2777
2789
بیشترش رو هم با سهمیه پر می کنن متاسفانه

نه عزیزم به این شدتی نیست که شما میگی.اونیدهم که با سهمیه قبول میشه درصدهاش بالا هستن فقط کمی پایینتر از بدون سهمیه هان من کارنامه شون رو دیدم این نیست که فکر کنی یه بیسواد بیاد با سهمیه بره پزشکی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سوال دارم کنکوری های عزیز

من‌۸۶ دیپلم گرفتم

و پیش دانشگاهی هم داشتیم 

الان بخوام کنکور بدم باید چیکار کنم!

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
میدونی روزی چقدر درس می خونده یا چه کلاسایی میرفته

خیلی باهوش و ساعی بوده مدرسه ی خاص میرفته از اول درس زیاد خونده و پایه ش قوی بوده حافظه ی بسیار قوی داره.نمیدونم روزی چند ساعت ولی حداقل دوازده ساعت رو میخونن

اول باید ایجاد سابقه تحصیلی کنی

آها ممنون 

موفق باشید 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
میخوای پزشکی بخونی؟؟

نه کلا دوس دارم درسای دبیرستان رو مرور کنم ارشد دوس ندارم وقتی شاغل نیستم بدردم نمیخوره فقط دلم درس خوندن میخواد