2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله خيلي نگرانم حالا مادرشوهرم ميگه شكمتو گرم نگه دار بچه يه گوشه نره دل درد بگيري

عزيزم هميشه هر لباسي تنت هست زيرش سعي كن يك زيرپوش بلند بپوشي تا كمرت و دلت رو گرم نگه داره ، هوا خيلي سرد نيست الان مخصوصا كه ما بيشتر هم داخل خونه هستيم حالا شما هم كه جنوب هستي اونجا گرمتره ولي من خودم خيلي لباس زيادي نميپوشم چون گرمايي هم هستم ولي هميشه اين زيرپوش بلند نخي زير لباسهام تنم هست مخصوصا توي پاييز و زمستان .

ثمین جان برای انتقال جنین فریز نمینویسنا شاید سری قبل نوشته بوده یادت نیست یا از رو سایز تخمدانت ...

تویه سیکلایی که تویه ابن سینا داشتم همیشه ازمایش پروژسترون میگرفتن ولی این ظهیری نه هیچ آزمایشی نمینوشت هیچی هیچی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزيزم هميشه هر لباسي تنت هست زيرش سعي كن يك زيرپوش بلند بپوشي تا كمرت و دلت رو گرم نگه داره ، هوا خي ...

اره عزيزم اهواز سرد نيست منم گرمايي شدم ولي سعي ميكنم از اين به بعد گرمتر لباس بپوشم خيلي احساس سنگيني تو شكم ميكنم مخصوصا وقتي غذا ميخورم و يا از اين دست به اون دست ميشم تو تخت شكمم سفت ميشه انگار

تویه سیکلایی که تویه ابن سینا داشتم همیشه ازمایش پروژسترون میگرفتن ولی این ظهیری نه هیچ آزمایشی نمین ...

فدات شم ثمين جون، عزيزم دكتري كه ماهر باشه نياز به اين ازمايشها نداره در واقع، از سونو وضعيت ديواره رحم ميشه تشخيص داد پروژسترون بالا رفته يا نه و معمولا اين ازمايش مال سيكل فرش هست. شما وضعيت رحمت عالي بوده سه لايه و ١١ ميلي اين يعني عالي. لانه گزيني هم به خوبي انجام شده بود ولي جنين رشد نداشته و احتمال بيشتر از نود در صد ايراد از جنين بوده و كمتر از ده درصد شايد خونرساني به جنين. 

والله به نظر من دكترتون دكتر كار بلديه، اين رو از چيزايي كه تو و لاله ميگيد فهميدم. اما دوسش نداري ديگه باهاش پيش نرو ولي اون مقصر اتفاقي كه افتاده نيست. 

اين هپارينم كه ميگيد براي محكم كاري بايد ميداد در واقع داروي بي ضرري نيست باعث خونريزي هاي توي بارداري ميشه، تا خدودي روي رشد جنين هم اثر ميذاره. در واقع اگر لازم نباشه نبايد استفاده بشه. 

من ميگم الان كه فهميدي رحمت جنين رو ميپذيره، حسابي خودت و شوهرت چند ماهي تغذيه و سلامت رو رعايت كنيد به دور از استرس و ناراحتي بعد بريد تو سيكل پيش دكتري كه مطمئن تري، حالا يا از تجربه بچه ها يا خودت. انشالله نتيجه خوب ميگيري. من مطمئنم 

اره عزيزم اهواز سرد نيست منم گرمايي شدم ولي سعي ميكنم از اين به بعد گرمتر لباس بپوشم خيلي احساس سنگي ...

عزيزم اين سفت شدن شكم بعد از غذا كه هست براي من هم ، ان شا الله كه اين هفته ها هم به سلامت برات ميگذره و پسر گلت رو در آغوش ميگيري .

فدات شم ثمين جون، عزيزم دكتري كه ماهر باشه نياز به اين ازمايشها نداره در واقع، از سونو وضعيت ديواره ...

نازی جون والا راستش همسرم الان با مرفولوژی 70درصد و تحرک 35درصد مشکل حادی نداره رنج نرمال ازمایشگاه برا تحرک اسپرم 40درصد بود و برا پژمان 35درصده و منم پلی کیستیک خفیف هستم با پریود کاملا منظم .راستش نظر دکترم نبود میکرو کنیم من اصرار به میکرو داشتم چون حس کردم اینجوری زودتر نتیجه میگیریم.الانم دکتر گفت 3ماه طبیعی اقدام کن وضعیتتون بد نیست نمیدونم چرا اصرار به میکرو داری.راستش چون 11ساله ازدواج کردیم من حس کردم دیگه منتظر نمونم بهتره این بود دلیل میکروهایه پی در پی.البته 3تا میکرویه اول پژمان وضعیتش وخیم بود بعد اون وضعیتش خوب شد و با اصرارهایه بیجایه من میکرو کردیم.نمیدونم باز برم دنبال میکرو یا به حرف دکتر گوش بدم و طبیعی اقدام کنم با توجه به اینکه من 33سالمه و پژمان 29سال.برا پژمان دیر نشده ولی من....نمیدونم والا.من همیشه بدون قرص استرادیول ضخامت اندومترم روز 10 بین 8تا 9 هست یعنی مشکل آندومترم ندارم خداروشکر ظاهرا.مشکلم ایمنی بود که پردنیزولون رو روزی 1دونه میخورم و مینور هم هستم که متاسفانه دکتر توجه نکرد.خودمم میدونم شاید اصلا این جریانی که برام پیش اومد قصوری از جانب دکتر نبوده ولی خوب من خیلی عصبی و ناراحت بودم بهم حق بده هر چیزی به مغزم بیاد و بگم.ولی واقعا دکترم هرگز استرادیول و پروژسترونی برام چک نکرد اینو مطمئنم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ممنون نیوا جان از دعای خیرت برای خودم نه اما به خاطر شوهرم از خدا میخوام این سری دست خالی برنگردونه ...

دقیقا لاله جان.برای منم بی نتیجه بودن هر بار بارداری و میکرو منفی هیچ چیز به اندازه امید واری و شوق همسرم و اینکه نا امید میشد آزار دهنده نبود.هنوز هم هر وقت یادم میاد حرف هاش  بی اختیار اشک هام جاری میشن.انشاالله که اینبار نتیجه میگیری و هممون رو خوشحال میکنی

دقیقا لاله جان.برای منم بی نتیجه بودن هر بار بارداری و میکرو منفی هیچ چیز به اندازه امید واری و شوق ...

بدترین چیز همین امید شوهراست .شوهر من که با اون بتای +لعنتی انگار رو ابرا بود داشت اتاق بچه رو کاغذ دیواری میکرد من نذاشتم شانس اوردم وگرنه الان باید اون اتاق میشد آیینه ی دق من

دوستان سلام کسی هست سوال منو جواب بده .شما که میکرو کردین از کی قبلش دارو تحریک خوردی ن ینی روز چندم ...

از روز سوم عزیزم

سلام دوستان رفتم دكتر اب دورجنين بازم زياد شده قرار شد چكاب هام هفتگي بشه اون درد هم كفت يا مال كيسه ...

انشاالله که تا هفته 40 میمونه توی دلت و بعد سالم به دنیاش میاریش.