2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
گلبول سفید که میتونه مقطعی باشه و نگران کننده نیست اگر خیلی بالا نیست.ما بقی هم که خیلی زود قابل حل ...

نگرانیم برای همینه دیگه
من تابستون آز دادم خودم کلبول سفید 16000 بود و گلبول قرمز کم بود
منم ترسیدم و رفتم دکتر
دکترم گفت همه اش از استرسه و ......
چون مشکل عدم تعادل و تاری دید و فشار پایین هم داشتم

بعدا شهریور ماه تکرار کردم دیدم گلبول سفید بهتر شده گلبول قرمز هم خوبه

دوباره دو هفته قبل هم محض اطمینان چک کردم همه چیز خوب بود
نمیدونم چطور میشه تو این دو هفته باز همه چیز ریخته به هم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام شرح حال امروز من امروز روز ٩ پری بودم ک رفتم مطب و سونوشدم دکترگفت ک احتمالا هایپربشی گفت پر ...

چه قدر خوشم میاد از دکترایی که از اول همه چیز رو زیر نظر دارن
من ارزوم شد دکترم یه چیز رو خودش بگه که نگفت مگر اینکه خودم به زور از دهنش حرف بکشم

والا اصلا این دکتر میگه تعداد تخمک ها هایپری نیست !! فقط استرادیول مشخص میکنه هایپر هستی یا نه!!!!
یعنی همه منابع رو برده زیر سوال
دیگه همه میدونن وقتی تخمک زیاده یعنی بیمار OHHS هست دیگه
حتی وقتی گفتم من دو سال قبل با استرادیول 1200 هایپر شدم ، یه خنده معنا دار کرد گفت یعنی با استرادیول 1200 بستریت کردن؟؟
گفتم منم حالم بد بود ، سرگیجه تهوع تپش قلب درد معده وحشتناک و........
دکترم وقتی ازمایش هام رو فرداش دید گفت دقیقا رو نقطه ی بحرانی خودت رو رسوندی بیمارستان
اما دکترم کلا تایید نکرد!!
فک کنم انتظار داشت با اون حال تو خونه بمونم و بستری نشم !!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پروژسترون زير ٢ انتقال ميدن لاله جون.  بقيه ازمايشت هم اگر خوب نباشه دكتر نهايتا ميگه برو خوب ...

اکی
اخه یه سری از بچه های اینجا قبلا دکتراشون براشون انتقال نداد برای همین مقدار بالاتر از 1.2
نمیدونم چرا این قدر نظرات دکترا متفاوته اینجا

دوست خوبم انشالا كه مشكلي نيست و انتقال ميدي، جالبه من نميخوام انتقال بدم و دكترم اصرار داره انتقال ...

ببین سوگل بعضی دکترا معتقدن فرش انتقال دادن بهتره
بعضی ها میگن فریز بشه بعدا انتقال بدن بهتره
حالا هر دکتری یه نظری داره دیگه

لاله جون رنج آز پروژسترون چنده؟ الان نگاه كردم، مال من ٢.٠٢، ميدوني؟

والا مال من رنجش نوشته تا 1.5
اما دکتر قبلیم بالا تر از 1.2 انگار انتقال نمیداد البته دقیق و 100 درصد یادم نیست
هر چند بچه های همین جا هم میگفتن بالاتر از 1.2 باشه انتقال نمیدن

نازی جون هم نوشته بالاتر از 2 نباشه
دیگه فکر کنم کلا نمیشه نظر داد تو این مورد چون هر کدوممون یه چیز میگیم

سلام دوستان من امروز روز ٥ انتقالمم از ديروز صبح چنان نفخييييييي دارم انگار توي دلم رو پر از باد ك ...

عزیزم فکر کنم کاملا طبیعیه
به دکترت بگو
دکتر من منیزیم هیدروکسید داده بود بهم

خشکلایی که باردارشدین امپول پروزسترون وقرص دوفاستون واسترادیول تاکی ادامه داره؟؟

خدایاهزاران هزارمرتبه شکربابت فرشته کوچولوی زندگیمون هدیه خدابعدازچندسال انتظارباIVF😍😘انشالله دامن تمام منتظراسبزبشه بزودی🌹دخترقشنگم زندگی منوبابایی انشالله همیشه سلامت باشی ولبت خندون باشه😍🐣
آنا جان سلام. خوبی؟ پرنسست خوبه؟ رفتم پیش دکتر عارفی، درکمال تعجب کلی تشویقم کرد که آزمایشای تکمیلی ...

خدا رو شکر لی لا جون
خیلی ها که رفتن پیشش اینا رو تعریف نکردن و در کل راضی نبودن
خوشحالم حس خوبی بهش داری

سلام خانم ها...من قبل از انتقال آزمایش پرژسترون و یا استرادیول ندادم ها تقریبا یک ناه قبل آزمایش دا ...

پریا جان ببین اگه پروژسترون بالا باشه مانع از لانه گزینی جنین میشه و انتقال منفی میشه
کلا خیلی کارها به نظم و قاعده ی درستش انجام نمیشه
من بیمارایی میشناسم با این 30 تا تخمک گرفتن ازشون و شکمشون اب وارده بود انتقال دادن براشون
چند نفریشون حتی حالشون اون قدر وخیم شد که ای سی یو خوابیدن

بنابراین هی چیزی که میبینین دکتر کم میذاره خودتون چک کنین حتما این تنها راهشه

نگرانیم برای همینه دیگه من تابستون آز دادم خودم کلبول سفید 16000 بود و گلبول قرمز کم بود منم ترسیدم ...

من سه رور  قبل از پانکچر از دادم گلبول سفیدم خیلی بالا بود .مثل شما ولی بعد از اون با فاصله یک هفته چند بار از دادم به خاطر هایپر شدنم و تخلیه آسیت و اینکه خون زیادی دفع شده بود.توی همشون گلبول سفیدم نرمال شده بود .با وجود اینکه هموگلوبین  و هماتوگریتم خیلی اومده بود پایین.به همین خاطر فکر کنم اگر توی شرایط ارامش و بدون استرس متفاوت باشه نتیجه آزمایشت

سلام دوستان من کیمیا هستم اگر خاطرتون باش تیرماه انتقال داشتم ک منجر ب بارداری پوچ شد با دکتر عارفی ...

عزیزم من کاملا کلینیک دکتر رستمی رو میشناسم اصلا به اونجا فکر نکنین

عزیزم در مورد داروی اشتباهی نمیتنم نظر بدم
اما خودم برام اتفاقی افتاد که حدس زدم ممکنه بیمارستانی که رفتم چون دولتی و اموزشیه یه تعداد از تخمکا رو بردارن
الان شما با این چیزی که نوشتی به این فکرم قوت دادی
عزیزم از کی شنیدی؟ ایا کسی که گفت بیمارستان بهمن تخمکا رو میفروشن حرفش موثق بوده؟