده...به نظرتون با دف ...

برا من ابن سینا ایمنیارو آزاد حساب کردن با تامین فکر کنم البته دقیق بادم نیست اما اگه میتونی نیلو بده با خیلی از بیمه ها قرارداد زاره حتی تکمیلیا.....

اون زمان یکی از نسخه هات که کاریوتایپ هم توشه برا من حدود ۳۰۰ بعلاوه ۴۰۰ بود با بیمه تامین.....

اینا انعقادیان و کاملن بعلاوه کاریوتایپ..... ایمنیارم انجام بده حتما.....

ایمنی ها رو ننوشته یعنی؟؟؟ایمنی ها چیه نسخش؟؟

ایمنی ها رو ننوشته یعنی؟؟؟ایمنی ها چیه نسخش؟؟

نه عزیزم اگه اشتباه نکنم همه انعقادی بودن.....

سی دی مارکرارم بدی بد نیست.....

عزيزم دعاي مشلول خيلي خيلي خوبه ، من از قبل از بارداري و بعدش هم چند بار توي بارداري ٤٠ روز كامل دعا ...

عزیزم خداروشکرک حال گل دخترت خوبه منم تازه فهمیدم وازامروزشروع کردم عاشق معنیش شدم وب نیت همه دارم میخونم