2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047388 بازدید | 684597 پست
آنا جون میگم اگه dfi چند درصد باشه میکرو موفقی خواهیم داشت؟  

ببین دی اف آی همسر من از مرز بحرانی رد شده بود.....

اونی که باید زیر ۱۵ میشد ۳۲ بود یعنی حتی ۳۰ که مرز بحرانی بودم رد کرده بود.....

اون یکیم که باید زیر ۳۰ باشه ۲۷ بود.....

دو تا آیتم داره....

ایشالله جواباش تا حدی قابل قبول بشه کفایت میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم وقتی پروسسینگ روش انجام میشه یه تعدادی اسپرم با مورفوی نرمال هم پیدا میکنن حتما اما حتما و حت ...

ممنون از جوابتون. ماالان یک سال که زیر نظر طب سنتی هستیم. نمیدونم دیگه چیکار کنم که مورفولوژی بهتر بشه 

ممنون از جوابتون. ماالان یک سال که زیر نظر طب سنتی هستیم. نمیدونم دیگه چیکار کنم که مورفولوژی بهتر ب ...

خنک نگه داشتن بی ضه ها اولین مساله هست.....

بعدشم استفاده از مکمل مناسب و آنتی اکسیدان و رژیم غذایی مناسب......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببین دی اف آی همسر من از مرز بحرانی رد شده بود..... اونی که باید زیر ۱۵ میشد ۳۲ بود یعنی حتی ۳۰ که ...

ممنون از اینکه با حوصله جوابمو میدین 

اون فاکتوری که باید کمتر از 15 بود براشما 32 بود؟  خوب اینطوری که........ متوجه منظورتون نشدم اگه میشه یکم بیشتر برام توضیح بدین. من و همسرم فکر میکردیم باید جنین اهدایی بگیریم خدا خیرتون بده که اینقدر امیدوارمون کردین 

ممنون از اینکه با حوصله جوابمو میدین  اون فاکتوری که باید کمتر از 15 بود براشما 32 بود؟   ...

عزیزم به مام پیشنهاد اهدایی دادن.....

دی اف آی رو بدین معلوم میشه.....

بله اون آیتمی که زیر ۱۵ نرمال بود عملا سه رنج داشت:

تا ۱۵ نرمال بود.....

بین ۱۵ تا ۳۰ بحرانی بود.....

۳۰ به بالا کلا مرز بحرانیم رد میکرد......

خلاصه برا همسر من این آیتم ۳۲ بود و نتیجه گرفتیم......

اما اون یکی تو رنج بود که زیر ۳۰ نرمال بود......

دقیقا اسم آیتما یادم نیست انجام بدی میفهمی.....

انای عزیز شیاف رو ساعت 10 صب میزنم واژینال اشکال نداره .امپول پروژسترون رو ساعت 9شب .خوبه واقعا اینج ...

خوبه عزیزم......

تاریخ دقیق نداره اصلا وقتی فولیکول ها بزرگ بشن پانکچر میکنن برا یکی روز 13 میشه برا یکی روز 15 یکی ...

عزیزم ممنون از جوابت من امروز سونو شدم فولیکولام خوب بودن خداروشکر ولی حواسم نبود دستیار پزشک پرسید چندم پری هستی گفتم دهم درحالی که امروز یازدهم هستم حالا برای چهارشنبه پانکچر دارم یعنی اون مشکلی نداره ؟؟

عزیزم خوش اومدی..... مامان گلی دقیقشو نمیشه گفت..... من سه بار پانکچر شدم..... روز ۱۲، ۱۳ و ۱۶ سی ...

ممنون عزیزم اخه بجای اینکه بگم امروز یازده پری هستم گفتم دهم حالا قراره چهارشنبه پانکچر بشم یعنی عیبی نداره؟؟

عزیزم ممنون از جوابت من امروز سونو شدم فولیکولام خوب بودن خداروشکر ولی حواسم نبود دستیار پزشک پرسید ...

نه عزیزم....

ربطی نداشته.....

مطمئنا شرایط پانکچرو داشتی که برات وقت تعیبن کرده.....

عزیزم من امروزدعای مشلول ومعنیشوخوندم خیلی آروم شدم هنوز آز ندادم ولی بخوت تاآروم بشی امیدوارم یه دف ...

عزيزم دعاي مشلول خيلي خيلي خوبه ، من از قبل از بارداري و بعدش هم چند بار توي بارداري ٤٠ روز كامل دعا رو خوندم فقط هم نه به نيت خودم هر سري كه خوندم از اين چله ها بود كه ٤٠ نفر داخلش شركت دارن و يك بار هم كه بعد از سونوي قلب براي ٤٠ نفر از دوستان منتظرم خوندم. خيلي حاجت ميده خيلي زياد . 

دوستان خيلي خيلي ممنون از دعاهاي قشنگتون ، من رفتم سونو خدا رو هزاران بار شكر حال دخترم هم خوب بود وزنش هم خدا رو شكر خوب بود ٣ كيلو و ٣٠٠ بود و دكتر سونو گفت همه چيز خوبه خدا رو شكر ، گفتم نگرانيم بالا نرفتن وزن خودمه كه گفت نگران نباشم بچه همه چيزش خوبه . اين لحظه هاي قشنگ رو براي همه دوستان گلم آرزو ميكنم . 

عزیزم به مام پیشنهاد اهدایی دادن..... دی اف آی رو بدین معلوم میشه..... بله اون آیتمی که زیر ۱۵ نرم ...

یعنی اگه اون دوتا فاکتور برا ما نرمال باشه با مورفولوژی صفر میکرو رو شروع میکنن یا باز دارو میدن؟؟