2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
انا جان من در حال حاضر انوکسپارین 4 میزنم.شیاف واژینال ساعت 5 ....مشکلی پیش میاد؟!!!خاک به سرم شد

نه عزیزم مشکل که پیش نمیاد اما بهتره فاصله بدی.....

نگفتم که نگران بشی اما بهتره فاصله بدی لااقل دو ساعت.....

ببین پروژ غلظت رو بالا میبره و انوکسان پایین میاره با هم بزنی ممکنه تداخل داشته باشن.....

من دقیقشو نمیدونم ولی دکترم تاکید داشت لااقل دو ساعت فاصله بده.....

من خودم انوکسانو ۶ صبح میزدم ۸ صبح و شب شیاف سیکلو داشتم، آمپول پروژسترونمم شب ۱۰ میزدم.....

تعداد زیاد میشه یه کم برنامه ریزی سختتر میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
از روز انتقال باید بشماریم بعدبریم آز من روز 16هست انتقالم باید چندم برم آز؟ ببخشید شما دسشویی فرن ...

من دستشویی فرنگی میرم ولی دکتر گفت مهم نیست

شیاف هر کار کنی میریزه بیرون تا جایی ک بشه میزارم داخل🙊ولی همون دو بند انگشته

16روز بعدم ازمایشمه من13انتقال داشتم میشه28اسفند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیزم خوبید همگی؟ یه مدت نبودم از همه بی خبرم من دیروز انتقال داشتم دوتا جنین AB سه روز ...

دقیقا این موضوع خارج شدن جنین رو دکتر قبل انتقال به همه توضیح داد ک جنین با دستشویی رفتن و هر چیز دیگه ای فکر کنی خارج نمیشه چون تو رحمه کلی هم خندید انگار زیاد سوال کرده بودن ازش

نه عزیزم مشکل که پیش نمیاد اما بهتره فاصله بدی..... نگفتم که نگران بشی اما بهتره فاصله بدی لااقل دو ...

من بخاطر شرایط کارم مجبورم 5 عصر و صبح شیاف بزنم که بتونم بخوابم. الان بعد از یکماه میتونم انوکسپارینم از 4 عصر به 3 تغییر بدم؟

از روز انتقال باید بشماریم بعدبریم آز من روز 16هست انتقالم باید چندم برم آز؟ ببخشید شما دسشویی فرن ...

قبل انتقالمم پرسیدم شیاف مقعدی بزارم چون از جلو می زاشتم تا الان میشه عوض کرد گفت از جلو باشه بهتره مگر مشکلی باشه بعدم فرزی رفت تو اتاقش منم نفر اول صدا کرد😂

عزیزم فکر نکنم تنگی نفست به خاطر آسپرین باشه..... احتمالا برا عوارض هایپریه..... رژیمتو خوب رعایت ...

نه بد نوشتم احتمالا
منظورم اینه ممکنه تنگی نفسم برا غلظت خونم باشه
چون وقتی اسپرین از موقعش میگذره یکی دو ساعت تنگی نفس میاد سراغم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من بخاطر شرایط کارم مجبورم 5 عصر و صبح شیاف بزنم که بتونم بخوابم. الان بعد از یکماه میتونم انوکسپاری ...

آره عزیزم....

انوکسانو هر چند ساعت میخوایی تغییر بده نگرانم نباش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
 قبل انتقالمم پرسیدم شیاف مقعدی بزارم چون از جلو می زاشتم تا الان میشه عوض کرد گفت از جلو باشه ...

عزیزم بله میتونی عوضش کنی واژینال بذاری.....

نه بد نوشتم احتمالا منظورم اینه ممکنه تنگی نفسم برا غلظت خونم باشه چون وقتی اسپرین از موقعش میگذره ...

احتمال خیلی زیاد غلظت خونت بالا باشه اخیرا تست ندادی؟

یعنی بعد پانکچر....

عزیزم بله میتونی عوضش کنی واژینال بذاری.....

اره عزیزم دکتر گفت میشه عوض کرد ولی واژینال بزارم بهتره

منم امروز یا فردا موعد پریودمه همش حالتشو دارم واژنم انگار داخلش درد می کنه وقتی شیاف می زارم حالا اگ دیدم نمی تونم واقعا عقب می زارم چون دکتر گفت جلو باشه بهتره