2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047737 بازدید | 684623 پست
ن من 7تا فولیکول داشتم شد4تا تخمک و 3جنین 600هم گرفتن روز انتقال حالا رفتم واس کارت جنین می پر ...

کی انتقال میدی؟؟؟؟؟‌انشاله زودی مادرشی عزیزم 

بلاخره اونی ک باید میاد و... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا خو سه تا انتقال ندادن؟

من مادرم دوقلو داره دکترم گفت امضا می گیریم س تا انتقال میدیم ک اگ س قلو شد احتمال سقط هست

بعدم کیفیت جنین هام گفتن خیلی خوبه دیگ منم گفتم باشه همون دوتا انتقال بدین

من مادرم دوقلو داره دکترم گفت امضا می گیریم س تا انتقال میدیم ک اگ س قلو شد احتمال سقط هست بعدم کیف ...

عاها ...ولی طبیعی با میکرو فرق داره عشقم طبیعی امکان ارثی بودن دوقلویی داری ن با میکرو 

چون میکرو هم ممکنه دوقلوشه هم نه ....منم خاله ام دوقلو داره هم عمه ام ....ولی فک نکنم تو میکرو اون قضییه صدق کنه

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
عاها ...ولی طبیعی با میکرو فرق داره عشقم طبیعی امکان ارثی بودن دوقلویی داری ن با میکرو  چون ...

نمی دونم دکتر کلی صحبت کرد ک اگ س قلو بشه امکان زایمان زود رس هستو و سقط منم ب دلم افتاد بگم همون دوتا هرچند بعدش پشیمون شدم ولی چ سود خیره انشالله

سلام دوستان گلم...آنا جون من بحث ایمنی دکتر ایمونولوژیست رفتم گفتن خیلی حاد نیست و فکر نمیکنم مشکلی ایجاد کنه و فکر میکنم بحث انعقادی من مشکل داره و الان ک نگاه کردم پروتیین C من ۹۲ بود ک کم بود و نت زدم دیدم مشکل سازه هم برای خودم هم برای جنین و ایجاد لخته خون میشه حالا میخوام بدونم ب نظرت این مورد میتونه مانع رشد جنین بشه؟ و راه حلش چیه؟ یادمه گفته بودی دکتر ایمونولوژی میرفتی میشه بگی اسمشون چیه و میتونه در مورد این مشکل من در بارداری کمکی کنه؟ ممنون میشم

دوستاي مهربونم مرسي ازتون كه دعام كردين، من رفتم سونو بي حس شده بودم، فقط تو دهن دكتر نگاه ميكردم ببينم چي ميخواد بگه، خدارو شكر همه چي سرجاش بود صداي قلبشم شنيدم همونجا اشكام ميومد دكترم بغض كرد همتوووونو دعا كردم، هركي رو يادم بود اسم اوردم و بقيه رو هم دعا كردم از خدا خواستم زودتر به همه ي دوستاي منتظرمون نيني بده سالم و صالح و همه چي تموم... يادتون نره من هنوزم به دعاهاتون احتياج دارم مهربونا ❤️

بچه ها من خيييلي وقت پيشا نذر داشتم همچين روزي ٤٠ تا نادعلي واسه ٤٠ تا از منتظرا بخونم، هركي دوست داره لايك كنين به نيتتون بخونم ❤️ ان شاءالله خدا قبول كنه و اين چرخه بچرخه

دوستاي مهربونم مرسي ازتون كه دعام كردين، من رفتم سونو بي حس شده بودم، فقط تو دهن دكتر نگاه ميكردم بب ...

جانم خداروشکر عزیزم انشاالله بسلامتی بغل بگیریش نی نی گلیتو

واسه منم دعا کن مثبت بشه جواب ازمایشم 

بچه ها من الان لک قهوه ای دیدم. ..دیگه فردا نمیرم آزمایش دارم پریود میشم 😢😢

خیلی ها بودن لک دیدن باردار بودن داروهاتو قطع نگن روز چندی؟برو ازمایش حتما انشالله مثبتی