2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست
سلام دوستان من آمپول پروژسترونم وانوکساروهردوروتویه ساعت میزنم نمیدونستم واقعاتداخل پیدامیکنه؟امروزر ...

سارگل جان انا جون چندتا پست قبل توضیح داد عزیزم... منم امروز ساعتشو تغییر میدم

منم انگار شستشو نداشتم یادم نیست زودم انتقالم تموم شد این بستگی ب فرزی دکتر داره خودت نگران نکن مثبت ...

انتقال منم خیلی زود انجام شد اصلا نفهمیدم دکتر مهناز اشرفی انتقال داد داشت باهام حرف میزد که یهو گف انتقال انجام شد 

خداجونم شکرت       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم، امیدوارم که حال همتون خوب باشه و انشاالله تو هر مرحله ای که هستید خدا پشت و پناهتون باشه، بالاخره انتظار منم به پایان رسید،از دعاهای همه شما عزیزانم ممنونم و مطمئنم هر پیشامدی که واسم ختم به خیر میشه از دعا های شماست

من جمعه هفته پیش زایمان کردم،از شرایط سختی که بهم گذشت چیزی نمیگم فقط اینو بگم که هر مرحله جدیدی تو زندگی آدم یه امتحان الهیه که خدا میخواد ما رو بوسیله اون رشد بده ، شاید اولش همه این سختیها بی عدالتی به نظر بیاد ولی فقط کافیه آدم شرایط سخت تر از خودشو هم ببینه تا همیشه شاکر وضعیتی که توش قرار گرفته باشه،مثل الان که بچم به خاطر زردی تو بیمارستانه و شرایط نوزادایی رو میبینم که تو NICU بسترین، به هر حال دوستون دارم و همچنان دعاگوی همتون هستم،😘😘

راستی مامان سبحان عزیز انشاالله که یه زایمان عالی و راحت داشته باشی و پیشاپیش خدا بهت صبر بده!😁😘

سلام دوستای گلم، امیدوارم که حال همتون خوب باشه و انشاالله تو هر مرحله ای که هستید خدا پشت و پناهتون ...

عزیزم تبریک میگم ایشالا قدمش براتون پر خیر و برکت باشه و سلامت از بیمارستان بیارینش ب آعوش گرم خونوادتون

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
اميدوارم منم همينطور باشم ممنونم از انرژيتون خيلييببيي

ایشالا ک همینجوره برات عزیزم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام دوستای گلم، امیدوارم که حال همتون خوب باشه و انشاالله تو هر مرحله ای که هستید خدا پشت و پناهتون ...

انشالله قدمش مبارک باشه و زیر سایه پدر و مادرش سالم و شاد زندگی کنه

باشه عزیزم پس منم ازفردافاصله میدم چرااین چیزارواونجابهمون نمیگن آخه

متاسفانه اصلا درست راهنمایی ادم نمیکنن فقط سری مریضو از خودشون رد میکنن انگار ما جونمونو از سر راه اوردیم!

تبریک میگم انشاله قدمش همراه با خیر و برکت و شادی سلامتی باشه

منظورم این بود که چرا به من ندادن؟

عزیزم من از بقیه بچه هام سوال کردم که با هم پانکچر شدیم
به هیچ کدوم نداده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستان گلم...آنا جون من فردا میخوام باهمسرم برم پیش طرازی من خیلی تحقیق کردم در مورد سقطم ک چرا ...

عزیزم اشکال نداره گریه کن تا سبک بشی
اما خودت رو اذیت نکن
خوبه که دنبال علت ها هستی
امیدوارم به نتیجه برسی عزیزم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آنا جون من این سری اصلا عفونت نداشتم دکتر گفت اگه بخوایم لاپرا کنیم باید لوله ت کامل برداشته بشه آخه ...

بهار جان بررسی رو اسپرم که راحته
شما همسرت تست دی اف ای رو اجام داد؟

اما بررسی روی تخمک مستلزم پانکچر هست و اصولا این کاری نیست که انجام بدن دکترا
و بهترین گزینه بررسی روی جنین هست