2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047847 بازدید | 684629 پست
مامان سبحان جون یعنی جنینهات بقیه اش تو یه سال از دست رفتن؟

عزيزم ١٤ تا جنين من رو توي ٤ تا ني بسته بندي كردن دو تا ٣ تايي و دو تا ٤ تايي كه ٣ تاي اول رو بار اول انتقال دادم كه يكيش گرفت ولي سقط شد و ٣ تاي دوم رو هم همين دفعه برام باز كردن كه دو تاش رو انتقال دادن و يكيش هم از بين رفت كه خدا رو شكر يكيش برام موند . دو تا ني ٤ تايي هم كه دارم .

ممنونم از محبتتون، من هر روز يه سري اينجا ميزنم عاشق بچه هاي اينجام واسه همشون خير و خوشي و نيني هاي ...

ممنونم پرپر جان ، ان شا الله شما هم بارداري راحتي داشته باشي و ني ني نازت رو به سلامت در آغوش بگيري .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه تولده؟ مامان سبحان جون تولدت مبارک عزیزم ان شاء ا... سال بعد وروجکت اون قدر وول بزنه که حتی یه ت ...

ممنونم لاله سرخ عزيزم ، واقعا براي ما اين دعاها شيرين ترين و بهترين دعاهاي عمرمونه ، ان شا الله شما هم همين امسال بهترين عيدي رو از خدا بگيري خانمي .

خدا کنه برای منم همین قدبشه چون واقعا هزینه ش نداریم .....خعلی خرج شده تاالان تاالان ٦تومن خرج شده ح ...

والا اون زمان برا من به بسته جنین دو تایی شد ۴۴۰ فکر کنم هر بسته یه ساله آبان اون زمان اینقدر بوده.....

حالا شاید اینطور نباشه مثلا دو بسته بشه دو برابر ممکنه بسته های بعدی هزینش کمتر بشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عاها ...ولی طبیعی با میکرو فرق داره عشقم طبیعی امکان ارثی بودن دوقلویی داری ن با میکرو  چون ...

عزیزم چرا صدق میکنه دو قلوی همسان تو میکرو هم ممکنه.....

یادت نیست یکی از جنینات سری قبل حین تقسیمات دو تا شد؟

معلومخ تو ارثتون هست......

مامان ارغوانم دو تا جنین انتقال داد سه قلو شد.....

یکی از جنیناش تقسیم شد و دو تا همسان شدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام  گرید جنین چیه؟ وقتی که میگن گرید aبه b است یعنی چی

گرید به کیفیت و ریتم و نظم و کلا ظاهر تقسیمات جنین ربط داره......

گوشی ضررنداره دستمون باشه .

عزیزم ببین انقدر امواج دورو برت زیاده که فکر نکنم خیلی فرق کنه اما سعی کن وقتی گوشی دستته رو فلایت مود باشه.....

من سعی میکردم از وای فای استفاده کنم و وقتی گوشت دستمه رو فلایت مود بذارم و وقتی به تلفن جواب میدم از هندزفری استفاده کنم......

اما در کل فکر نکنم خیلی فرق کنه.....

چون دورو برمون پر امواجه ماهواره و موبایل و پارازیت و مودمهای همسایه ها و..... هست....

سلام دوستان گلم...آنا جون من بحث ایمنی دکتر ایمونولوژیست رفتم گفتن خیلی حاد نیست و فکر نمیکنم مشکلی ...

عزیزم خوب پروتئین سی یا ای پایین باشه میتونه مشکل ساز باشه قطعا.....

بحث خونرسانی دچار مشکل میشه.....

یعنی بعد انتقال داروی ضد انعقاد نداشتی؟

یا قبلش بکمپلکس یا ب۶ و ۱۲......

یعنی این مشکلو داشتی و دکترت براش دارو نداده؟

من ایمونولوژی پیش مریم تو کلی رفتم والا در مورد انعقادیمم توضیح داد خیلیم کامل توضیح داد چون تخصص آزمایشگاهیم داره اما خوب گفت تجویر نمیتونه بکنه و ارجع داد به راحله تو کلی که من اون موقع دیگه چون دکتر زنانم تجویز لازمو کرد نرفتم پیش راحله تو کلی ولی بعدا تو بارداریم باهاش مجدد ویزیت شدم که برا بعد زایمانمم ۶ هفته سلکسانو تجویز کرد......

به نظرم اگه میتونی با راحله تو کلی یه ویزیتی شو.....

یا با زرنا نی.....

بچه ها من الان لک قهوه ای دیدم. ..دیگه فردا نمیرم آزمایش دارم پریود میشم 😢😢

امان از دست شما......

دختر یعنی چی آز نمیدم.....

من هم قبل آز لک بینی داشتم هم بعد سونوی قلب به خونریزی افتادم اما ماشالله دخترم برا خودش خانومی شده......

دوستاي مهربونم مرسي ازتون كه دعام كردين، من رفتم سونو بي حس شده بودم، فقط تو دهن دكتر نگاه ميكردم بب ...

عزیز دلم خدا شاهده تند تند پستارو میخوندم و جواب میدادم و منتظر پستت بودم......

تا رسیدم به اسمت نفهمیدم چه جوری خوندمش.....

خدایا شکرت دل پرپر عزیزمو شاد کردی......

گوارای وجودت......

ایشالله ۱۲۰ سال در سلامت کامل و شادی مطلق بتپه قلب دردونت......

انا جون این حس گرما مگه به خاطر پروژسترون نیست؟ من فک کردم برا اونه چون این چند روز همیشه احساس گرم ...

احتمال داره واسه اونم باشه.....

چون تغییرات هورمونی زیادی تو بارداری اتفاق میفته که یه درصد این تغییرات رو ما با داروها تجربه میکنیم......

سلام به همه دوستان گلم...

چند وقته فرصت نکرده بودم سر بزنم، به اونایی که مامان شدن تبریک میگم و برای دوستای عزیزم که منفی شدن یا منتظرن هم آرزوی صبر و سلامتی و نتیجه مثبت دارم... ان شاءالله همه به زودی مامان بشیم و در مورد نحوه نگهداری بچه های سرتقمون باهم صحبت کنیم....

بهار ،عزیز دلم همش تو فکر ت بودم به خدا...خیلی ناراحت شدم، ان شاءالله خدا به خاطر دل مهربونت به زودی زود خوشحالت میکنه و آرزوهات به زودی تحقق پیدا میکنن...

ضمنا تولدت هم تبریک میگم عزیزم،ان شاءالله سال دیگه تولدت رو با نی نیت که تو بغلته جشن میگیری و شمعها رو با هم فوت میکنین...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
انا جون البته بستگی به مشکل هم داره فکر کنم من وقتی قطع میکنم یه هفته نشده شرایط درد رماتیسمم عود م ...

خوب عزیزم مطمئنا شرایط خاص فرق داره من شرایط عمومیو گفتم چون اکثرمون نقص ایمنیمون در حد همین باردار نشدنه......

شما اگه اشتباه نکنم دز بالای پرد رو در شرایط غیر قضیه بارداریم داشتی....

پس دزی که ماها داریم نهایتا دو تا پرد پنج میل هست با شرایط تو همخونی نداره.....

وای چقدر خوبه این کار روتین بشه تو همه ی مراکز باید فیلم بگیرن و بدن به نظرم حق بیماره ببینه دقت کا ...

آره لاله جون این کار آبان خیلی قشنگه هر چند ۲۵ تومن آب میخوره.....

برا زایمانم فیلم برداریو داره اونم اشتباه نکنم حدودای ۱۵۰ بود.....

اینا امکانات اجباریشه.....

خخخخخخخخخ.....