دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
تو این دنیایی که هر کس به فکر خودشه، خواهر برادر میتونه قوت قلب بچه هامون باشه و از تنهایی و بی پناهی در اینده نجاتشون بده، خدا همه ی پدر و مادرا رو حفظ کنه اما ما که همیشه بالاسر بچه هامون نیستیم، من خودم به شخصه دنیا رو بدون خواهرام جای خوبی نمیدونم، بهترین دوست و رفیق و پناه آدم خواهر و برادره این نعمت رو از بچه های طفل معصوممون دریغ نکنیم
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
بخش مهمی از ارتباط خواهر و برادر به رفتار پدر و مادر بستگی داره، اینکه وارد مرزهای خواهر و برادری نشن و به بچه ها به یک اندازه و نامشروط عشق بورزن کمک میکنه تا رابطه ی خوبی داشته باشن
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!