2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047398 بازدید | 684597 پست

لیلا جون کجا رفتی عزیزم؟

چرا کلا دیگه پیغاماتو ندارم؟

یعنی دلت اکانت کردی؟

دوستان از لیلا خبری ندارین؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها ..  کوه آرزوهام ریخت ... دوباره به در بسته خوردم...   دوباره دستام خالیه.. ...

سلام عزیزم اینم امتحان الهیه آخه چی بگیم خدابدجورداره امتحانمون میکنه انشاءالله ماه بعدخودت طبیعی بارداربشی

سلام بچه ها ..  کوه آرزوهام ریخت ... دوباره به در بسته خوردم...   دوباره دستام خالیه.. ...

سلام به همه دوستان عزيزم ، افسون جون اصلا نميدونم چي بگم واقعا ، ولي مطمئن باش خدا هيچ وقت دستامون رو خالي نميگذره ، خيلي ناراحت شدم فقط ميتونم بگم خدا كمكت كنه عزيزم .

سلام به روی ماه مامان گل مون..نمیدونید چقد ذوق دارم به روز شمار تیکر بارداری تون که نگاه میندازم..فک ...

ممنونم آتريسا جون ، من هم با خوشحالي همه شما دوستان عزيزم خوشحال ميشم و با غمتون ناراحت ، كلا اين روزها يه حس عجيبي دارم ، از يك طرف خوشحالم كه انتظارم داره تمام ميشه از يك طرف نگرانم ، كلا توي همه مراحل زندگي اين حسها با هم هست شايد زيبايي زندگي باشه نميدونم .

من كه هميشه براي همه دوستام و آشناهام و همه مردم از ته دلم بهترينها رو خواستم ، اگر قابل باشم دعاگوي همه هستم و از همه دوستان عزيزم هم خيلي خيلي التماس دعا دارم . 

ان شا الله براي شما هم بهترينها توي زندگيت اتفاق بيفته . 

ممنونم آتريسا جون ، من هم با خوشحالي همه شما دوستان عزيزم خوشحال ميشم و با غمتون ناراحت ، كلا اين رو ...

مامان سبحان التماس دعاي زياد دارم توروخدا برام دعا كن منم بوقتش زايمان كنم انشالله شماهم بسلامت فارغ بشي چندم بايد بري براي زايمان؟

بچه هاواقعاخداچرامارواینطورامتحان میکنه من میگم منفی بشه خدایی نکرده چجورتوصورت خونواده شوهرمونگاکنم همه کاری کردن برام مامانم کمرشوعمل کرده خیلی دلم گرفته ازهمه چی دلگیرم من ک میدونم جواب آزم منفی میشه من ک میدونم بایدخجالت زده بشم ای خداپس کی ماهارومیبینی داغونم داغون هرروزم باگریه میگذره خستم این بغض لعنتی داره داغونم میکنه دارم میبرم بخدا

مامان سبحان التماس دعاي زياد دارم توروخدا برام دعا كن منم بوقتش زايمان كنم انشالله شماهم بسلامت فارغ ...

ان شا الله مينو جان شما هم به سلامت اين مدت رو ميگذروني و ني ني نازت رو در آغوش ميگيري . چشم عزيزم قابل باشم دعاگوت هستم .

من دكتر بهم براي اول فروردين وقت سزارين داده ولي حالا فردا بايد برم آخرين سونو رو انجام بدم براي وزن جنين ، برام دعا كنيد كه همه چيز خوب باشه چون خودم كه از معده درد و حالت تهوع و تهوع درست نميتونم غذا بخورم و وزنم هم همچنان ثابت مونده ، ان شا الله حداقل وزن دخترم خوب باشه .  

بچه هاواقعاخداچرامارواینطورامتحان میکنه من میگم منفی بشه خدایی نکرده چجورتوصورت خونواده شوهرمونگاکنم ...

عزيزم ميدونم خيلي سخته خيلي زياد خودم ٦ سال انتظار كشيدم الان هم تا دخترم سالم و سلامت نياد توي آغوشم خيالم راحت نميشه ، اميدت به خدا باشه خانمي ، همه ما بنده ها داريم يه طوري امتحان ميشيم ، يه مدته خيلي فكرم درگير كسايي هست كه بچه هاي مريض دارن همش با خودم ميگم اونها امتحانشون از ما خيلي سخت تره و فقط از خدا بچه سالم و صالح ميخوام ، شما هم اصلا به منفي شدن فكر نكن و همه چيز رو بسپار به خدا .

دوتا ماما و خود طرازی چک کرد فعلا آنتی بیوتیک داد.من الان استرادیول ندارم هم جای پرولوتونم فجیع شده ...

سوگل جان ولی بهتره دکتر متخصص ببینه
متخصص جراحی پستان
این جوری بهتره خیالت هم جمع میشه کاملا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو