2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان لطفا اگه در مورد تست Apca چیزی میدونین بهم بگین؟؟لاله جان شما اطلاع داری چجوری هست؟؟

عزیزم یه نوع مشکل ایمنیه
درمانش یا لنفوسیت تراپیه یا یه نوع کروتون + اسپرین
نباید اپکا زیر 10 باشه
اصولا باعث سقط میشه یا منفی شدن مکرر میکرو 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
تخمك هام با دكتر خودم يازده و دكتر جانشين نه تا هستن، ذخيره ام ٥/٢، امروز دوباره سونو دارم تا ببينم ...

ذخیره ات مثل منه سوگل جان
اما چون ال اچ هم داره داروی شما  برای همین فقط 11 تا فولی رشد کرده اما مطمئنا کلی فولی ریز تر هم داری

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.لاله جونم ایشالا ک این بار خدا بهت نظر کنه و مامان بشی عزیزم.خدا اجر کمکایی ک ب ماها میکنی رو ت ...

ممنون نیوا جان از دعای خیرت
برای خودم نه اما به خاطر شوهرم از خدا میخوام این سری دست خالی برنگردونه مارو
اون قدر امیداوره و شوق داره که این شوقش باعث استرس من شده

سلام دوستاي گلم، من امروز سونو كردم پيش دكتر خودم، شكر خدا همه چيز خوبه، الان آز پروژسترون دادم، پنج ...

سوگل جان موفق باشی عزیزم
توکل به خدا ان شاء ا... تخمک ها و جنین های عالی داری

با سلام به همه
منم امروز رفتم بیمارستان کارای پذیرش فردا رو انجام بدم
متاسفانه دکتر یادش رفته بود آز های لازم برای روز پانکچر رو بنویسه!!
تو بیمارستان برام نوشتن اما گفتن الان دیره و دیگه ازمایشگاه ما خونگیری نداره !!
منم تا بیام شهر خودمون خیلی دیر شد
هیچ کجا قبول نمیکردن از بدم این ساعت از روز
در نهایت یه ازمایشگاهی قبول کرد شکر خدا

یه چیزی فکرمو مشغول کرده
من سری قبل از دو سه روز قبل از پانکچر (ببخشید) ترسح تخمک گ داشتم اما این سری خبری نیست هیچی!!

با سلام به همه منم امروز رفتم بیمارستان کارای پذیرش فردا رو انجام بدم متاسفانه دکتر یادش رفته بود ...

لاله جون آخرین استرادیولت چند شد؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره متاسفانه هپارین دو تا هست روزی

لاله جون برا این میپرسم اطلاع داشته باشم برا اطلاع رسانی.....

اخیرا هپارین یا امثالهم (البته ایرانیش منظورمه) بعد تایید یک دهم حساب میشه یا حدود یک سوم با تامین؟

آخه اون زمان اوایل یک دهم بود بعد یهویی کردن حدودای یک سوم!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سوگل جان موفق باشی عزیزم توکل به خدا ان شاء ا... تخمک ها و جنین های عالی داری

ممنون لاله عزيزم، دعا ميكنم فردا يكي از بهترين روزهاي زندگيت باشه

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
لاله جون برا این میپرسم اطلاع داشته باشم برا اطلاع رسانی..... اخیرا هپارین یا امثالهم (البته ایرانی ...

سلام به همه دوستان عزيزم ، خانمي انوكسپارين ٤٠٠ آزادش بين دونه اي ١٤٠٠٠ تومان تا ١٦٠٠٠ تومان هست بستگي به ماركش ايراني و با بيمه فرقي نداره تامين يا خدمات درماني من با هر دوش گرفتم دونه اي ٤٢٠٠ تومان اوني كه ١٤٠٠٠ تومان هست يعني تقريبا همون يك سوم هست . من بيشتر موارد هم مارك شركن actoverco رو گرفتم كه اون هم از دو داروخانه بوده يكيشون دونه اي ١٦٢٠٠ آزادش رو حساب ميكنه اون يكي دونه اي ١٤٠٠٠ تومان نميدونم واقعا چرا !!!!

سلام دوستان رفتم دكتر اب دورجنين بازم زياد شده قرار شد چكاب هام هفتگي بشه اون درد هم كفت يا مال كيسه اب بوده يا انقباض بوده قرار شد بازم درد بود برم بيمارستان سريع امپول پرولوتون ٢٥٩داد هفته اي يكي با شبي يك شياف التماس دعا دارم خداكنه تا تا ٣٤هفته بمونه دكتر كفت ٣٤هم بمونه خوبه