2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046099 بازدید | 684498 پست
راستی انا جون یه چیزی فکرمو مشغول کرده بهم نخندی😁،میگم این سلکسانی ک دور ناف میزنم تو چش و چال بچم ...

ستايش جان عزيزم خنده نداره خانمي من هم مثل خودت به همين موضوع فكر ميكردم هميشه البته ميدونم احتمالا بي ربطه ولي من ديگه از وقتي شكمم اومد جلو جرات نكردم دور ناف بزنم توي رون پاهام ميزنم نميدونم والله اثرش چه قدر فرق داره من كه اين كار رو كردم . 

ستايش جان عزيزم خنده نداره خانمي من هم مثل خودت به همين موضوع فكر ميكردم هميشه البته ميدونم احتمالا ...

عزیزم شما تا هفته چندم سلکسان زدین؟ 

هر روز میزدین؟

😍خدایا شکرت که فرشته کوچکم زمینی شد.به امید ذریه های سالم و بیشتر🌹🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم. ان شالله خدا  برای همه دوستان نی نی سالم قسمت کنه.

یاس جون بنظر من تحت نظر یه دکتر حداقل سه ماه هم خودت و شوهرت مکمل تقویتی استفاده کنین بعد اقدام کن حتما نتیجه مثبت میگیری انشالله خدا دلتو شاد کنه

سلام بچه ها خوبین؟ من تازه امروز مرخص شدم دیروز حالم خوب نبود نگه داشتن منو 12 تا تخمک گرفتن !! ...

لاله جون درکت میکنم عزیزماز خدا میخوام کل تخمکات جنینهای پر سلولی تپل بشن 

بچه ها من امروز سونو شدم .دوباره برام امپول منوپیور و گونال و ستروتاید نوشت .کل شهر رو زنگ زدم هر در ...

ندا جون من دوتا رو مجبور شدم ازاد بخرم بعد به دکترم گفتم دوباره بنویسه و بردم به همون داروخانه که ازاد ازش خریدم و تایید گرفتن و بقیه پول برگردوندن هر نسخه دوتا رو تایید میده

سوگولي جون خوب شد انتقال ندادي. انشالله دو ماه ديگه حالت سر جاش اونده با شرايط عالي انشالله مير ...

مرسي از لطف و راهنماييت عزيزم، اميد به خدا

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
ثمین جان عزیزم بهتر شدی.؟ بخدا همیشه فکرتم انشاله خدا بزودی جواب صبرتو میده دلتو شاد میکنه

خداروشکر خوبم گاهی لک دارم الان/8روز از سقطم میگذره دیگه درد هم ندارم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام آناجون و بقیه دوستان. دیروز کمی احساس کردم علایمم کم شده بخصوص دمای بدنم پایین اومده بود. این ب ...

یاس عزیزم خیلی برات ناراحت شدم و متاسفم امیدوارم بزودی خدا دلتو با دادن ی نینی دیگه شاد کنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان عزیزم ...خبر خوش دارم براتون ک الهی قسمت تک تک شما عزیزانم بشه..بچه ها آزمایشم مثبت شد🤰 ...

واااااااااااااااااااااااااااااااااااای بهارم خداروشکر خیلی خیلی خوشحالم کردی خیلی .الهی شکر .خدایا ممنونتم .شیرینی ناپلئونییییییییییییییی میخواااااااااام 

سلام خدمت دوستای خوبم آنا جون منو دریادل جون امروز آز داشتیم بتای من697بود😊😍ممنون از دعاهای خوبتون ...

الهی شکر امروز چه روز خوبیه خداروشکر.خیلی مبارکه عزیزم.خیلیییییییییییییییییییی

فقط ی چیزی رنج آزمایشگاه زده زیر ۱۰ منفی بالای ۲۵ مثبت بتای من ۵۷.۵ ...ب نظرتون خوبه؟ ....همسرم جواب ...

تولدتم مبارک عشقم .نمیدونم چطوری جیغ بکشم وای نمیدونی پژمان چقدر شاد شد .خدایا شکرت.به همسرتم بابا شدنشو تبریک بگو اشکم بند نمیاد بهاااااااااااااااااااار

عزیزم شما تا هفته چندم سلکسان زدین؟  هر روز میزدین؟

عزيزم من اونكسپارين داشتم و دارم تا هفته ١٧ اينطورها هر روز بعدش يك روز در ميون تا ٢٢ اسفند كه يك هفته قبل از زايمانم هست هم بايد بزنم ، البته اكثرا تا آخرش هر روز ميزنن .

سلام بچه ها خوبین؟ من تازه امروز مرخص شدم دیروز حالم خوب نبود نگه داشتن منو 12 تا تخمک گرفتن !! ...

لاله ی عزیزم امیدوارم تموم این 12تا تخمکت همگی جنین بشن و با اولین انتقال مامان بشی تا تموم این دردا فراموشت بشه .گفتم حتما ی چیز شده ها نیومدی خبر بدی.کاشکی خودت اسپرینتو بخوری توروخدا به دانسته هایه خودت عمل کن نه ظهیری.لاله من قسم خوردم دیگه هرگز سراغ میکرو نرم.باور نمیکنی چقدر ضجر کشیدم اینبار.امیدوارم خدا جواب تموم این سختیامونو بده /برات ارزویه بهترینا رو دارم لاله ی عزیزم

عزیزم مشکل منو فقط خدا میدونه. دیگه نمیدونم چه مشکلی داشتم که کنترل نشد! همسرم قبل بارداری کمی ضعیف ...

خیلی خیلی ممنونت میشم عزیزم

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.