2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046099 بازدید | 684498 پست
لاله جان دو روز قبل پانکچر رفته بودم سونو دکتر تخمکا رو میشمرد دقیقا 9تا تخمک بود با عدداش همه رو می ...

حالا در مورد تعداد تخمكهاي من برعكس شد ، هميشه وقتي توي سونو ميشمردن نهايت ديگه به ١٠ تا ميرسيد و حتي اصلا به من حرفي از هايپري هم نزدن ولي روز پانكچر بهم گفتن ٢٤ تا تخمك دارم كه خودم خيلي متعجب شدم ، البته من واقعا با اين تعداد تخمك بالا هيچ علايمي از هايپري هم نداشتم خدا رو شكر ولي كلا توي رويان تعداد تخمك بالاي ١٠ تا باشه جنينها رو فريز ميكنن و انتقال نميدن . 

سلام دوستان عزیزم...بازم ممنونم بابت تبریکاتو ک چقد ب دلم نشست😍...دیشب رفتیم خونه مامانم اینا هیچ ک ...

عزیزم همیشه شاد باشین و هیچ غمی به جمع های خانوادگیتون راه نداشته باشه 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثمین جون ممنون عزیز دلم والا اسپرین رو که میخورم چون حالم کلا از وقتی اسپرین رو شروع کردم بهتر شده ...

انشالله خدا از دهنت بشنوه.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انا جان من بعضي وقتا احساس بسيار سنگيني در شكم دارم طوريكه نفسم در نمياد يا موقع جابجايي بسيار سختمه ...

احتمالا یا انقباضه یا پوزیشنش خوب نیست که اذیتت میکنه.....

من بعضا حس میکردم دنده هامو داغون میکنه و نفسم بند میومد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه هامن رفتم سونوکنجدمودیدم بادستوپاهاش وقلب خشکلش خداروووووووشکر😍😍😍😍قلبشم نرمال میزد.ساک دیگم۵ ...

خدار. شکر عزیزم ایشالله به سلامتی بغلش کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها علایم من روز ۶و۷ انتقالم بود ک درد زیر دل و تخمدان داشتم و روز ۹ انتقالم موعد پریودیم بود اون ...

بهار تازه یادم اومد!!
تو نبودی میگفتی میخوام داروهامو قطع کنم؟؟؟؟
الان حق دارم چه کارت کنم ایا؟ خودت تنبیه ات رو تعیین کن لطفا !!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بچه ها من الان ترشح خونی دیدم سرما هم خوردم عطسه پشت عطسه😢😢😢شیاف بزارم؟

بهار جان اولین کاری که میکنی سعی کن عطسه هاتو بند بیاری
لوراتادین تو بارداری امنه و مشکلی نداره
میتونه تا حد زیادی جلوی عطسه های ناشی از سرما خوردگی م بگیره

من سه رور  قبل از پانکچر از دادم گلبول سفیدم خیلی بالا بود .مثل شما ولی بعد از اون با فاصله یک ...

اره حتما خودم تکرار میکنم دو هفته دیگه
ممنون که گفتی شرایط خودت رو

بهار جان مبارکه عزیزم فدات بشم که با خبر خوشت حال منو هم خوب کردی ان شاء ا... اواخر اسفند میری و ق ...

قربونت برم عزیزم انشالله...لاله جون دعا کن همه چی خوب پیش بره برام😍 الهی ک خدا بهترینهاشو برات رقم زده و بزودی نتیجه عالی میگیری

قربونت برم عزیزم انشالله...لاله جون دعا کن همه چی خوب پیش بره برام😍 الهی ک خدا بهترینهاشو برات رقم ...

بهار دیکه ترشح نداری که عزیزم؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
لاله جون عزيزم جاي خواهرم ميموني ، ميدونم واقعا توي اين راه همه ما خيلي اذيت شديم ولي تو رو خدا اين ...

حق داری مامان سبحان
اما به خدا این دو روز تو بیمارستان چیزایی دیدم که اگه بگم ادم سرش سوت میکشه
چه بیمارایی خارج رحمی که الکی میخواستن کورتاژ کنن
در حالی که هنوز متوترکسات رو امتحا نکرده بودن
حتی بنده خداها درد هم ندادن که بگیم تو مرحله ی خطر بوده
چند تا بیمار که خطر زایمان زودرس داشتن تو اتاقمون بودن ، هر لحظه میومدن معاینه اش میکردن!! در حالی بنده خدا میگفت دکتر خودم گفته من معاینه ات نمیکنم چون بیشتر دهانه ی رحمت تحریک میشه

اون قدر کوتاهی دیدم که این فکرا اومد سراغم
البته یه دلم هم میگه یه چند تاش ازاد شده شب قبلش
اما پرستار اتاق جوابش بسیار غیر منطقی بود برای همین بیشتر شک کردم

در نهایتش گفته ات درسته که واقعا همه چیز دست خداست
منم دیگه خودمو سپردم به خدا
ببینم خودش برام چی در نظر گرفته

عزیزم ببین ادامه داره یا نه اولین قدم استراحته اگه با استراحت خوب بشه شیاف نیاز نیست......

آنا جون تو دستور پزشکی ک بیمارستان بهم داد نوشته در صورت لکه بینی هر ۲۴ ساعت ی دونه شیاف ک منم همون موقع گذاشتم و شکر خدا فعلا ک قطع شده تا ببینم خدا چی برام رقم زده🙇‍♀️

بهار جان اولین کاری که میکنی سعی کن عطسه هاتو بند بیاری لوراتادین تو بارداری امنه و مشکلی نداره می ...

ممنونم عزیز دلم خداروشکر ک دوستان دلسوزی مثل شماها دارم چشم حتما از داروخانه میگیرم..😍

این دکتر بی خیال رو خوب اومدی.حالا انشالله باردار شدی بعدش بیخیالیشو میبینی.هرچی میگی میگه خانم بذار ...

چی بگم ثمین
البته از دوستم که پرستار اتاق عمل بود پرسیدم دکتر جنین شناس کار اصلی رو انجام میده یا اونی که تو ازمایشگاه هست و خانومه؟
گفت دکتر جنین شناس به همراه دکتر ظهیری
گفت دکتر ظهیری خودش کنار جنین شناس میمونه!!
اینش برام جالب بود
گفتم حد اقل یه چیز براش مهمه و وقت میذاره براش

بخدا قسم برا من هیچ آزمایشی ننوشت هیچی .یعنی هیچ ازمایشی ندارم که به اسم ظهیری ثبت شده باشه

خب مهم نیست خودت ازهایی که لازمه بعدا انجام بده