2777
2789
عنوان

پسرای پولدار

294 بازدید | 17 پست

بنظرتون پسرای پولدار میرن سراغ دخترایی ک از لحاظ مالی هم سطحن باهاشون ؟

تابحال دیدین پسری که پولدار باشه با دختری ک وضع مالی معمولی داره وارد رابطه بشه ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وارد رابطه که میشن اما در حد همون رابطه نه زیاد صمیمی و  نه ازدواج

مشاوره برای بانوانی که اضافه وزن دارن و مشاوره برای حل مشکل  ناباروری "ورود آقایان ممنوع "

اره پسرخالم با یکی ازدواج کرد که دختره توی خوابم نمیدید یه روزی با کسی که انقدر پولدار باشه ازدواج ک ...

از کجا میدونی ؟ توی خونه شون زندگی کردی ؟

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
از کجا میدونی ؟ توی خونه شون زندگی کردی ؟

توی خونشون زندگی نکردم ولی کم و بیش خالم درباره ی اوضای مالیشون میکنه

از طرفی خب بالاخره برای مراسم خونشون رفتیم دیدیم سر و وضع زندگیشون رو.

نمیگم وضع مالیشون بده.

ولی ی چیز کاملا متوسط و معمولی که با شوهر فعلیش خیلی فاصله داره!

مسئله به چند چیز برمیگرده:

گاهی اوقات خانواده دختر اصیل و اصل و نسب دار هستن 

گاهی اوقات دختر وارد رابطه میشه و به قول ما قاپ پسره رو میدزده و ازدواج میکنن 

گاهی اوقات واقعا پسره طرف دوست داره 

از این ۳ حالت خارج نیست و اکثرا همینه 

ولی آدمای زیادی با هم کفو خودشون ازدواج میکنن 

تو این ازدواج هام اکثرا طرفی که پلو کمتری داره گاهی خواه یا نا خواه سرزنش یا تحقیر میشه*چه خانواده شوهر چه از طرف شوهر*

توی خونشون زندگی نکردم ولی کم و بیش خالم درباره ی اوضای مالیشون میکنهاز طرفی خب بالاخره برای مراسم خ ...

باز هم دلیل نمبشه فکر کنید اون دختر تنها خواستگار خوبش پسرخاله شمابوده ...

منم خونه پدریم جای متوسط بوده 

اما خواستگارهای رده بالا زیاد داشتم ک همون بیرون رد میکردم ... کاری ک شاید کمتر دختری انجام بده . و ب کسی هم نمیگفتم.

چون قصد ازدواج نداشتم تا 30 

اونم شاید همین مدل بوده خاله شما ک امار خواستگارهاشو نداره .

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚