2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
نازی جون والا راستش همسرم الان با مرفولوژی 70درصد و تحرک 35درصد مشکل حادی نداره رنج نرمال ازمایشگاه ...

ثمین عزیز.این که خیلی خوبه. امتحان کردنش ضرر نداره عزیزم.انشاالله که نیاز به میکرو دوباره نداری .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد تا چندم ؟ چی مصرف کردین ؟

والا هر دکتری طرز نسخه دادنش فرق میکنه من اخرین سیکلم سینال اف و مریونال و ستروتاید داشتم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین عزیز.این که خیلی خوبه. امتحان کردنش ضرر نداره عزیزم.انشاالله که نیاز به میکرو دوباره نداری .

منم دقیقا  دارم به همین فکر میکنم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
منم دقیقا  دارم به همین فکر میکنم

باورت نمیشه چقدر خوشحالم و دلگرم از حرف دکترت.این خیلی خوبه.خیلی.اگر طبیعی بشه کلی از سختی هات کمتره انشاالله.این دوز بالای دارو.قبل انتقال.بعد انتقال

سلام دوستان
خوبین؟

متاسفانه ازمایشی که امروز دادم پر از اشکاله !!
هم گلبول سفید بالاست
هم گلبول قرمز و هماتوکریت و هموگلوبین کمه :((((

نمیدونم دیر نیست برای درست کردنش؟

پروژسترونم هم 1.4 هست
فک کنم بالای 1.2 انتقال نمیدن نه؟
البته تو رنج نرمال دوره ی فولیکولار هست طبق رنج ازمایشگاهم

التماس دعا از همه تون دارم دوستان
اینکه دقیقا جنین شناس همون اسپرمی رو برداره که از نظر کیفیت درونی مثل کروموزوم و شکست دی ان ای هم بهترین باشه ، دیگه فقط دست خداست

به رسم رفاقت دعامون کنین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم منم سابقه دو بار میکرو منفیم رو از بیمارستان گرفتم، و آزمایشاتی که همون موقع منفی شده بودم داش ...

وای من بیمارستانی ک میکرو کردم فک نکنم ثبت کرده باشه منفی من .....بیمارستان خاتم خععلی بس درو پیکر بود 

ازمایشات ک بتام منفی بود اینترنتی جوابش گرفتم ک ندارم وای چکارکنم از هرلحلظ من بدبختم 

خدا لعنتشون کنه ازمایشات ایمنی وانعقاوی دارم فقت 

ای خدااااااا

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
رز تهران نتونستی بگو همسرت بره مثلا قم بگیره واست..... شهرستان راحتتر تایید میکنن ظاهرا.....

مطمنی ؟؟؟؟؟‌برم قم اونوفق نگن توکه تهرانی چرا اومدی قم چی بگم؟؟؟

سلام دوستان خوبین؟ متاسفانه ازمایشی که امروز دادم پر از اشکاله !! هم گلبول سفید بالاست هم گلبول ق ...

گلبول سفید که میتونه مقطعی باشه و نگران کننده نیست اگر خیلی بالا نیست.ما بقی هم که خیلی زود قابل حل هستن عزیزم.انشاالله که همه چیز خوب پیش میره.انشاالله که زود مامان میشی تا من بیشتر امیدوار بشم به ادامه راه

سلام

شرح حال امروز من

امروز روز ٩ پری بودم ک رفتم مطب و سونوشدم

دکترگفت ک احتمالا هایپربشی گفت پروتعین بخور

برام پودر پروتییین نوشت و سایزتخمکام ١٣و١٥و١٧

استرادیول گفت روزی دوتا

گونادوپین ک دورناف میزدم گفت ادامه بدم و یک مریونال عضلانی اضاف کرد بقیه داروهام ادامه بدم.

راستی گفت من حالا باکمترین دارو شروع کردم این همه رشد تخمکات زیادبوده واحتمال هایپری هستی

پانکچرمم احتمالا دوشنبه یا سه شنبه هفته بعدهست

راجع ب سرمم پرسیدم گفت بزارببینم میشه انتقال داد یانه ک سرمم حیف نشه 

خلاصه دعام کنید هایپرنشم و انتقال بدم 

بابت هزینه پانکچر از ابان پرسیدم گفت٢٨٠٠

که با انتقال میشه ٤٥٠٠

فریزهم ١٢٠٠-۱۳۰۰‌

لاله جون شما وضعت چطور بود ک اون دکتر گفت میشه انتقال بدی اخه هایپرشدی شماهم 

انشاله فردا کلی تخمک خوب ازت بگیرن

سلام دوستان خوبین؟ متاسفانه ازمایشی که امروز دادم پر از اشکاله !! هم گلبول سفید بالاست هم گلبول ق ...

ازمایش پروژسترون چرا من انجام ندادم؟؟؟؟‌

واسه انتقال فرش هست؟؟؟‌ینی اگ منم بخام انتقال بدم ازم میگ‌یرن؟

نازی جون والا راستش همسرم الان با مرفولوژی 70درصد و تحرک 35درصد مشکل حادی نداره رنج نرمال ازمایشگاه ...

ثمين جون من اصلا نميدونستم شما دو تا مشكلي نداريد؟! اخه پس واسه چي بري ميكرو ؟!اره به نظرم چند ماهي طبيعي اقدام كن. انشالله كه بدون مشكل جواب بگيريد. تازه برا كسايي كه مشكل حادي ندارند مثل شما اگر قرار به درمان كمكي هم باشه اول با كارهاي ديگه شروع ميكنند نه يك راست ميكرو؟! 

انشالله جواب ميگيري 😊👌

بچه ها من شوهرم مشکل مورفو داره حالا دکتر گفت یه دوره دارو بگیر بعد نشد برو میکرو .از روز دوم روزی دوتا اچ ام جی داد بهم روز ۶ امم رفتم سونو ضخامت اندو ۹ و تخمدان راست و چپ هردو فولیکول ۱۵ فک کنم هر کدوم دوتا و چند تا کوچک .حالا امروز ۸ سیکل بودم باز گفت بیا سونو رفتم ضخامت اندو ۱۰ و تخمدان راست ۲۲ و ۱۸ و دوتا کوچکتر وتخمدان چپ چیزی نگفت بهم .به نظرتون کم نیست ؟ راستی چند ماه پیش خودم کلومیفن خوردم یه عالمه فولی بالغ داشتم ۱۶ .۱۸ .۲۲.۲۴ و .... میشه کسی به کلومیفن بیشتر جواب بده ؟؟؟

پروژسترون زير ٢ انتقال ميدن لاله جون. 

بقيه ازمايشت هم اگر خوب نباشه دكتر نهايتا ميگه برو خوب شدي بيا انتقال، فريز ميكنن ديگه. نگراني رو از خودت دور كن.