2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
این جشن دو نفرمون ک تدارکش همسرم خودش دیده بود و اونم جواب آزمایشم هست ک پاپیون زده...دعا کنید شادیم ...

عزیزم چه عکسهای قشنگی.چه حال و هوای خوبی دارن.انشاالله شادیت با شنیدن صدای قلبش دو برابر بشه و از لحظه لحظه حضورش درونت لذت ببری

سلام به همه  من امروز صبح يه ستروتايد دور ناف تزريق كردم ، احساس ميكنم محل تزريق يكم باد داره ...

دوهفته قبل من تزریق میکردم هم خارش داشت و اطراف محل تزریق قرمز میشد  و میسوخت ورم همینطور بعد دوسه روز برطرف شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این جشن دو نفرمون ک تدارکش همسرم خودش دیده بود و اونم جواب آزمایشم هست ک پاپیون زده...دعا کنید شادیم ...

دریاددل عزیز میتونب بگی این بار تدی رژیم غذاییت متفاوت بودی با قبل یا نه یا اینکه کار ویژه ای انجام دادی

عزیزم ایشالله قراره این تولدت یه تولد دوباره برات بشه...... قراره با دردونت دوباره بچگی کنین..... ...

انشاالله این شادی و خوشی براتون همیشگی باشه آنای عزیز با پرنسس کوچولوت...👪

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
بهار جان عکساتون خیلی حس قشنگی داشت انشاله عکس تولد یکسالگی نی نی برامون بفرستی عزیزم❤🌹

الهی آمین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها علایم من روز ۶و۷ انتقالم بود ک درد زیر دل و تخمدان داشتم و روز ۹ انتقالم موعد پریودیم بود اونم درد زیر دل داشتم و دیگه هیچی هیچی تا ب این لحظه انشالله ک خدا ب خیر کنه برام و این شادیمو افزون تر کنه...تغذیه تقریبا همه چی میخوردم جز سردی و قاعده آورا یا مثلا ی چیزی سرد باشه با گرمی اصلاحش میکنم بعد میخورم استراحتم نسبی فقط کارای سبک...امیدوارم فقط خبرای خووووش از این ب بعد تو این تاپیک داشته باشیم🙇‍🌹

عزیزمممممممم انشالله براااااای خودت ...ثمین برام دعا کن همه چی خوب پیش بره🙇‍💖

چشم عزیزم حتما دعات میکنم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
لاله جون آخرین استرادیولت چند شد؟

انا جون اخرین استرادیولم 2 روز قبل از پانکچر بود که شد 2670
والا دکترم گفت مهم نیست ما بالای 7 هزار 8 هزار رو انتقال نمیدیم
اما دکتر قبلیم با اینکه 1200 بود استرادیولم گفته بود ممکنه انتقال ندیم چون تخمکات زیادن و با اینکه استرادیولت کمه اما هایپر هستی و برات خطر داره انتقال دادن که واقعا هم همین طور شد
 اما این دکتر میگه مهم نیست !!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو