2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046030 بازدید | 684497 پست
عزیزم دزش دقیقا یادم نیست..... ولی دکتر من که آمپول دی سه میداد هر ده روز میزدم..... از دکترت بپرس ...

آها مرسی عزیزم قرصش چی اون چجوری باید مصرف شه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

خانمای باردار شما کاری خونه رو خودتون  انجام میدید مثلا ظرف شستن .غذا درست کردن. بیرون میرید مهمونی خرید ... من خونمون پله زیاد داره دوس دارم برم بیرون نگران رفت و امد با پله هستم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمای باردار شما کاری خونه رو خودتون  انجام میدید مثلا ظرف شستن .غذا درست کردن. بیرون میرید مه ...

عزیزم تا جاییکه من میدونم و شنیدم برا کسی ک مشکل نداره فقط میگن فشار خیلی زیاد مث وزن خیلی سنگین با ورزش سخت انجام نشه و ضربه ب شکم نخوره و این چیزا ک گفتی در حد تعادل هیچ مشکلی نداره ولی برا کسیکه مشکل داره هر چی بیشتر رعایت شه خب بهتره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ثمین اونایی که اندومتریوز دارن انجام میده یکی تو مطبش بود تابستون تو الزهرا انجام داده بود شما برا ...

گفتم باز برم عکس رنگی بگیرم تا اگه لوله هام بسته بود باز برم لاپرا.اخه سال 92که لاپرا شدم انسداد لوله چپ داشتم که با لاپرا باز شد.به نظرت ممکنه باز بسته باشه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

لاله جون من برا دوشنبه از دکتر قلعه باغی وقت گرفتم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام عزیزم خب برا این مشکلت باید بری دکتر بهت دارو میده دلیلشم هر چیزی ممکنه باشه ولی بری دکتر بهش ت ...

به دکترام گفتم ولی داروی خاصی برای این مورد نداده. فعلا که در استراحتم و دکتر نمیرم ولی اگه رفتم اولین کارم رفع این مشکله چون واقعا آزارم میده... قبلا اصلن اینجور نبودم 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
آها مرسی عزیزم قرصش چی اون چجوری باید مصرف شه؟

عزیزم من قرصشو نداشتم تا الان از دزش خبر ندارم.....

من تا حالا فقط آمپولشو زدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانمای باردار شما کاری خونه رو خودتون  انجام میدید مثلا ظرف شستن .غذا درست کردن. بیرون میرید مه ...

عزیزم بستگی به شرایطت داره مثلا من کلا جارو نکشیدم همسرم میکشید.....

کارای آشپزیو انجام میدادم البته غیر دوران استراحتم.....

گردگیری میکردم.....

ظرف میشستم اگه زیاد بود تیکه تیکه میشستم.....

بیرون آخر هفته ها میرفتیم برا خرید و این جور چیزا.....

اما خوب پله بالا پایین نمبکردم اما خیلیا پله بالا پایینم میکردن، سر کارم میرفتن.....

در کل من یه قانون داشتم تا حدی که خسته نشم قانونی نداشتم هر کاری انجام میدادم به محض احساس خستگی استراحت میکردم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
گفتم باز برم عکس رنگی بگیرم تا اگه لوله هام بسته بود باز برم لاپرا.اخه سال 92که لاپرا شدم انسداد لول ...

چک کنی بد نیست.....

به دکترام گفتم ولی داروی خاصی برای این مورد نداده. فعلا که در استراحتم و دکتر نمیرم ولی اگه رفتم اول ...

چیزای گرم زیاد بخور ادویه تندم کمک میکنه سعی کن رژیم غذاییتو درس کنی تغذیه هم خیلی موثره

چیزای گرم زیاد بخور ادویه تندم کمک میکنه سعی کن رژیم غذاییتو درس کنی تغذیه هم خیلی موثره

اوکی ممنون عزیزم از راهنماییت.. 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.

سلام به همه

دوستان کسی سابقه خوردن دوفاستون داره، من حدود 12 روزه قطعش کردم ولی پری نشدم چکار کنمم؟ کلی هم دمنوش اویشن و سیاه دونه خوردم ولی هیچ خبری نشد؟؟میخواستم وارد سیکل پانکچر بشم

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
سلام به همه دوستان کسی سابقه خوردن دوفاستون داره، من حدود 12 روزه قطعش کردم ولی پری نشدم چکار کنمم؟ ...

مونیکا جون آز دادی؟