2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
سلام بچه ها ببخشید من هی میام و اینو میپرسم آخه دسترسی به دکتر و بیمارستان ندارم...من صبح یه گرفتگی ...

تکرار کردین بتا رو ؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان دوروزه احساس فشار و کشیدگی تو تخمدان راستم دارم میشینم یا میخوابم کشیدگی و فشار دارم نمیدونم ای ...

عزیزم بی بی برای روز 11 اونم جنین یه روزه جواب نمیده
بمونین تا موعد آزتون عزیزم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من از دیروز عصر درد داشتم یهو لکه دیدم بعد دوتا پروژسترون زدم و استراحت همینکه بلند میشدم میرفتم wc ...

ان شاء ا... مشکلی نیست عزیزم 

بچه ها من چهارشنبه پانکچر کردم ونمیدونم گفتم یانه ک ٢٨ تا تخمک داشتم دیروز حالم خوب بود تارفتیم ...

رز اگه پروژ رو فقط چند تا داده برا اینکه زود پریود بشی داده

رز خیلی دقت کن اصلا حرف گوش نمیکنی ها
سفیده تخم مرغ زورکی هم شده باید خیلی بخوری
با 2 تا کارت راه نمیوفته
این تنگی نفس اصلا خوب نیست
لطفا رعایت کن
دوغ ارگانیک هم خیلی بخور
پر نمک بخور

میوه هم موز و چیزایی که پتاسیم داره نخور

سلام خانمامن تازه اومدم نی نی سایت بخاطر اینکه آی وی اف انجام دادم میخوام کمکم کنین امروز هفتم انتقا ...

عزیزم خوش اومدی
منم علامت ندارم و روز 7 انتقالم بوده
نگران نباش خیلی ها نداشتن

بچه ها پنجشنبه بتام ۹۵ بود الان شده ۱۲۳...رشد نکرده 😭😭

متاسفم عزیزم
خیلی ناراحت شدم
حتما با پزشکتون تماس بگیر فدات شم
ببین چی میگه و نظرش چیه

پودرپروتیین داده هر٨ساعت بخورم ولی من حقم میگیره بخورم بدم اومده....مرسی عزیزم بابا راهنمایی....ببخش ...

اتفقاا یکی از راه کار ها همینه
اون قدر باید مایعات بخوری که هی بری دست شویی
رنگ ادرارت هر روز باید روشن تر بشه 

سلام بچه ها ..  کوه آرزوهام ریخت ... دوباره به در بسته خوردم...   دوباره دستام خالیه.. ...

افسون جان شوک شدم از خوندن پیامت
خیلی ناراحتم
قابل بیان نیست اصلا
هیچی ندارم بگم که دل داریت بده
فقط از خداوند میخوام بهتون توان و صبر بده تا زودتر سر پا بشین

سلام دخترا خوبید .  من حالم خیلی بده .گفته بودن فردا برم برای انتقال . تازه روز پنج شنبه بهم گ ...

ندا جان ببین اگه استرس میگیری بابت نداشتن سرم به نظرم سیکل رو کنسل کن عزیزم 

لیلا جون کجا رفتی عزیزم؟ چرا کلا دیگه پیغاماتو ندارم؟ یعنی دلت اکانت کردی؟ دوستان از لیلا خبری ند ...

کدوم لیلا انا جون؟
لیلا-282؟

بچه هاواقعاخداچرامارواینطورامتحان میکنه من میگم منفی بشه خدایی نکرده چجورتوصورت خونواده شوهرمونگاکنم ...

منم اینکه یه روزی بدونم تو شکمم نی نی داره رشد میکنه برام شده یه آرزو یا خیال 

ولی الان یه حالیم خنثی هستم نه خوشحالم نه ناراحت بیخیالم انگار 

تا میام فک کنم که شاید من الان مامان شدم و خبر ندارم یهو میام به خودمو میگم انگار خوش خیال نباش تا بعدا نخوره تو ذوقت ...

فقط میخوام روز آزمایش بیاد و بره تا راحت شم

خداجونم شکرت