2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
مرسی عزیزم راهنمایی خوبی بود .... حتما انجام میدم  اره دوتا پروژسترون ک دوشب پشت هم زدم و دیش ...

معمولا نمیگن روز کارت فریز بهت میگن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ساناز جوت باورت میشه من اولین بی بی رو بعد سونوی قلب زدم حتی بازم جرات نمیکردم انقدر که حس بدی دارم ...

آنا جون منم خیلی از بی بی چک بدم میاد

بع ازمایش بارداری هم حس خوبی ندارم ب من باشه یهو میرم سونو قلب هیجان و استرس بی بی چک و ازمایش دوست ندارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید انا جون شما اتفاقی افتاده برات ؟؟؟؟ ‌نگران شدم

عزیزم بله دعا کن به خیر بگذره.....

ایشالله امشب خوش خبر باشم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها ..  کوه آرزوهام ریخت ... دوباره به در بسته خوردم...   دوباره دستام خالیه.. ...

عزیزم نمیدونم چی بگم فقط میتونم بگم از معجزه غافل نشو.....

دقیقا وقتی درتو میزنه که تصورشم نکنی......

آنا جون یه سوال دکتر زر نانی گفته بود برای 45 روز پرد مصرف کنم ،بعدم اگر دکتر زنانم صلاح دونست سرم ...

عزیزم به هفته قبل انتقال باید قطع بشه.....

ببینتو کاریت نباشه با روال اونا.....

ببین مثلا ۹ روز قبل انتقال شروع کن به کم کردن.....

۳ روز یکی بخور.....

۳ روز نصف.....

۳ روزم یه روز در میون نصف و قطع کن.....

خودت تنظیم کن نگران نباش.....

اگه فرصتت کمتره ۶ روز قبل شروع کن.....

خلاصه یه جوری مضرب ۳ رو خودت تنظیم کن.....

آنا جون یه سوال دکتر زر نانی گفته بود برای 45 روز پرد مصرف کنم ،بعدم اگر دکتر زنانم صلاح دونست سرم ...

دکتر من قبل انتقال همون روال سه روز سه روز رو داشت....

اما برا بعد انتقال که هفته ۱۷ قطع کردم دستم بازتو بود این کارو یه هفته یه هفته انجام دادم.....

شیاف ندارم آناجون ترشحاتم آبکیه 

نگران نباش.....

منم داشتم.....

ترشحات بی رنگ و آبکی مال استروژنه اگه اشتباه نکنم......

یا مال داروی استروژنه یا هورمون استروژن.....

سلام دخترا خوبید . 

من حالم خیلی بده .گفته بودن فردا برم برای انتقال . تازه روز پنج شنبه بهم گفتن یه سرم ای وی ای جی تهیه کن برای روز انتقال .امروز هرجا رفتم تایید نکردن منم نخریدیم فردا می خوام برم بگم سیکلمو کنسل کنن. چون بدون سرم فکر نکنم مثبت بشم بچه ها تو رو خدا شما بیاید بگید چیکار کنم

بدون سرم فایده ایی نداره ؟

البته دفعه قبل سه تا سرم زدم بازم منفی شدم 

یه بارم لنفوسیت شدم که بازم منفی شدم 

الان بودن سرم چی

یا امام رضا
سلام دخترا خوبید .  من حالم خیلی بده .گفته بودن فردا برم برای انتقال . تازه روز پنج شنبه بهم گ ...

عزیزم دفعه بعدم سرمتو تایید نمیکنن که خیلی از دوستاموت سری اولو آزاد تهیه کردن.....

اگه برا سرم میخوایی کنسل کنی به نظرم سعی کن تهیش کنی چون همین روالو بعد هم داری.....

از جمعه شب شروع شد .روز چهارشنبه انتقال داد

پس به نظر میاد ۴-۵ روزه بودن جنینات.....

بچه ها این امپول انو کساپاین 90درجه میزنم که میره تو گوشت .نع زیر پوست .به نظرتون درسته ؟

عزیزم بستگی به شکمت داره اگه تپلیه همون نود بزن زیر جلد که همون یه لایه پوست رویی نیست......

مهم اینه به ماهیچه نرسه اما اگه لاغره شکمت مورب بزن.....