2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047560 بازدید | 684609 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچها..خوبین..راستش من امروز ۱۱انتقالمه ..جنینام یه روزه بودن ۲تا جنین گرید آ برام انتقال دادن..کسی هست که جنینش یه روزه باشه مثبت بشه؟؟بعد بیبی چکم زدم منفی بود خیلی ناراحتممم😐😐

الان دوروزه احساس فشار و کشیدگی تو تخمدان راستم دارم میشینم یا میخوابم کشیدگی و فشار دارم نمیدونم این دیگه چه دردیه..گاهی به سمت پهلوم هم کشیده میشه فقطم سمت راستمه..کسی اطلاعاتی داره لطفااا..

من از دیروز عصر درد داشتم یهو لکه دیدم بعد دوتا پروژسترون زدم و استراحت همینکه بلند میشدم میرفتم wc خون دوقطره میومد امروز قط شده تا یکشنبه برم سونو ببینم بارداری ادامه داره یا نه خودم دیگه امیدی ندارم 

سلام بچها..خوبین..راستش من امروز ۱۱انتقالمه ..جنینام یه روزه بودن ۲تا جنین گرید آ برام انتقال دادن.. ...

اگه جنین ۵ روزه انتقال میدادی شاید بی بی نتیجه رو نشون میداد اما برای جنین یکروزه غیر ممکنه عزیزم

سلام بچها..خوبین..راستش من امروز ۱۱انتقالمه ..جنینام یه روزه بودن ۲تا جنین گرید آ برام انتقال دادن.. ...

سلام منم روز ۱۱ هستم ولی جرات نمیکنم بیبی بزنم 😐

خداجونم شکرت       

سلام به همه دوستان عزيزم ، عيد همگي مبارك باشه . ان شا الله سال ديگه همگي روز زن و روز مادر رو با ني ني هاتون جشن بگيريد .

شكيبا جون و آزي جون خيلي خيلي مبارك باشه .

سارا جون نگران كبودي نباش براي من هم بعضي وقتها همينطوري ميشد ، تجربه من اينطوري بود كه وقتي بعد از تزريق حتي يك ذره هم خون ميومد بعدش جاش كبود ميشد اوايل بيشتر بود ولي به مرور كمتر ميشد ، الان هم تا دور نافت خوب بشه توي رانهاي پات تزريق رو انجام بده .

آنا جون دوست عزيز و مهربون ان شا الله كه مشكلتون برآورده به خير بشه ، دعاگوت هستيم حتما .

بقيه دوستاني هم كه انتقال دادين و تعدادتون هم خدا رو شكر زياده منتظر خبرهاي خوشتون هستيم .

سلام به همگی دوستان خوبم من به ذهنم رسید که اگه بشه به جای ویزیت با یک پزشک برم کلینیک ناباروری که ...

سلام آتريسا جان ، خدا رو شكر كه دوباره اومدي و بهمون سر زدي ، عزيزم فكر بدي هم نيست كه اين بار بري يك مركز ، ببين خانمي من در مورد بقيه مراكز نميدونم ولي از رويان راضي هستم نه به خاطر اينكه من اونجا نتيجه گرفتم ، رويان شايد شلوغ باشه ولي روال كاري منظمي داره ، بعد الان واقعا هر دكتر زناني هم ميريم بالاخره معطلي داره ، بعد يكي دوبار كه بري خودت دستت مياد چه ساعتي بري كمتر معطل ميشي مثلا من هر وقت بهم ميگفتن براي سونو اول وقت برم نميرفتم ديرتر ميرفتم اونطوري خلوت تر بود به نظرم ، ان شا الله كه بهترين راه جلوي پات قرار بگيره عزيزم . 

من از دیروز عصر درد داشتم یهو لکه دیدم بعد دوتا پروژسترون زدم و استراحت همینکه بلند میشدم میرفتم wc ...

عزیزم ایشالله خیره و قراره به سلامتی ادامه پیدا کنه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها روز سوم انتقالم هست .چقد زیر شکمم درد داره.چرا؟

عزیرم مال انتقال و دستکاری و داروهاست نگران نباش......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه دوستان عزيزم ، عيد همگي مبارك باشه . ان شا الله سال ديگه همگي روز زن و روز مادر رو با ني ...

فدات عزیزم ممنون.....

ایشالله همه زندگیشون پر از خیر و شادی باشه.....